PÅ MIN SIDA

.

På min sida av sängen idag! SÖTASTE lilla tufsiga buketten av scilla man kan tänka sig plockade en liten skatt ute på gården. Så hela fint, älskar handplockade barnbuketter mest av allt:)

.

,

.

Vad mer? Ett fantastiskt glasögonfat till mina runda läsglasögon. Köpt på Newport.

.

.

.

Min trettioårspresentklocka som används flitigt igen (Från Tag Heur och modellen heter Link)

.

.

.

Pure Grace Body Lotion. Älskar doften på denna fortfarande efter många år.

.

.

.

Min Macbook är alltid med mig (ser serier på kvällarna på denna) och Cola Light. Det händer to att jag dricker Cola Light  innan jag ska somna (Har dock aldrig haft ett enda hål:) och yes det kan även hända att jag dricker det direkt på morgonen. (Ska helst drickas avslagen) Inte bra och en dålig last jag v e t (Men bättre än snus och cigaretter iaf:)

 

..

..

Jo så har jag ju mina knäppistabletter också på sängbordet. Varför visar jag då dessa?? Jo för att det kanske är någon annan ev er damer som behöver samma typ av medikamente som mig. Som behöver lite hjälp. Lergigan tar jag för att slippa vakna varenda varenda natt och jag sover SÅ bra med dessa. Vaknar aldrig men man blir absolut inte beroende eller så av dessa. Helt ofarliga (jag hade även dessa mot illamående när jag var gravid med Moje) Dessutom tar de bort lite oro om några av er kanske lider av det? Finns ju mycket man kan vara orolig över (jag har ju min hypokondri tex) och framförallt nu med allt omkring oss men dessa tar udden av det med. Fast man blir lite trött och seg på morgonen (men då finns det ju Cola Light som sagt;) Är SÅ utsövd och fylld med energi igen och det är ju så glad och tacksam för! Det andra jag håller i är Escitalopram som jag nu fått mot min PMS efter råd från en going till vän (och även fått råd om dessa från flera av er) Man börjar ta tabletterna vid ägglossning varje månad och håller på till mensturation och jag hoppas verkligen att det ska hjälpa mig med nu.

,

,.

.

Älskar verkligen färgerna här inne! (Får alltid frågan om min sänggavel och den är beställd på Zandvoort i Sickla)

.

Så nu vet ni alltså lite av vad gott och blandat vad jag har på mitt sängbord:) Nu ska jag åka och fixa lite som mamsen och papsen önskar men vi ses snaaart igen!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

20 kommentarer till “PÅ MIN SIDA

 1. Tack för en inspirerande blogg!
  Får jag fråga, den prickiga blusen du har på din presentationsbild, var kommer den ifrån? Så fin!

 2. Vilket bra inlägg!
  Jag kallar mina piller ”psykopatpiller”. Något överdrivet, och med glimten i ögat.
  Varför skämmas som så många gör. Själen behöver balans och hjälp på traven av olika anledningar.
  Skulle inte fungera utan min medicin.

  Hoppas pmsen blir hanterbar!

  Kram Caroline

  1. Caroline, du får kalla dina piller vad du vill, men en psykopat behöver nog helt annan behandling än vad dessa mediciner kan erbjuda 🤔

   1. Linda!
    Känns din kommentar som att den är viktig för dig att få ur dig? Jag hoppas det, för för mig är den totalt ointressant och irrelevant.
    /Caroline

 3. Så bra att du hittat rätt ❤️ Min pms försvann så fort jag slutade med kaffe, ett mirakel! Även mensvärken blev mycket bättre. Fick det tipset fr en person jag följer på insta som arbetar med frågor kring den kvinnliga menscykeln, vulverine heter hon det. Kram till dig

 4. Jättefint fat till glasögonen💕, skoj att se ditt sängbord😃
  Stor tisdagskram

 5. Är 43 år och sökte redan som 19-åring hjälp mot svår pms. Inte förrän i höstas fick jag hjälp. Började äta Premalex som jag tror är liknande som du äter. Jag har fått ett nytt liv. Det bästa som hänt mig och jag hoppas du även blir hjälpt. Det kan ju ta ett tag att bli av med biverkningar men jag önskar fler får denna hjälp när vi är så många som lider. Jag har däremot valt äta hela tiden för att slippa övergångarna mellan att börja och sluta vid ägglossning/mens. Kram!

 6. Kan man hitta färgkoder till alla dina fina väggfärger i huset någonstans?

 7. Tack för tips om lergigan, det ska jag genast köpa och hoppas att det har en bra effekt på mig också!

  1. Såg nu att det var receptbelagt. Tänkte att det var receptfritt. Någon som har tips/erfarenhet på receptfria läkemedel läkemedel mot sömnbrist pga ångest/oro?

   1. Min tonåriing äter KSM66 från hälsokost. Ett kosttillskott som änvänds vid stress, trötthet, oro, utmattning mm. Blev rekommenderad det då hon ställer höga krav på sig själv och pluggade sönder sig. Hon har blivit mer harmonisk och lugn i hela sig. Jag måste tro på att kosttillskottet har hjälpt och vågar inte att hon skall sluta äta dom just nu iaf.

   2. Läs om Neurol. Växtbaserat läkemedel! Använt dem i perioder och hjälpte mig verkligen.

 8. Så underbart med lite härligt blå vårblommor på sängbordet. Vet att vår granne har scilla vid vår tomtgräns. Vågar jag mig dit och plocka av några kanske? Ha en fin Våffeldag.

 9. Tror vi är jämngamla du och jag, och jag fyller 48 imorrn. Det där med PMS:en är så otroligt jobbigt, jag har allt (ingen sömnbrist dock) men lättirriterad, gråtig, kort stubin, hoppig mens, Niagarafallet när den kommer, svullen (inte så mycket svettningar) Jag hade typ likadant i puberteten haha och läkarna säger att de finns ett samband om man hade tufft då. Sen har jag en dotter som fyller 16 som befinner sig i sin hormonella fas (stackars de två av manligt kön som bor med oss :-). Jag fick ett dubbelpreparat Gulkropps och Österogen av min läkare, men jag tyckte inte det hjälpe speciellt så jag slutade ta det. Försöker att inte stressa, går till gymet, påtar i trädgården och försöker finna glädje i de små sakerna. Alla äldre kvinnor jag känner säger att det kommer en ny vår när den här övergångstiden. Jag är glad att mina barn är äldre nu och de förstår att låta morsan vara ifred bland. Kram Petra du är inte ensam och absolut inte knäpp /Helena

 10. Så fint inlägg och ärligt skrivet 🙂 bra att du får hjälp och hoppas det funkar nu.
  Vill be om ursäkt om det vart fel med kommentaren runt brunfärg och händer. Det var inte illa menat alls.
  Mvh Åsa

 11. Så fint! Jag har också Tag heuer link med diamanter, älskar min klocka!
  Vi byggde nytt hus 2015, köpte de borden som du också har som sängbord, när jag sökte efter sänggavel hittade jag ditt konto och efter det köpte jag en likadan sänggavel. Vi har en matta från layered och lampor från bestlite så våra rum är ändå inte helt lika trots gaveln. Överkast och kuddar kommer från Frejas boning, de har jag köpt på Grönbergs Interiör i Göteborg.

Comments are closed.