Y E E E Y

REKLAM/ANNONSLÄNKAR ÅHLENS

.

Men hey och välkommen sommarvärme och bara ben! Första dagen denna vår med knäkortkjol idag för oh my vilket skönt väder vi fick här i Småstaden denna tisdag (Kanske hos er med!?:) Typ över 20 grader och sol och superhärligt och man blir jul bara så l y c k l i g. Ovan ser ni mig utanför mitt casa efter en tur ner till nagelsalongen där jag gjorde ombreakryl. Åh äntligen har jag fräscha naglar igen (Ska nog visa er dem imorgon) och så har jag minsann bokat frisstid nästa vecka för det behövs också! Var ju ett tag sen.. Den här våren har gått så fort och så långsamt eller hur? Konstigaste någonsin hursomhelst. Men nu är den snart över och det är s o m m a r på riktigt. Även om den inte blir som tänkt för de flesta av oss så är det verkligen s å tacksamt med fint väder och värme<3

 

 

.

Ny dagen idag och jag blev bara så himla sugen på den här klänningen när jag fick se den på Insta! Såå min stil (söt men ändå liksom ball:) Den är lagomlång och har fladder på överarmarna med snävar om runt midjan med modernt batikmönster. Kommer användas mycket i sommar  gissar jag (och finns här) Sen blev det en ny matchig stråväska också i perfekt grön med runt bambuhandtag (finns här)

.

.

.

.(solisar från Gucci om någon undrar)

.

.

.

Blågrönt och army är nog mina bästa färger! Tycker typ allt och alla är snygga i det haha

.

.

Och alltså jag har såå mycket att göra nu. Har en hel hög med jobb som sak fixas och så har jag en student att rodda och min största svagheter är just att planera. Ojojoj, inte min. bästa gren kan jag lova. Bäst under stress kanske man kan säga om man är snäll (Flummar och funderar länge men så brukar jag alltid göra allt i sista minuten ändå men det brukar bli rätt bra!;)

.

.

Ha nu en finfin varm och go kväll vänner!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “Y E E E Y

 1. Du är skitsnygg! 💣 Åh, jag är precis likadan… inte skitsnygg alltså, utan bäst under stress. Alltid sista minuten men brukar bli riktigt bra ändå som sagt.

 2. Svårburen klänning som kommer att säljas i ett exemplar – till dig som klär i allt.

  1. Va? Det där är ju den mest lättburna klänning som finns, omlott så att den går att anpassa i midjan och lite fladdriga ärmar så man skyddar sig lite från solen (och slipper att ärmarna blir för tighta om man som jag har lite bitiga överarmar). Perfekt härlig sommarklänning (som tyvärr redan är slut i några storlekar)!

 3. Så snygg klänning!
  Jag var också last-minute-doing en gång. Gick in i väggen. Efter det älskar jag att planera, det håller mig lugn och ger mig tid att OCKSÅ raca på infall.

  En annan sak: vem fotar dig?

  1. Ja man kanske skulle börja vara ute i lite bättre tid!:) Här var det H som tryckte på avtryckaren men jag ställer in allt manuellt på kameran först

 4. Hei! Jeg lurer veldig på hva fargen på murveggen heter? Har murhus selv, men skal male i sommer og vil gjerne ha denne typen farge på murveggen😍 Fant bildene på pinterest🙈Takknemlig for svar😊

 5. Här även till som är likadan, presterar alltid bäst under press vilken även maken gör så du kan ju tänka dig hur det är hos oss ibland, eller rättare sagt alltid. 😂

Comments are closed.