SE HIT!

BETALT SAMARBETE KIDSBRANDSTORE

.

Nordens absolut största webbutik med kvalitetskläder för ungdomar Kidsbrandstore  (som råkar ligga här i min Småstad) erbjuder just nu alla ni mina goa  läsare och mammor hela TJUGO % rabatt på alla vårnyheter! Använd bara koden HOUSE20  i kassan så dras rabatten (och ni vet man kan köpa jättefina kvalitetsmärkeskläder där till sig själv också för ganska mycket mindre peng än för en vuxen – tips tips) Gäller tom söndag 8/3

Hos Kidsbrandstore handlar du de senaste kläderna online och de erbjuder snabba och säkra leveranser på 1-3 dagar.
De har märkeskläder från flera av världens ledande varumärken tex Polo Ralph Lauren, Adidas, Gant, Tommy Hilfiger, Peak Performance, Lacoste, Parajumpers och Lyle & Scott. mfl

.

.

HAPPY SHOPPING!

.

.

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “SE HIT!

 1. Så trött på dina reklaminlägg. Du borde byta ut din yrkestitel till reklampelare istället för bloggare. Influencer är ju ett skämt. Menar du att du influerar oss att köpa saker då eller? Nej du är en reklampelare, reklamsida eller nåt liknande. Tråk tråk tråk.

  1. Och ja jag vet att jag inte behöver vara här inne men i grund och botten gillade jag denna bloggen från början. Och dra inte upp att alla i branschen gör såhär. Det viktiga är att man går till sig själv och tänker är detta verkligen värdigt mig.

   1. Menar du att hon ska skriva så du kan läsa om det du tycker är intressant gratis? Jobbar du utan att få betalt?

 2. Petra har en yrkesverksamhet här. Veckotidningar tar betalt för tidningen och har reklam. Här får man läsa gratis (men med reklam som bloggaren har som intäkt.)
  Dessutom vill många veta var saker är köpta.

  1. Det är en helt annan sak, veckotidningar har vissa sidor med reklam men produkterna är inte med i reportagen, där skrivs det om det de verkligen gillar och tycker utan att få betalt efter vilka produkter de tar med inlägget vilket ger ett ärligt resultat. Här skrivs det bara om det som Petra får betalt ifrån. Bara korkat att ta dessa inlägg som något ärligt. Det hade varit helt annat om det var reklam runtom själva inlägget istället som det var på bloggar förr i tiden. Petra säger att hon bara skriver om produkter hon tycker är bra, lite för bra sammanträffande för att vara sant att 90 % av de grejer hon tycker är bra också råkar vilja göra samarbeten med henne. Kanske dags att skaffa ett extrajobb om man inte har råd att driva en seriös blogg, det kommer inte hålla om det fortsätter såhär. Synd på ett från början så bra inredningsblogg.

   1. Eller så är det så att 5 % av de saker företag vill att Petra ska göra reklam för är sådant Petra gillar och det är det du det i bloggen. Resterande 95 % får du aldrig veta.

    Uppenbarligen har ju bloggen massvis med läsare, men kommentarer om att den inte kommer hålla har jag läst i många år. Du har fel, helt enkelt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *