GARDEROBSRÄDDARE

I BETALT ANNONSSAMARBETE MED ELLOS

 

Skimrande beige blus här, croppade vita jeans här, mönstrad blus här, sjal här, svart trikåklänning här, liten scarfväska här, benvit kofta här, beige cardigan med guldknappar här och svart kraglös kappa med vita knappar här.

.

Tadaaaa – nu rä det dags för mars månads allra första outfitsinspo från Ellos! Finns det något som är safe i garderoben så är det plagg i färgerna svart-beige-vitt (och jeansblått) Med dessa kulörer är man liksom alltid säker. Går att matcha med varandra och det ser alltid snyggt och välklätt ut. En snygg tidlös blus, en klassisk kofta och ett par coola jeans och vita sneakers – finns väl inget fräschare!

.

Min rabattkod ger som vanligt 30% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris  + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. Giltig t.o.m 31/3. Koden i kassan  är: 415414.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg