BEA ÖVAR MED ZCOOLY

BETALD REKLAM FÖR ZCOOLY

.

Sötnosen – håller på med Ipaden på sitt rum men gör samtidigt något bra av skärmtiden!

.

Helloooo!

.

Yes nu har Bea också fått prova på appen Zcooly. Jag är ju verkligen ett fan av lärande spelappar där barnen får lära sig någonting samtidigt som de spelar. Ett lekfullt smidigt lärande helt enkelt och surfplattan/mobilen har ju barnen med sig överallt och hela tiden.

.

Just nu känns det extra viktigt att hålla efter skolarbetet extra här hemma. Bea tex har varit hemma från skolan en hel vecka pga av lite feber och hosta och då blir det ju en del skoljobb och det är ju bara så mycket enklare att arbeta med sin avatar i appen Zcooly än lyssna på tråkiga mamma/pappa när det gäller matten…

.

.

.

Öva sig matte genom att baka en tårta inne på bageriet – varför inte?  Matten blir roligare och skärmtiden meningsfull.

 

 

.

Zcooly utvecklar lärande spel tillsammans med erfarna pedagoger för barn i åldern 5-12 år.  Appen innehåller 10 lärande spel och är uppbyggd som en ö där varje plats på ön är ett eget spel där barnen lär sig olika saker inom matematik. Spelen är utformade efter skolans läroplan och årskurserna och det gör att Zcooly passa alla barn.

.

Nu kan man få prova Zcooly en månad gratis om man använder koden houseofphilia zcooly.se.

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “BEA ÖVAR MED ZCOOLY

  1. Tack för tipset <3 Grymt att kunna locka barnen att slita sig från TikTok, Youtube och Snapchat med andra (lärande) appar 🙂 Ska provas via din kod!

    Ha en riktigt härlig långhelg nu, hoppas på sol och värme <3
    //Caroline

  2. Tack gör tipset, mina pojkar dom spelar en massa spel alltid, ska se om inte jag kan få dom att testa detta

Comments are closed.