EN ROBOTGRÄSKLIPPARE!

I BETALT SAMARBETE MED WORX

.

Titta där vad som kom med ett bud till mig – husets (eller trädgårdens) gräsmatteansvarige! En robotgräsklippare minsann. Vilken l y x. Jag sköter ju om vår gräsmatta lite som en baby, jag gödslar och kantskär och eliminerar mossa och trimmar och drar maskrosor osv. (Vet inte hur många 1000 maskrosor det blivit de 13 år vi bott här haha) Och så klipper jag den oftast, vilket jag faktiskt tycker är ganska kul. Gå fram och tillbaka och lyssna på Carla Bruni. Men eftersom vi är bortresta en bra bit av sommaren så har vi ju pratat om att skaffa en sån där robotgräsklippare som 90% av alla grannarna har. En liten rullande goding som trimmar min välskötta gröna matta noga åt mig även de veckor eller månader när vi inte är hemma…

.

.

.

Worx Landroid är marknadens smidigaste robotgräsklippare som enkelt tar sig genom smala passager dit andra inte vågar åka. Och den går på batteri – hejdå högljudda och stinkande bensindrivna gräsklippare. Med sitt så kallade AIA Intelligent Navigation (låter väldigt high tech!) är Landroid den första robotgräsklipparen med intelligent navigering till skillnad från andra robotgräsklippare som är blinda. Därför kan den klippa gräsmattan mycket snabbare och passerar enkelt genom smala och trånga ställen och den klipper även själva gräsmattekanten (viktigt)

.

.

..

Snart ska du få komma ut och jobba lilla vän!:)

.

.

Kostar mindre än många konkurrenter gör den här klipparen med. Vår gräsmatteyta är väl ca 700 kvm och därför har vi en Landroid för 700 kvm och den kostar ca 9000 kr. Här kan du läsa mer om Worx stora sortiment av robotgräsklippare!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

21 kommentarer till “EN ROBOTGRÄSKLIPPARE!

 1. Jag måste ge dig en komplimang – älskar din blogg! Kikar in dagligen och får alltid ett mysigt inlägg av dig. Så himla fina & fräscha bilder. Alltid personligt & intressant. Även reklamen är så fina & välgjorda. Sluta aldrig med det du gör. Du ger mig en daglig inspirationsdos, som jag tror alla behöver.

  TACK!

 2. Hej! Jag kikar också in varje dag och tänker alltid om det estetiska att ”vad skulle Petra göra..?” 😀 hahha Jag har en stor önskan, som säkert fler skulle önska. Och det är ett trädgårdsinlägg nu då det börjar bli grönare ute! Alltså som en trädgårdsskola för oss nybörjare som ska börja anlägga sin egen trädgård 🙂 berätta hur du gjort, vilka växter som är dina favoriter i trädgården, hur gjorde ni då ni lade grus osv… DET skulle vara guldvärt!! Hoppas verkligen du skulle vilja göra ett sånt inlägg 🙂 ha det bra fina du! Kram!

  1. Så fint du skriver Ida! Visst man blir gladare av positiva kommentarer. Jag röstar också gör ett trädgårdsinlägg 😍

  2. Åh tack för din snälla snälla hälsning❤️Klart jag fixar ett sånt inlägg sen när det börjar händasaker ute i trädgården. Detsamma och stor kraaam!

  1. Tack för fin blogg. Följer tre bloggar dagligen. Din, Elsa Billgren och Underbara Clara. Alla olika men samtliga ger mig så mycket inspiration, idéer och feel good känsla. Så TACK igen!!!

 3. Var rädd om igelkottarna bara! Många som skadas av robotgräsklippare och det är ju inte alls ok.

 4. Håller med ”Stina” angående igelkottarna. Det måste bli ett förbud att låta robotklipparna vara igång kväll, natt och gryning.

 5. Jaaa, låt bara gräsklipparen göra sittjobb på dagarna för vi behöver dom få igelkottarna som finns kvar och som ju är ett väldigt viktigt nyttodjur

 6. Hur menar du med att den klipper gräsmattekanten. Vi har en Husqvarna och den lämnar sista centimeterna då avståndet till slingan är satt så att den inte skall köra ut i rabatter. Hade gärna sluppit köra med trimmer för att fixa till det.

 7. Jag gillar att gå med gräsklippare själv…ser det som lite vardagsmotion och får ideer när jag går runt i trädgården och kollar runt men förra året så kom min man hem med en robot så jag blev brädad. Den är avstängd på nätterna men den är väldigt effektiv mot dom sk mördarsniglarna som vi har haft massor av.

 8. Här är en till som bara älskar mjuka smaragdgröna gräsmattor! Du kommer att älska din nya robotgräsklippare ❤️ Resultatet kommer att bli fantastiskt! Är så nöjd med vår robotgräsklippare.

 9. haha gick inte att publicera första kommentaren ”verkar som du har sagt det här innan” kom upp så fick formulera om de.. men de hakade nog bara upp sig.. så dumt de kan bli.. haha
  Undrar somsagt 😀

Comments are closed.