SÅ SKÖNT MED SHORTS

INNEHÅLLER REKLAM/SAMARBETE MODELIN

.

Igår när vi lämnade Yasuragi! Jag och Lolo var nybade (jag badade typ i en isvak btw för att kyla ner mig och och viftade med fingrarna och pep som en liten tant:) och stod utanför entrén till hotellet och det var ju ytterligare en galet het sommardag med gassande sol så jag valde att dra på mig mina favoritshorts och ny fladdrig söt blus. Perfekt outfit när det är varmt!

..

God morgon mina sunshines!

.

Hoppas ni sovit gott!? Det har jag, som en sten faktiskt och känner mig så utvilad och full av energi. Nog en kombo av sömn och den där sköna spakänsla i kroppen..

.

H har redan stuckit iväg till jobbet och jag ska väcka man små pluttar och bjuda dem på gofrukost ute i trädgården. Ska använda massa onödiga av fat och glas bara för att haha för vi har äntligen en ny diskmaskin! Ni kanske minns att jag nämnde att vår bara ett par år gamla diskmaskin gick sönder i mars? (Och att typ alla våra köksmaskiner pajat på ett år) Så då köpte vi en ny. Som gick sönder en månad senare. Då fick vi vänta på en ny likadan diskmaskin (garanti) som kom och som började läcka redan vid första disken. Sååå då fick vi en ny maskin av annat märke som nu kommit och verkar fungera halleluja. Håller tummarna för ingen mer handdisk!

..

.

.

Min nya ljusblåa blus med söt krage och puffärm kommer från Second Female (och är nu på rea) och finns här

Shorts också Second Female och skor ATP Atelier

.

,

,

Eftersom det var Yasurgai Kids så fick barnen sätta upp söta hemliga önskningar utanför entrén så det gjorde Bea<3

.

,

.

Hej då bästa spat! (Och som sagt man behöver ju egentligen bara he en tandborste med sig hit men jag kan inte packa lätt som ni vet och ser. Omöjligt haha:)

.

.

Och idag är det fredag tjohooo! Och jag återkommer lite senare med ett grilltips! Idag ska jag jobba och så ska jag fixa nya pass till barnen och så ska jag beställa en ny tjusig bil. Blir en laddhybrid här med nu, skönt.

..

Önskar er en underbar dag!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “SÅ SKÖNT MED SHORTS

  1. Vilken bil ska ni ha? Volvo eller någon annan? Jag ä l s k a r suv hybrid bilar, vi har en ny Land Rover Discovery!🚘<3 <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *