GLITTER & GLAMOOOUR

.

Förberedelser igår för årets Mellofinalparty! Yes i år igen körde we all in på glittret och stassade till oss ordentligt. SÅ roligt och barnen älskar det  (nu har jag ingen bild på gästerna men våra älsklingar tyckte att vi mammor såg ut som om vi var Melloprogramledare typ. Bra betyg inte sant hahaha:)

 

,

Hej sööööndag!

,

Nej inget inlägg igår blev det men det var fullt upp med Bea på baskettävlingar i Örebro och röja efter blåsten på gården (oh my vad jag plockade nedfallna grenar) och så handla och preppa inför kvällen. Lagade Havskräftor med örtsmör och pommes till middagen och det var såå himla gott. Superlyckat och superenkelt och festlig bjudmat – ska återkomma med receptet sen jag lovar! Sen så piffade jag i matsalen med grejer jag handlat nere på Partyland och strösslade ut stjärnor och blinkande guldhattar och melloglorior och dicsodiadem och hawaikransar, ni vet sånt som barnen älskar…

 

.

.

.

Fick ju inte till någon bar bild när allt var klart! Men jag kan iaf tipsa om de där kronpappersservetterna som jag köper på Ica Maxi ovan. Ser typ ut som Mellologgan och det bästa är att de är färdigvikta! Bara att veckla ut. Och om någon undrar över min 80-taliga härliga Krystle Carringtonstass så är den från Nelly!:)

.

Superkul hade vi och barnen hade koll på Melloresulatet uppe i tvrummet och höll oss föräldrar uppdaterade nere i matsalen där vi satt och myste hela natten nästan. Ändå till kl 3 faktiskt, ujujuj…. Och Moje vaknade kl 7 imorse precis som han alltid gör så det är en något tröött mamma hör idag. Ska dock sätta på mig här och gå en lååång skön söndagspw i solskenet nere vid sjön! Sen blir det Kebabtallrik med vitlökssås, är så himla extremt sugen på det idag:)

.

.

Ha nu en härlig söndag girls!

.

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “GLITTER & GLAMOOOUR

  1. Du är fantastisk som alltid går all-in! 🌟 Önskar jag hade 10 procent av det där i mig. Lyllos barnen och gästerna som fick uppleva denna glitterfest.

  2. blir så impad att folk fortfarande orkar titta på detta Mello spektakel…men jättefin klänning och dukning

  3. Jag läser din blogg nästan varje dag och där är så mycket jag tycker om – t ex att du säger vad du tycker och inte är alltför tillrättalagd. Jag tycker dina bilder och din inredning är fantastisk inspiration. Men – där är en sak jag har funderat på och som jag tänker på varje gång ni firar födelseedagar/halloween/mello osv.Det är en liten sak, men jag undrar hur du funderar kring konsumtion och hållbarhet? Glitter och dekorationer av plast, förpackningar en masse med band och rosetter, som köps för ett enda tillfälle känns inte riktigt 2020? Eller är det kanske så att du sparar glittret mellan varven och återanvänder?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *