NÄR DETALJERNA GÖR D E T

SAMARBETE/REKLAM ART FACE

.

Jag och en av Sveriges absolut kunnigaste inom estetiska behandlingar Jenny! Hon har gjort över 30 000 skönhetsinjektioner så ni förstår ju. Ovan är jag direkt efter senaste behandlingen och är lite småmosig för jag har precis fått ganska många stick i ansiktet men det syns ingenting av just dessa. Inte en endaste  prick eller blåmärke. S å duktig gullig tjej.

 

Jag måste ju berätta att jag varit tillbaka hos Jenny på Art Face! På en av försommarens hetaste dagar körde jag upp till Valhallavägen och kliniken för att göra ytterligare en Prophilobehandling (som jag skrev om här ni vet) och jag kan helt ärligt säga att det syns en markant skillnad. Får höra både här och där att jag ser fräschare ut och jag vet ju vad hemligheten är (eller det är ju ingen hemlighet alls, hymlar aldrig med mina skönhetsbehandlingar;) Huden är liksom lyft sig i ansiktet,  som ett litet minifacelift. Mina kinder är fastare och slätare och huden återfuktad inifrån. Den har fått ett eget glow, som inte kommer från någon make-up…

(Och om ni också nu blir intresserade av att få proffsbehandling av populära Jenny så har jag faktiskt ett suveränt sommarerbjudande längst ner i det här inlägget)

 

.

..

 

Först behandlade alltså Jenny mig med Prophilo omgång 2. Fem stick på varje ansiktshalva på bestämda ställen. Den behandlingen känns lite om jag ska vara ärlig, man kan göra skönare injektioner om man säger så. Prophilo är naturlig hyaluron som återfuktar huden och lyfter den och jämnar till den inifrån. Ren magi.  Sen fick jag muskelavslappnande i min panna. Inte för att jag har mycket rynkor i pannan, faktiskt knappt några, utan för att jag blir så spänd över ögonen och liksom ”tung” Med åren blir det lätt så att man omedvetet går och höjer ögonbrynen hela tiden och pannan blir ansträngd. Det här med muskelavslappnande är en hel vetenskap, resultatet kan bli sååå olika. Fråga mig, jag vet. Jag har gjort regelbunden behandling i 8 år nu hos lite olika behandlare och mina ögonbryn har hamnat högt, snett, långt ifrån varandra, ojämnt, mer ihop och jättelågt. Det är SÅ viktigt att gå till en erfaren och duktig person som verkligen kan injicera men som även har estetiskt sinne! Dock kan resultatet kanske inte bli precis som du önskat ändå direkt, musklerna svarar så olika på olika personer. Därför är det bra att börja med en mindre dos och sen komma tillbaka och göra en liten ”touch up” om man önskar mer effekt. Det här var första gången jag gjorde muskelavslappnande hos Jenny och jag är otroligt nöjd. Kände direkt att det här blir bra och Jenny lyssnade noga på mig när jag berättade om hur min panna brukar reagera. Brynen sitter nu där de ska igen och strävar inte förvånat upp mot himlen (och spänningshuvudvärken/migränen är borta igen! Bästa bonusen:)

Det tar nästan 14 dagar innan man vet hur botoxeffekten blir. Musklerna slappnar ju av succesivt och ansiktsdragen blir liksom lugnare. Man blir absolut inte stel av att få botox mitt i pannan eller i kråksparkarna och gör man dessa behandlingar med jämna mellanrum så behöver du göra dem mer och mer sällan sen, då musklerna vänjer sig att slappna av.(Botox användes först i enbart medicinskt syfte för de som led av spasmer osv och dosen man får är extremt extremt liten och helt ofarlig)

.

Är du sugen på någon föryngrande behandling så rekommenderar jag verkligen botox. Ett nästan osynligt fix som ändå gör mycket!

.

..

Så vad gjorde vi nu senast mer än muskelavslappnande och Prophilon? Jo tinningarna. Jenny gav mig ett förslag om denna lilla injektion vid förra besöket när jag frågade om henne vad som skulle ge mig mitt ansikte lite mer wow och ja mindre ärr. Huden vid tinningarna är ju jättetunn och sjunker in när man blir äldre och akneärren man ev har blir då tydligare. Att man fyllt ut tinningarna är inte någon annan kanske ser eller tänker på  men det ger direkt ett fräschare utseende. Helheten ni vet. Detta pratar Jenny mycket om.

 

.

 

Sen hade vi kommit överens om att jag skulle behandla haka och underläpp med Juvaderm.För att få lite jämnare proportioner helt enkelt. (Min överläpp är ju ganska fyllig i sig själv och med lite Juvaderm i underläppen fick jag en naturlig jämn mun) Jenny gav mig förslaget att lägga fillers i hakan för att trolla lite med ”pelikanen” dvs det där hänget under hakan. Många får detta med åren och det är ju genetiskt. Jag har visst rätt bra käkben och nu har jag en tydligare haka också (och faktiskt så syns dubbelhakan mindre nu:)

.

.

.

Bildbevis – nu ser min hud och mina kråksparkar och mina haka och mina ärr och mina tinningar ut så här här.

.

...

 

Balans av proportionerna skapades genom att i enbart hakan och underläppen ta hjälp av Juvaderm fillers. Juvederm är en världsledande filler som är tillverkad med en innovativ och avancerad teknik (VYCROSS) vilket ger ett naturligt resultat som håller länge. SÅ tryggt med en världsledande extremt säker fillerprodukt (finns en hel del osäkra produkter på marknaden så man måste verkligen välja rätt)

.

.

.

Och jag kan le och röra ansiktet helt naturligt och ett naturligt fräscht resultat är just det Jenny eftersträvar på Artface! Känns verkligen så tryggt att gå till henne<3

 

Sen har jag ett suveränt tips till er: 

 

Ni får nu, om ni vill och är intresserade, hela 1000kr rabatt på första valfria injektionsbehandlingen om ni bokar tid (boka.artface.se) innan 31/8 och anger kampanjkoden PETRA2020 vid behandlingen. Detta erbjudande inkluderar då även Jennys omtalade helhetskonsultation som blivit mycket populär pga hennes unika och långa erfarenhet från Akadermikliniken av att bedöma inför kirurgiska estetiska ingrepp kombinerat med estetiska injektioner!
.
En konsultation hos en behandlare som har kompetens att inte bedöma själva problemområdet enskilt utan som en del av helheten är en stor del av hemligheten bakom ett riktigt bra och naturligt helhetsresultat vilket de flesta kunder eftersträvar, och detta har kommit att bli det som Jenny är allra mest eftertraktad och känd för.

Mer om behandlingarna Jenny utför och kontaktuppgifter till hennes klinik osv hittar du på Art Face sida här. 

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “NÄR DETALJERNA GÖR D E T

  1. Wow, du är så otroligt vacker Petra! Så bra du beskriver allt. Riktigt naturligt och fint blev det.
    Kram!

  2. Petra, så väldigt fint resultatet är. Tack för att du beskriver vad det är du gjort, blir inspirerad. Glad midsommar till dig och din familj./helén

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *