ÖLIV & SÖT LITEN BLÅ BIKINI

INNEHÅLLER REKLAM/ANONSLÄNK LINDEX

.

Igår på väg ner till stranden med gott-gott från Café Ährmans i påsarna! Blir ännu en sån skön dag het idag vid vattnet (ska bara springa 6 km först..:) Imorgon ska det visst vända och bli lite mer svenskt-normalt väder så det gäller att passa på. Älskar picknick förresten – gör ni också det? Allt blir liksomså mycket godare ute i naturen på en filt

.

.

.

Jag och min nakenfis och stora mellanrum bland filtarna och folk som ni ser. Väldigt viktigt det där att vi fortsätter hålla avstånd, glöm inte det! Känns som många kanske släppt tankarna på virus helt plötsligt (och jag har en vän som varit sjuk i hela 11 veckor i Corona nu. Lilla stackare)

,

.

,

För mig blev det matig chevresallad med rödbetor.

.

.

.

Har ju inte skrivit om Mojes nya frippa! Han fick gå och klippa av sig sina långa lockar för några veckor sen och ser 3 år äldre ut buhuu

 

 

.

Gillar ni min söta sköna blå bikini med volanger på (älskar ju volanger) så finns den här.

.

.

Njut  nu ordentligt av söndagen alla!

.

.

KRAM

.

.

.

7 kommentarer till “ÖLIV & SÖT LITEN BLÅ BIKINI

  1. Jättefin bikini 👌. Gillar också picknick vi brukar packa båten och åka till någon fin klippa i Mälararchipelagen eller helt enkelt hänga på egna bryggan. Är inte jätteförtjust i allmäna badplatser… För trångt…. Öhrmans är verkligen bra jag fikar ofta där. Eller köper frukost mackan på väg till jobbet när jag har bråttom. Mvh Åsa

  2. Verkligen en supersöt bikinitopp med volangerna. Picknick hör sommaren till. Mumsig din sallad såg ut att vara.

  3. Klippa av det blonda håret på en liten gosekille 🐣minns jag också som väldigt ”traumatiskt” för ett mammahjärta. Vart tog ”bebisen” vägen, liksom. 😿 Tur att man vänjer sig.

  4. Hej, undrar vad du för storlek på klänningen? Häftig! Skulle vilja beställa men så svårt med vilken storlek jag ska välja. 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg