JORDGUBBSPLOCKNING I BACKA & TUR MED NY BIL

.

Vet ni ibland älskar jag lite extra att vara influenser och nå ut till ganska många! La nämligen ut en händelse igår på Insta då vi hade det ganska trist hemma (och var plötsligt billösa) och bad om lite tips till vad vi skulle hitta på. Fick då så många fina tips vad man kunde göra med uttråkade barn och bland annat var det en going som skrev Åk till Backa och plocka jordgubbar! Så det gjorde vi idag istället (när vi hade en ny fin bil, det var några mil) och sommarsolen strålade igen.

.

Och sååå mysigt det var på Backa! En urfin gård en bit utanför Sala med härliga glada människor och underbara djur. Som små studsiga ursöta killingar, åh, alltså jag vill ha en egen liten killing nu (de var till salu) Fast jag vill ju inte ha någon get (det är det som är problemet;);)

.

.

.

Vi blev tilldelade en egen rad i den enorma jordgubbsodlingen att plocka våra gubbar i! SÅ mysigt och skatterna älskade det (Allt väldigt strukturerat och Coronavänligt. Eller ovänligt, beror på hur man ser) Sånt här gjorde vi ju också när vi var små! Mer bärplockning from nu.

.

.

.

Men hur gullig liten plutt<3 (Grönt stickat linne från Selected Femme (nytt) byxor Samsoe Samsoe (gamla) sneakers Selected Femme (gamla) och solisar Gucci (nya)

.

.

,

Full fart på gården idag och Moje vill åka tillbaka imorgon igen! Vi plockade bara 4 liter jordgubbar och ja de är slut nu, de absolut godaste  sötaste jag någonsin ätit:)

.

.

.

Hemma igen och ja där skymtar ni vårt nya åk! Love it, var så skön att köra idag. Fick några frågor om bilen och det är alltså en Merca-suv. (Eller detta är ju inte vår bil utan låne, den vi beställt kommer om några månader men det är samma modell och exteriörfärg. Vi har beställt lite mer ”lull-lull & bling-bling” och hybrid:)

.

.

Så det var lite pics från denna julitisdag! Nu blir det Allsång (Tycker ni det är bra nu utan publiken!?)

.

.

KRAM

.

.

.

11 kommentarer till “JORDGUBBSPLOCKNING I BACKA & TUR MED NY BIL

  1. Va roligt att ni tog till er mitt lilla tips 😊 🍓 Var ett så mysigt ställe, så roligt att få dela med mig av det 😀 /Anna

  2. Vad mysigt ni ser ut att ha haft det🍓🍓🍓jag provade att göra egen jordgubbsmarmelad häromdagen den blev så god❤️
    Kram

  3. Åh, vad mysigt det ser ut! 😊 Måste säga att du är modig som plockar jordgubbar i vita jeans och dessutom i sällskap av barn… 😂😂 Och tack för en trevlig blogg. 🤗

  4. Hej Petra,
    Jag har en önskan:-) Berätta gärna och din kost och träning mer. Jag är så imponerad av att du håller dig så fint i trim trots att du fött 4 barn. Ser även att du äter onyttigheter också. Berätta hur en dag ser ut antal måltider och om du utesluter något. Samt hur många dagar träning ca per vecka och innehåll.
    Jag har hållit uppe ett tag från gym pga corona men tänker börjar igen. Står inte ut och mår bättre mentalt med träning.
    Trevlig Sommar:-)

  5. Hej
    Vilken underbar bild av dig och Mojje i jordgubbslandet. En jättefin sommarbild.
    Ha en trevlig sommar
    önskar
    Monica i Skåne

  6. Åhhhh, vilka härliga sommarbilder <3 Semester i Sverige är verkligen underskattat, så otroligt mysigt att hänga bland röda stugor och jordgubbsland utan någon stress & press 🙂

    Ha en härlig onsdag, kram från Caroline

  7. Hej

    Jag ser att du har ett Love Bracelet ☺️ va fin den är, är den köpt i Sthlm?

  8. Vilken mysig utflykt❤️Saknar tiden då barnen var små och vi gjorde så mycket roligt tillsammans. Nu är de vuxna men ända mammas gosiga älsklingar❤️
    Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg