FÖRSÅ!

.

Det klart gulligaste pysslet man kan göra med sina älsklingar är ju att förså lite odlingsbäddar så här i april! Inte svårt alls och sååå spännande att följa sen när det an pysslat med ska börja gro…

.

.

.

Bäst att pyssla utomhus! (Så att man kan spilla och jorda ner utan att det stökar till för mycket:) En av mina bästa platser är den lena varma trätrappan på baksidan, här dricker jag min första kaffe i morgonsolen ofta. Passar bra att pyssla på också.

.

.

.

Barnen ville ha tomater, chili och bönor. Jag ville helst ha kål. Älskar kål men har aldrig sått det förut!

.

.

 

.

Pilligt och pyssligt!

.

.

.

M y s e t

.

.

.

Maurits hittade en död humla som han tyckte väldans synd om. Plutten. Väldigt mycket humlor i år eller hur? Och stora är dom!

,

,

.

Nu är det bara att vänta och vattna på vår sådd där mellan Floden och Sonosen i matsalen! Sen ska det planteras i drivbänkarna i trädgården. Luktärter, mycket sallad, lök, chili, kål, tomater, bönor mm

.’

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “FÖRSÅ!

  1. Yes, storleken beror på mild vinter, de har haft mycket att äta. Och att det är bara drottningarna som är ute och flyger nu!

  2. Så mysigt att så tillsammans. Jag har inte sått något än men jag vill verkligen ha en blommande rabatt i år. Tänk at kunna gå ut och plocka lite blommor i trädgården. Det vill jag verkligen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *