WHATEVER WEATHER

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNK GINA TRICOT

.

Tjohooo det finns inget dåligt väder utan bara dåliga kläder! (Eller hur det nu var:) Hur som, idag när regnet stod som spön med jämna mellanrum så invigde jag och min mini våra ny coola matchande regnjackor (Bea har också en lika). Men hur söt-fina?? Blev helt glad när jag snubblade över dem på Gina Tricot (de är i samarbete med klassisk Tretorn så det är bra kvalité också) för det är ju så svårt att hitta snygga regnjackor, dvs utan mönster, till små pojkar. Har letat ett tag men nu så. Och jag fick alltså en med, har varit utan hur länge som helst men de är ju bra praktiska ändå! Dagens tips.

 

.

.

Älskar när man hittar såna här fina matchi-grejer till stor och liten<3

.

.

.

Om du vill ha sommarens snyggaste regnjacka i beige (med Whatever wheater tryck på ryggen) så finns den här. Minivarianten finns här.

.

.

KRAM

.

.

.

7 kommentarer till “WHATEVER WEATHER

  1. Hej!
    Såg i förra inlägget att ni inte bestämt än om ni ska åka till Frankrike i sommar. Apropå just detta så var det ett inslag om att man kan komma att nekas sjukvård i vistelselandet även om det inte är covid man insjuknar i. Surt om något av barnen skulle drabbas av blindtarmsinflammation eller vad dom helst ju… Rekommendationen var att kolla med sitt försäkringbolag vad som gäller. De pratade om att ingen i familjen får ha sökt vård för någon åkomma öht de senaste 3 månaderna. Ni kanske visste detta redan men ville bara tipsa inför beslutet. Verkligen weird sommar. 🙁

  2. Snygga. Vad har Bea för storlek? Tror hon är ungefär lika stor som min dotter.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg