DET BÄSTA MED VÅREN

SAMARBETE/REKLAM MODELIN & HAIRTALK

.

Men åh, vilken härlig dag! Vårkänsla the maximum verkligen. De är här i våra kvarter och soppar gatorna rena från vintergrus (älskar när de gör det, det. blir så prydligt och fräscht och så är det SÅ mycket vår med just det:) och fåglarna kvittrar och i rabatterna skjuter tulpanlökarna upp i raketfart. Bara att passa på och njuta

.

.

.

Yes nu börjar utetiderna ju på riktigt, vilken känsla. Aaah, att ha nästan 15 grader varmt (i solen iaf:) och smita ut i bara tunna jackan och tishan och dricka en latte i solen! Det bästa (man kan välja att se det härliga när man känner att man måste pausa från alla Coronauppdateringar lite) Och vad tycker ni om min nya supertjusiga jacka från Veronica Virta med fransiga kanter och pärlknappar i kombo med min balla Dr Faketisha? (alltså jag älskar iaf att den är så kul och ironisk:) Ett par svarta jeans och sneakers till det, själv ä l s k a r jag den här stilen.

 

Veronica Virtajacka finns här och Dr Faketishan finns här .

.

.

Detta är mitt bästa i livet, att sitta på vår trapp på baksidan med en kopp kaffe och titta på gården och skatterna där ute som håller på pysslar med sitt. Feelgood på högsta nivå. Vad har jag då gjort mer idag förutom myst ute?

.

.

.

Jo jag hade bokat tid med bästa Linda på Wau. Dock var vi inte på Notdudden utan i denna coola bevarade 50-talsbyggnad på Jakobsplatsen!

.

.

.

Det var hög tid att sätta om mina extensions från Hairtalk! Hairtalk är bara det bästa, det är tejpextensions som inte sliter och de gör så att hårets kvalité tom blir b ä t t r e. Linda satt i lite mer med nytt fräscht hår, 3,5  paket denna gång, och jag blev som alltid helnöjd. Mina extensions är mörkare i botten precis som mitt egna hår är och färgen matchar perrfekt

.

.

.

Med och utan Hairtalk! En liten nyansering också fick det bli som gjorde håret mindre gult men ändå varmt.

.

.

.

Så vill jag passa på att peppa er att värna om alla småföretagare som har det jättetufft nu. Kanske du inte kan gå på restaurang pga rädsla för virus så kan du ju beställa take away och glöm inte dina favoritbutiker, se bara till att hålla avstånd till andra. Och passa på att boka tid hos din favoritfrisör eller behandlare, är ni båda friska och träffas så är det ingen stor risk just nu

.

.

Nu ska jag kila ut med Moje och hans lilla cykel här (Han är såå ivrig) en vi ses snart igen!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “DET BÄSTA MED VÅREN

  1. Hej fina!
    Undrar så vad du har köpt dina träningsredskap? Ska själv ta tag i träningen och behöver lite bra grejer!
    Ta hand om dig! ❤️

  2. Fin jacka😊, lite lik den du visade ifrån Åhlens? Ha det bra i solen🌼🌼

  3. Åh, älskade Jakobsbergsplatsen! Bodde i huset mittemot Wau (-ge, som det hette då). Så rofyllt däruppe på berget <3 Kvällarna på balkongen var magiska, så lugnt och vilsamt…

Comments are closed.