BÄSTA BRUN UTAN SOL 2020

BETALT SAMARBETE APOTEK HJÄRTAT

.

Detta är vad som behövs får att få en perfekt sommarbränna! (ja inte ananasen och ananasjuicen då;)

.

.

Sommartider hej hej och hej hej bleka ansikte och kropp! Alltså jag skyr verkligen den äkta solbrännan numera. Hög solksyddfaktor gäller alltid och lagom många soltimmar.. Sen har jag dock en hud som t r o t s 2 987 solarietimmar och ex antal Medelhavssemsetrar i unga år aldrig blev riktigt så där brun (eller bränd) Min hud tar liksom inte åt sig solen lika mycket som de flesta andras,ch det är jag väldigt tacksam för idag. Men om man inte blir brun av solen så blir man det av BUS och det finns ju sååå bra produkter idag! Jag har provat de flesta vanligaste tror jag? Tycker jag har riktigt bra koll och idag tipsar jag om riktigt proffsig brun-utan-sol… (och även hjälpmedel till den där perfekta brännan) Med koden PETRA20 från ni dessutom 20% rabatt på dessa produkter och hela sortimentet hos Apotek Hjärtat from idag till nu på fredag vid midnatt!

 

 

.

Denna har jag i ansiktet och den har fått flera utmärkelser – St Tropez Bronzing Water Face Mist. Återfuktar med hyaluron bla och doftar sååå gott – så där fruktigt tropiskt, mm. (VINNARE AV SWEDISH BEAUTY AWARDS 2019 I KATEGORIN ÅRETS SOLPRODUKT så den är testad och dokumenterat super b r a)

.

.

.

Men innan jag gör något med bus och ansikte så är det peeling som gäller och denna är guld. Glow peel pads från Pixi. Mångas favorit och även min. Den ger verkligen huden fräscht och g l o w och jag peelar huden ett par gånger i veckan ungefär.

.

.

.

Till kroppen denna makalöst braiga Glow clearmousse. Bästa smidigaste kroppsbusen jag har haft alla kategorier. Ger en hållbar snygg hälsosam  djup solbrun färg som är jämn. Så svårt annars att hitta produkter till kroppen som ger den jämna snygga (icke orangea) brännan utan några streck och fläckar men denna rekommenderar jag verkligen. Jag har färgen medium (finns light-mediu-dark) Lätt att stryka på med denna busvante från Isle of Paradise.

.

.

..

Men först förarbete på min bleka kropp. Jag pallar huden på kroppen med den här skrubbvanten från Tanorganic och den river bra och tar bort allt torrt fnössigt (dock gör jag detta i duschen. Här posar jag på terassen bara för att visa hur jag gör:)

-.

..

.

Så en peelingpad i ansiktet (en pad med peelingsyra räcker till både hals, ansikte och dekolletage så burken från Pixi räcker länge) Tar bort döda hudceller och även ev gammal bus så huden blir riktigt ren

 

.

.

När huden är toor och ren sprayar jag med St Tropez-busen. Höger till vänster och uppifrån och ner. Överallt ska den hamna!

.

.

.

Sen är det dags för Bus-moussen på min renskrubbbade kropp. (Armbågar och fotsulor smörja jag först med babysalva) På med klick på vanten…

.

,

 

.

Högt och lågt och på hela kroppen ute i morgonsolen. H får ta ryggen och sen är jag klar!

.

,

 

.

Och på kvällen – si så där 8 timmar senare ser jag ut så här! Tycker inte om att sova med bus utan kör den när jag vet att jag kan skrota runt i lösa kläder hela dagen (dra ej på tex tighta jeans på nybusbehandlade ben – big mistake)

.

,

 

Fröken Ananas (!?) helt utan make up förutom lipgloss – fuskbrännan (och förbehandling) gör såå mycket för hud och glow. (Jo jag har ju även tagit lite hjälp av detta glowstick från Pixi:)

.

,

 

.

En vecka i en solstol vid Medelhavet? Nope, 30 minuter fix på terassen en majdag ger denna look:)

.

.

Alla produkterna ovan kommer från Apotek Hjärtat som har ett stort sortiement när det gäller just proffsig hudvård! (Du kan även köpa medicin och hämta ut dina recept online på detta apotek så klart) Som sagt – just nu har de ett fantastiskt erbjudande där du får  20% rabatt online (endast) på allt i sortimentet vid köp över 400kr med koden PETRA20 i kassan och detta är giltig endast i 72h ( 27- fredag 29/5 vid midnatt).

Så ska du köpa riktigt bra nya hudprodukter så passa på nu!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

15 kommentarer till “BÄSTA BRUN UTAN SOL 2020

 1. Stort plus på att du visar före och efter! Bilden med ananasen är bara för kul😀😂😂

 2. Brukar vara lite för feg för sånt här men nu ska jag testa, vem vill ha mjölkvita ben till klänningen på dotterns student liksom 🙂 Tack för koden, den är använd!
  Hälsningar och kram
  Camilla

 3. Men så snyggt och naturligt det blev, ska klicka hem samma och prova jag med 😍 tack för en toppen blogg !

 4. Vad fin du är💛! Själv gillar jag naturlig solbränna och har turen att aldrig bränna mig, blir brun även i skuggan, avskyr att pressa i gassande sol☀️. Men smörjer mig med solskyddsfaktor 50 numer.
  Bra att det finns BUS som alternativ 👍
  Trevlig kväll och kram

 5. Hej! Tack för tips! En fråga, är på jakt efter lång morgonrock (typ som du har på dig) i tunn bomull. Typ lite kimonostil. Tips? ❤️

Comments are closed.