KONDITION ISTÄLLET FÖR KLIPPNING

BETALT SAMARBETE WORX

.

Hurrey nu är Håkan äntligen ute på grönbete! Vi har haft robotsläpp här på gården och installerat vår Worx Landroid. Slut på stinkande bensindriven gräsklippare som ska köras – batteridrivna miljövänliga Worx Landroid går väldigt tyst (och klippresultatet blir bättre än från många andra gräsklippare)

..

.

.

Så. Nu behöver jag inte satsa tid på gräsmattan utan kan tex springa eller pw istället medans Håkan gör jobbet! Gräsmattan är ju fortfarande i uppstartperioden och lite fläckig och dan efter vintern men det brukar ordna till sig i maj:)

.

.

.

Det är några timmars pickel innan, iaf om man som vi har planteringar i gräsmattan. En tråd ska tryckas ner en bit ifrån gräsmattekanten överallt så att roboten vet hur långt den ska gå. Men i övrigt är installationen lätt! Det går dessutom att styra den genom Worx Landroids app i telefonen.

.

.

.,

.

Vill du läsa mer om min nya suveräna robotgräsklippare (s å nöjd, den klipper så fint där ute just nu) så kan du göra det här!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “KONDITION ISTÄLLET FÖR KLIPPNING

  1. Vi som fortfarande använder vanlig gräsklippare kan använda akrylatbränsle (miljöbränsle). Det är ett mycket renare bränsle som inte sotar eller luktar. Har använt det sen många år. Aspen är det vanligaste märket, finns andra.

  2. Vi har robotgräsklippare sen några år. Så himla skönt att kunna göra annat den tiden. Älskar den!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *