TACK

.

Ett fång vackra franska på soffbordet som jag skulle vilja skicka till er bloggisar idag! Ni är bara s å fina<3 De senaste dagarna har jag fått så himla mycket gulliga hälsningar från er och jag tänker att det kanske är för att ni tycker det är lite skönt att kika in till oss bloggare just nu? Att liksom se att livet fortsätter ganska som vanligt hos oss men även att vi givetvis är precis som alla andra och blir påverkade av allt det som händer just nu. (Jag läser själv många bloggar just nu och mår bra av det:)

.

.,

.

Idag har Lolo varit tillbaka i skolan eftersom hon inte hostar längre så bara pojkarna har varit hemma med mig. Maurits är ju frisk som en nötkärna och jag vet att han saknar föris och kompisarna där så himla mycket men jag känner att jag vill ha honom hemma just nu när jag kan (Trulle hjälper mig med Moje när det kör ihop sig och det är ju så himla tacksam för) Tänker att förskolan och pedagogerna måste fokusera på de som verkligen måste ha barnomsorg och vara på jobbet varje dag nu.  Jag kan ju styra min tid och får anpassa mig helt enkel  (Sen är jag självklart lite orolig att smittan ska komma till föris också) Så jag försöker aktivera och sysselsätta honom så mycket det bara går! Vi är ute mycket och tar promenader i skogen och nere vid Mälaren men man kan ju liksom inte ta sig till någon simhall eller lekland eller café eller så där andra barn är. Eller man kan absolut göra det men jag undviker då Moje inte förstår alls det där med vikten av att hålla lite avstånd till andra nu… (Har ni bra roliga tips och ideér vad man kan hitta på att göra hemma med småbarn så berätta gärna!)

.

,

,

Har fått frågor om den här fina lilla koralliga vasen och jag kan berätta att den hittade jag på bästa Newport nere på stan!

.

..

 

Nu ska jag lägga ännu en stor order till min famila på Ica maxi här (Kör nästan bara nätshopping när det gäller mat nu, är ju faktiskt supersmidigt)

.

Önskar er fin eftermiddag nu! Ta en prommis ni också ute i solskenet, gör s å mycket bra för humöret:)

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

13 kommentarer till “TACK

 1. En eloge till dig som tänker som du gör angående vem som behöver förskoleplatserna bäst just nu! Har arbetat många, många år inom förskolan och ofta sett att många lämnar barn som faktiskt kunnat vara hemma med föräldraledig förälder, när personalen nästan går på knäna av personalbrist i sjukdomstider. Ja, även om det ”bara” har varit kräksjuka och ”vanlig influensa” så har det kunnat slå otroligt hårt när personal också är sjuk eller har VAB. Så en eloge till dig som tänker på andra!
  Jag har faktiskt varken testat ”matkasse” eller online-mat-shopping ännu… Har ”all tid i världen” eftersom jag numera är hemmafru (och kan handla kl 07:00 om jag inte vill trängas 😉 ) Men ändå… kanske skulle testa att beställa på nätet ändå, just i dessa tider…?
  //Maria

 2. Så viktigt att kunna få ta en paus från allt allvar ibland.
  Jag är riskpatient och jobbar hemifrån nu, isolerat kanske en del skulle tycka, men jag tycker att det är ganska skönt att få det lugnet just nu. Dessutom får jag mer gjort.
  Håller med Maria med, så rätt tänkt <3
  Ha en fin måndagskväll!
  Kram Anna

 3. Sååå fina bilder, verkligen! Och så fin interiör till att börja med🙂. Jag undrar kring er Panthella golvlampa, är den kvar?

 4. Mycket klokt att hålla Mojje hemma, av alla de anledningar som du nämner. Det går säkert ingen nöd på honom och föris o kompisar finns kvar. Vi måste härda ut denna isolering, för de svaga och för vården. Kram

 5. Tack för blommorna! 😉Ja, det stämmer att det är skönt att titta in till en blogg där man hittar njutning för ögat och lite småprat om ditt och datt. Allt gott till dig och din familj!

 6. Heja dig som tänker på andra i denna tid! Själv har jag milda förkylningssymtom och håller mig hemma från jobbet (jobbar hemifrån). Alla får dra sitt strå till stacken så tar vi oss igenom detta.
  Tack för en superhärlig blogg❣️
  Stor kram 🤗

 7. Så härligt att få kika in och då glömma det andra en stund. Som en nypa frisk luft:)
  Har själv barn hemma och vi passar på att sätta frön, måla med vattenfärg och mysa i trädgården. Och fika såklart-bästa;)

  Kram!

 8. Ja tack för att du håller humör o mysfaktorn uppe! Som det behövs och såååå viktigt så att vi alla kan få lite extra energi för att ge vidare till våra nära och kära. Tack o fortsätt! Din roll som feelgood blogg viktigare än nånsin! Kram

 9. Hei! Sparke fotball med ballong. Det er hyggelig både ute og inne. Noen fjøler, spiker og hammer, det liker de fleste barn. Nyt dagene med barna hjemme🌹

 10. Vilken härlig blombukett och fina bilder så mysigt att få titta in till dig.
  Varför inte göra en lätt hinderbana i trädgården, krypa under, klättra mm det brukar vara kul för dom små med mycket spring i benen eller gör en skattkarta så får han leta efter något spännande i trädgården😃varm kram till dig💗

 11. Vi brukar göra egen playdoh eller saltlera som vi sen bakar i ugn och målar dagen efter 🙂 pressa vårblommor i böcker och sen göra tavlor av dem. Klippa och klistra kollage från tidningar. Har du gamla tapetrullar så kan ni spänna ut dem på golvet och göra en lååååång målning.

Comments are closed.