PÅ MAGASINET

.

Många skriver ju om sina hemstäder denna sommar och man hemestrar och upptäcker vad mycket härligt man faktiskt kan göra där man bor! Vi bor ju bara ett par minuter cykelvägen från Mälaren och det är jag så tacksam för. Alltså jag måste nog leva nära vatten? Så rofyllt och fint. Ofta ofta tar vi oss ner dit (H jobbar på kontor där nere) och promenerar eller springer (vissa av oss badar)  kanske tar en skärgårdsfärja ut till Östra Holmen eller äter mat och dricker gott och mumsar glass. Finns flera restauranger (räknade till 7 tror jag?) bara i hamnen och nu har jag hittat en ny favvo. Alltså Magasinet – vilket myyyys! Ligger längts ut på kajen i en grågrön gammal hamnbyggnad som bara är så härlig. Här är det främst uteserveringen som gäller (finns några få bord inne) och skaldjur och några såna där rätter man alltid är sugen på. Ni vet fanatiska smørrebrød och enorma fräscha sallader och sånt (du kan även få biff) Lite så där enkelt och väldigt avslappnat en väldigt fint!

.

.

,

Sitta där under på den största bästa uteserveringen i Västerås under de enorma parasollen (går bra även när det duggar) vid marmorbord och sippa Visby Lager ger lite Gotlandkänsla! Den här gången åt jag en Ceasarsallad som var supersmarrig (och det finns pannkakor och köttbullar till barnen – BRA)

(Och undrar ni om min dagens så är linneblusen från Stenströms, byxorna från Inwear och gula klackarna från Shoe the Bear)

.

.

Västerås mina bloggisar är inte alls dumt, kom gärna hit (bo på Steam!) och upptäck vår somriga mälarstad ni med<3

.

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “PÅ MAGASINET

 1. Så fint. Skulle verkligen vilja besöka din stad med alla pärlor. Härligt att bo med cykelavstånd till allt mysigt också.

 2. Tack för tips. Vi var i Västerås i helgen och bodde på Steam. Blev en snabbsväng på stan och vi hamnade på Tugg som kanske inte var den nyttigaste maten men väldigt goda burgare. Har bara 1 timme till Västerås (bor mellan Gävle och Falun) och vi kommer åka tillbaka snart igen så tar tacksamt emot tips på saker att göra, shoppa och ställen att käka på i Västerås 😊

 3. Tack för bra restaurang-tips! Får bli ett besök framöver 👍
  Hälsningar från grann-staden Eskilstuna 🤗

 4. Hej, skulle vilja fråga dig om bus:en du använder och gjorde reklam för. Det är inte svårt att få den jämn när den är ofärgad? Har haft St Tropez med den bruna moussen länge, och den är ju så lätt att se hur den lägger sig.
  Skulle vara så skönt att slippa buslukten och den nya du visade verkar inte lukta bus alls.
  Väldigt snygg skjorta också 🙂

 5. Västerås är verkligen en mysig stad. Extra fint nere vid hamnen tycker jag. Tullhuset och restaurangen bredvid dem brukar få besök utav mig när jag är i stan. Annars har det blivit mkt i hockeyhallen då ena sonen spelat mycket i Västerås. Härlig blus du har.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *