SWEET SIXTEEN

.

Hurra hurra hurra hurraaaa!

.

.

Nej idag är det verkligen ingen vanlig dag för idag är det Lolo, min älskade cocosbolls, födelsedag!!!! Hela SEXTON år fyller den härligaste tjejen i världen (Hon är verkligen det, på riktigt alltså:):) Och det firade vi imorse med massa paket på sängkanten och skrålande sång och sen hade jag gjort massa Belgian waffles (som skatten önskat) så det doftade vanilj i hela huset och byggt ett berg av dessa och massa mumsiga bär. Så fick man välja grekisk yoghurt (som bara jag) eller grädde eller glass till. Och chokladsås och Nutella, mumsfillibabba. Tyvärr är Lolo just nu portad från skolan eftersom hon är lite hostig och förkyld så hon har fått plugga hemma. Och så har vi fått ställa in kvällens planerade middag på Steaman för det känns ju lite småkonstigt att gå ut och äta när man liksom inte har varit skolan (Mycket att förhålla sig till nu!) Så vi ska beställa riktigt god mat hem istället och ha mysig middag ikväll tänkte jag. Och vilket härligt väder vi har förresten! Blev helt glad när jag cyklade hem från ett ärende nere på stan tidigare idag. Precis så var det när Lolo föddes för sexton år sen (exakt nu faktiskt! Kl 12) Jättefint soligt vårväder var det 2004 och solen sken och fåglarna kvittrade och det tog en eeeevighet med värkar (pjuuuh, jag trodde jag skulle dö) men så kom till slut min lilla mörka trollunge med ludna små öron och rygg och det var nog min lyckligaste dag någonsin<3 (Lolo har faktiskt fått ett sånt DNA-test av storebror i fölsispresent så nu ska vi minsann ta reda på om hon verkligen kommer från trollskogen haha;)

.

Älskar dig så oändligt mycket min Lovisa!

.

Ha nu en härlig dag alla och gå ut och njut av solen ni med!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

13 kommentarer till “SWEET SIXTEEN

  1. Vilken härlig födelsedagsmorgon! Vad är det för bok Lovisa håller i? Söker för fullt efter bra böcker till min tonårstjej. Några tips från din tjej? Njut av solen!

    1. Nu är hon ju alltså inte sjuksjuk utan hostar lite bara och hade gått som vanligt i skolan, och gått på restaurang, om det inte hade varit för Corona.

      1. Du vet att man rekommendera att man ska var hemma vid förkylnings symptom men speciellt hosta. Minst 48 timme ska man ha varit frisk och fri från hosta innan man går ut. Torrhosta är ju symptom på Corona och vissa jag en värre än så symptom mässigt. Snälla håll dig uppdaterad annars spids detta lavin artat och vi i vården hinner inte med. Redan nu är skydd utrustning slut!!! Stanna hemma!!! Frisk 48 timmar innan utgång!!!!

  2. Hej Petra och tack för en inspirerande blogg . Skulle du kunna skriva vart du har köpt tavlan som hänger bakom din dotter ? Tack ,må gott!

  3. Men åh, stort grattis till henne! Så goda de där våfflorna ser ut. Den principen kör vi också med att om man inte varit i skolan så kan man inte hitta på grejer sen på kvällen.

  4. Stort GRATTIS till Lovisa på födelsedagen! Hoppas hon får en fantastisk dag med mycket kärlek!

Comments are closed.