SOM EN ANACONDA

 

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNKAR ÅHLENS

.

Idag gjorde vi vad vi kunde för att svalka ner oss själva och barnen och tog oss ut till en Mälarö och badade och lunchade på stranden! Skatterna var i vattnet nästan non-stop och njöt och jag tittade på som den badkruka jag är och lyssnade på Sommar och sippade kaffe (så mysigt). Tänkte bara jag skulle visa min rätt coola kaftan som var dagens, ni vet ett sånt där sköönt plagg som inte sitter åt någonstans och bara är. Sen är ju snakeprintet bara det bästa, som en pastellgrön Anaconda haha. LOVE IT.

.

Matchar kaftanen som finns här med guldhalsband, lyxiga sandaler och solisar och så den här stråväskan som är såå snygg tycker jag. Använder den massor i sommar (stort gilla att den är fodrad med fack och går att stänga:)

.

KRAM

.

.

.

 

2 kommentarer till “SOM EN ANACONDA

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg