BÄSTA OUTFITEN EVER (OCH DET SPECIELLT NU)

REKLAM & ANNONSLÄNKAR FÖR ÅHLENS

.

Nu har jag hittat den! Vårens och sommarens absolut bästa skönaste snyggaste plagg – linneoverallen. Jag är ju ett stort fan av jumspuits och overaller, det är ju ett fantastiskt plagg med allt-i-ett. Och nu menar jag inte såna norska stickade sparkdräktsvarianter som var så populära för ex antal år sedan utan mer ”jag är en cool pilot” eller ”svår dyr konstnär som målar med  stora drag på huk på dukar på golvet och har en vindsateljé i NYC”. DEN stilen (Eller som jag en hemmamamma under karantän)

.

.

.

Alltså i denna overall är man ju klar för allt! Ja nu händer det ju inte s å mycket just nu men redo för att ta en prommis i solskenet, cykla över till en underbar vän och ta en kaffe på terassen eller leka ed Moje. Och sen när saker kanske är mer som de brukar så kunde jag lätt ha denna för en middag ute. Gillar ni också overaller??

.

.

.

Min overall från Second Female hittar ni här (och jag har strl M och som ni ser sitter den väldigt löst men det vill jag att den ska göra:)

.

.

Och TACK för alla hälsningar i förra inlägget! Känns lite skönt att vi kan ventilera och dela med oss lite i kommentarsfältet nu? Fast jag i grunden är en väldigt positiv person som allra oftast väljer att se saker från en ljusa sidan så är detta som händer nu något som berör och skakar om mig med så klart. Försöker tänka bra tankar men det är ju inte så lätt hela tiden.  Är så glad att ni finns hur som helst<3

.

KRAM och var rädda om er!

.

.

.

Rekommenderade inlägg

35 kommentarer till “BÄSTA OUTFITEN EVER (OCH DET SPECIELLT NU)

 1. Jag brukar inte kommentera. Trodde du var med i lost eller klädd som sjukvårdspersonal….
  Fyfan det risigaste jag sett på länge på dig tyvärr

  1. Har du inte lärt dig att man håller tyst om man inte har något snällt att säga!?! Din kommentar tillför absolut ingenting mer än mottagaren kan bli väldigt ledsen.

  2. Din kommentar var den risigaste jag hört på länge. Kom igen nu, vuxna kvinna som skriver så till en annan människa. undrar vem du är, har du barn? pratar du så om andra männiksor framför dom. tänk om någon skulle säga till dig eller dina nära att Fyfan vad du ser ut idag, risigaste jag sett på dig på länge.

 2. Drygt 1700 kr för denna ”målardress” som man skulle kunna hitta på Rusta för 149 kr. Nä, ingen hit.

 3. Åhhh, superfin, jag hade en lila för väldigt många år sedan som jag älskade och levde ständigt i, så jag blev så nostalgiskt att detta fräcka plagg kommit tillbaka <3

  1. Åhhh…nostalgi!
   Gamla brogatan, Arbetarboden i Sthlm. Man köpte vita overall och färgade själv hemma. Lila, ljusbå, rosa. Jag hade en lila och mockasinstövlar med indianpärlor till det.

     1. Ja, och det var det Maja svarade på … Tyckte inte heller det var någon höjdaroverall, och då hade den antagligen gjort sig ännu sämre på någon som inte är lika snygg som P.

     2. Linda, nu blandar du ihop namn men nej det var inte det Sara svarade på. Petra frågar om vi gillar overaller, inte overallen. Petitesser kanske du tycker, men stor skillnad om man tänker gömma sig bakom det för att kunna vara oförskämd (nu var iofs inte Sara värst i det här fallet).

 4. Tycker inte heller det var någon hit, ser lite ut som en målardess som någon skrev. Tur att smaken är olika och att man får klä sig i vad man vill.

 5. Tror den kan vara snygg med ett par sandaler å ngn tröja över ryggen 🙂
  Kanske i ngn kakifärg eller så. Men med tofflorna blev det lite hejigt 😉

 6. Jag tycker också den var snygg! Tänk med höga kilklackar och solisar till, nice. Och vilken nostalgi du som skrev ovan att man köpte en vit och färgade!! Jag hade också ett lila set som jag färgat, fick ingen overall dock 🙁

 7. Först tyckte nog jag också att det såg ut som en arbetaroverall… men sen tänkte jag att ett snyggt skärp som markerar i midjan (det är ju hällor för skärp) och ett par matchande kilklackar i mocka…. en väska över axeln och ett par snygga solbrillor på, så varför inte för att ta ett glas rosé på en uteservering? 🙂
  Trevlig helg!
  /Maria

 8. Ooh!! Snyggt! Tänker typ pumps till & stora örhängen och sen redo för rosé!!

  Älskar plagg som man kan gå runt & ”skrota i” och sen kunna med bara snabbfix förvandlas till partystass!

 9. Inte något för mig direkt, tänkte jag först. Men tydligen ändå, för när jag råkade slinka in på Weekday på väg till jobbet stod jag plötsligt och nöp i en overall ganska lik den här:) På rea dessutom så kanske… Det kan vara lite svårt med kläder på andra varvet s a s – även jag var med förra vändan med overaller:)

 10. Älskade (hatade?) overaller! På 80-talet (såklart) på syslöjden i högstadiet, så sydde jag en mörkblå. Jag älskade den och var skitsnygg med ett brett hårt åtdraget skärp i midjan, fantastiska permanentlockar och lysande blå mascara. Det var tider det 🙂 Btw så är du också skitsnygg Petra <3

 11. Jag är för lång och smal för dessa overaller mm. Blir kort i ryggen och åker upp i rumpan 😅 tyvärr, för de ser ju så sköna ut. Men sitter bra på dig 👍🏻

 12. Den var kjempekul, og du er så vakker. Vi har alle ulik smak heldigvis, men tenker at voksne mennesker kan uttrykke seg på en annen måte når det er noe vi ikke liker. Ha en riktig god helg til deg og familien 🙂

 13. Hej! Eftersom du frågar om vi gillar overaller så säger jag; kan vara snygg, sydde en själv på 80-talet som jag kände mig skitsnygg i, men ingen hit om man behöver uppsöka toaletten på restaurang/annan offentlig toa. Så strosa hemma skulle vara ok för mig. En billigare.

 14. Wow, den gillade jag! Hade en liknande från InWear på 80-talet och som jag älskade den! Jättefin Petra!
  Kram från Anna i Skåne

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *