HIMMEL ELLER HELVETET

BETALD REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

.

I rapsfältet! Och jag vet inte om jag befinner mig i Himlen eller Helvetet för vad var det just den här åkern hette nu igen? Har iaf plockat flyghavre exakt just här för ånga år sen. Jag var väl kanske 8 år när jag hade mitt första sommarjobb hos min bästis? Tidigt blev vi väckta och så fick vi följa med hennes pappa storbonden ut på åkrarna och plocka ogräs i långa rader. Tror vi fick 20 kr i timmen:) Jag är ju uppvuxen på landet på en gård med egna hästar som ni kanske vet (min pappa var dock ingen bonde utan egenföretagare inom metallurgi:)

.

.

.

Nej man ska inte stövla ut i någons åker och trampa ner grödor. Men jag gör inte det jag lovar! Det vara bara såå vackert med allt det gula på Hagbyholm och jag var ju matchig värre ju. Efter att jag visade byxorna ovan på insta så fick jag många frågor om dessa godingar. De är verkligen s å fina! Perfekta sommarbyxor. I linne med dragkedja i sidan och guldknappar fram. Lite avslappnad vid sailorbyxa och du hittar dem här.

.

.

.

Gula blusen med knyt i midjan hittar du här!

.

.

Hopppas ni har en härlig fredag tjejer! Vädret är ju bara sååå underbart. TACK sommaren att du kom! Själv mår jag faktiskt lite sisådär idag. Hostade som en tok inatt och halsen svider en aning  Bästa att hålla sig på sin ”kant” idag helt enkelt!

.

Nu – plantera Mojes så egensådda plantor ute i pallkragen!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “HIMMEL ELLER HELVETET

 1. Hejsan,
  Måste säga att många bloggare blir alltmer tråkiga. Det märks om saker är bearbetade eller mer hoprafsade i farten. Din blogg är alltid välarbetad, intressant och med fina bilder. Så självklart ska du tjäna pengar på ditt yrke. Och så ska du ha lite beröm, förstås!🤗 ♥️🤗Trevlig helg!

 2. Petra, du är en otrolig tillgång för Lindex! På dig sitter kläderna helt perfekt. Det kan man inte alltid säga om deras egna modeller🙈

 3. Håller helt med föregående inlägg: skulle nog aldrig köpt dessa plagg om jag bara kikat på hemsidan men de sitter perfekt på dig och är nu hemklickade 😊👌
  Tack för en fin blogg och krya på dig 😘

 4. Blir ofta besviken på Lindex eftersom kläderna inte är lika snygga i verkligheten som på Petras bilder.

 5. Hello!
  It would be really, really nice to read what you eat – honestly. I mean you are so slim for your age, just wondering how little is your daily intake. Metabolism is quite slow after 40. You show baking and cooking delicious things but I suspect you yourself eat very little.
  Don’t recall ever seeing honest story from slim middle age women them selves of what they eat. Maybe because it would ve so shocking. Next to nothing per day🤔

  1. I think what you see is what she eats? She also train and run. Every body is different. What works for her maby not work for you. And we also have different genetics.

  2. Petra är ju med i viktväktarna förmodar jag eftersom hon har samarbete med dom. Har alltid undrat över dom jättegoda recepten hon lägger ut för jag har testat många och dom är så goda men undrar hur många poäng det blir men det bör hon ha koll på

 6. Härlig inspirerande blogg!! 👍
  Undrar lite över ditt runda svarta marmorbord, hur stort är diametern? Undrar också var Trulle köpte sin studentmössa? Ha en fin helg!!😎☀️

Comments are closed.