ÖVERRASKNINGAR

 

Där ligger han ju! Världens goaste son som ja numera mest lever sitt egna liv. Och mer sånt kommer det bli – wojne! Bara att vänja sig liksom. Ett par veckor till student nu och sen försvinner han iväg på jobb och lumpen. Det är en hel del förberedelser inför studenten dessa dagar och han som ligger där vet inte om det men vi har köpt stora studentpresenten i veckan. Gissar att han kommer bli överraskad! SÅ kul med surpriser eller hur? Tycker iaf jag haha:)

.

.

.

Vår stora  Trulle<3 (Tog kort på honom i smyg för att han låg precis som Steve McQueen:) Och apropå Trulle..

.

.

.

Men hur jääkla himla tokgo var han inte som liten sjuåring med för stora framtänder!? Wojne wojne som sagt

.

.

Idag har vi bla varit på Åsby igen! Gått ute länge på handelsträdgården och spanat in nya perenner och köpt bla ännu mer funkior och buskbom. Så tog vi en räksallad ute på uteserveringen innan regnet kom.

.

Nu ska vi ha söndagsmys extra allt här hemma med varma toast och en söndagsfilm. Nope man ska inte underskatta myset på söndagar (Vi kör amerikansk stil och gör det lite extra härligt då:)

.

.

Men vi ses ju imorgon igen!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

14 kommentarer till “ÖVERRASKNINGAR

 1. Spännande med presenten 😉
  Här brukar jag och min man köra måndags-mys med lite extra gott till teét 😊

 2. Vilket fint/coolt rum!
  Jag är också såå nyfiken på presenten och ja, hela planeringen inför den! Hur går det, hur tänker du piff osv? Behöver inspo då jag också ska fixa studenten för min son. Skulle vara mycket kul med lite tankar idéer från ett proffs! Älskar din blogg!
  Kramar från västkusten

 3. Så roligt med student! Vår son tog studenten i fjol och har precis avslutat sin värnplikt. Tufft men väldigt lärorikt på så många sätt med värnplikt. Han har till och med nu tagit anställning i Försvarsmakten och kommer att flytta hemifrån…inte så kul för mamman 🙂 Lycka till med allt och spännande med studentpresenten!

 4. Spännande med överraskningen, kul o få se Trulles rum! Hoppas du har en bra dag.

 5. Jag undrar lite över de fina affischerna, var kommer de ifrån? Superfint rum!

  1. Barn brukar ju ha lite för stora tänder så att de blir mer lagom när de blir vuxna:)

 6. Samma fråga vad kommer tavlorna ifrån? Tigern och den över sängen? Tack på förhand

 7. Åh, studenten, det var ju några år sedan! 🙈 Men så roligt, balen var lätt en av de tre bästa festerna hittills!.. jag fick en bil i present, av mina föräldrar, en BMW, ren körglädje .. ”visste” att jag skulle få en bil eftersom min storasyster fick en. Gå ut med bra betyg och absolut inte börja röka, var kravet❣️🥰
  Vi kommer köra samma ultimatum med våra kids 😄

Comments are closed.