PALMBERG & STENSTRÖMS & UD SÄGER OUI!

.

H a p p y mamma idag mina vänner! I en dagens och hur många pics kan man ta på en sån egentligen? Ganska många som ni ser:)

.

Jo idag var det en riktigt riktigt bra dag! Trots regn och grått väder så var det solsken hos moi. Nytt roligt uppdrag på gång, plötsligt midsommarfirande uppe  i Dalarna på gång och inte minst – vi verkar komma iväg till vårt sommarställe i Frankrike i sommar precis som vi tänkt hurra! Biljetter är nu åter igen bokade för UD har gett klartecken för resor till Frankrike och France öppnar upp gränserna den den 15 juli. SOM JAG LÄNGTAR. En månad planerar vi att stanna (och jag håller tummar och tår att inget plötsligt dyker upp som ändrar allt igen) Och som sagt vi har alltså en gård mitt ute på landet där vi ska vara och planerar inte att hänga runt några andra fransoser alls förutom i typ bröd och mataffären:)

.

.

 

.

Alltså det är så prunkande och härligt i min trädgård just nu så det inte är klokt! Har ju inte varit hemma vid den här tiden på många många år. Sr ni paradisbusken? Som ett rosa fluffigt moln. Och rosenbuskarna bakom? Doftar magiskt och humlorna surrar som tokar:)

.

.

.

Och själv har jag världens ballaste linneskjorta med minifiskar på mig. Känner mig väldigt Deauvillechic i denna. Och i min linnejacka som jag såg på denna donna och var tvungen att skaffa en likadan. Äälskar ju jackor i armystil och denna är den finaste. Både jacka och skjorta är från Stenströms.

.

.

.

Och sommarfavvoväskan är från Palmgrens så klart.

.

.

.

Skor från ATP Atelier, byxor gamla Samsoe Samsoe och skärpet från Tiger har jag fått av Trulle & Lolo<3

.

.

Såg att det var en hel radda med länder som det nu  nart är okej att åka till bla Grekland och Spanien och man undrar ju om det kommer gå flyg ner dit då? Eller hur fungerar det? Känns ju konstigt och det kommer vara tex fulla flyg och bussar och hotel plötsligt. Jag hoppas att folk är fortsatt förståndiga, både researrangörer och resenärer (Vi ska för övrigt bila ner till Frankrike och även åka båt men då vara i hytten)

.

.

Ha nu en finfin kväll raringar!

.

A bientot!

.

.

.

12 kommentarer till “PALMBERG & STENSTRÖMS & UD SÄGER OUI!

  1. Härligt att ni kommer iväg till Frankrike 😍 Din trädgård är en dröm, men jag läste dock att den var pungande och hängig först, Vilket fick mig att associera till något annat 🙈😂 Ha en fin midsommar

    1. Haha, jag veeet, Fort och fel. Sabla autokorrekt. Den är inte alls särskilt pungig tyvärr:)

  2. Skönt att man börjar lätta på restriktionerna men hur tänkte ni ta er till Frankrike? Tyskland har 14 dagars karantän för oss svenskar. Eller gäller inte det om man bara kör igenom Tyskland?

  3. Hade i dagsläget för egen del inte valt att åka utomlands. Det kan ju smitta även i bröd och mataffären. Hur är vården utomlands? Finns resurser mm.

  4. Nu handlar det ju inte bara om att inte beblanda sig med andra människor vilket många tycks tro, det handlar om att inte bli sjuk eller råka ut för en olycka och därmed behöva sjukhusvård där man befinner sig vilken redan är ansträngd i ALLA länder!

  5. Någon som vet märke på jackan? Finns inte längre på Stenströms och Google vill inte hjälpa mig 😊

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg