STUDENTEN UTOMHUS

SAMARBETE RENT A TENT

 

Sitter just nu och roddar och styr ihop Trulles student här hemma! Den blir ju inte riktigt som man kanske föreställt sig men vi ska göra det absolut bästa som går i rådande situation. Att vara inne är inget alternativ så det är gardenparty som gäller. Och eftersom vi bor uppe i Norden så behöva det givetvis ett partytält för man vet aaaldrig. Det kan bli 30 grader och sol, det kan bli 10 grader och ihållande regn. Typiskt bröllop/midsommar/studentväder! Så jag har hyrt ett riktigt fint och stort och luftigt och det ska bli så kul att fixa till det.  Bra att ha maten och drycken i (blir ingen buffé utan färdiga tallrikar) om det blir dåligt väder Tänker mig några runda bord också så det blir ännu mer avstånd och ryggar emot varandra. Sen så är det s å snyggt med runda bord och långa dukar och så kan man ett centerpiece i form av någon yvig bukett eller stor rund ballong. Öppna sidor. Och många blommor vill jag att det ska, gärna blåa och vita hortensior – fatta så snyggt! Och söta studentmacarons är ju helt givet, undrar om de är toksvåra att baka? Annars får det bli cakepops. (Tältet uppe till höger är från Rent-a-tent)

 

 

Så blir det först champagnefrukost för klassen. Åh så mysigt att fixa med detta. Hade det varit säkert med fint väder hade ju arrangemanget med de magiska blå ballongerna varit utmärkt (där pratar vi avstånd) men jag ska sprida ut ungdomarna så mycket det går och så är de ju ute som sagt. Ballonger ska vi ha givetvis, måånga ballonger. Inget säger fest så mycket! Och tältet jag har bokat är ett sånt som ni ser ovan. Med plats för 40 personer men vi kommer ju vara färre på mottagningen. Jag har en jättetrevlig kille här i Västerås som heter Tobias som hjälper mig att fixa det mesta. Tältet heter Modula 4 och ni hittar det här. Rent-a-Tent har massor med olika snygga tält i alla storlekar och varianter och möbler och tillbehör att hyra som lampor och dukar och musikanläggning. Kika gärna in deras utbud här. Perfekt med tält med väggar som kan öppnas upp men tak tänker jag också för alla ni som vill ha lite mindre tillställningar utomhus – dop och bröllop osv (Jag ska visa sen hur jag dekorerat och ordnat vårt studenttält i trädgården:)

.

Och just nu SNÖAR det ute! I mitten av maj, hjälp det kanske det gör den 5 juni också. Som sagt man vet aaldrig med vädret:)

.

.

KRAM

.

.

Bilder i kollage: Interflora, Nordic Nest, Rent a Tent, Pinterest, Sonja Wingborg, Aftonbladet

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “STUDENTEN UTOMHUS

  1. Underbart ju, vilken härlig student din son får🥂🍀 stort lycka till!

  2. Härligt med inspiration 😀 Har oxå en son som tar studenten och tält är givet även för oss. Men du får gärna fortsätta inspirera och komma med tips de (få) veckor som återstår! Mat tex, vad har du tänkt bjuda på? Tack för härlig blogg!

    1. Ser superfint ut! Dottern tar också studenten och jag håller med Linda. Vill gärna ha fler tips, mat , snittar tårta osv. Hoppas vi får fint väder och en härlig dag trots allt!👍

Comments are closed.