SKÅÅÅÅL FÖR SEMESTERN

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

.

Tjohoooo här kommer fredagsjag i full fart! Helgtaggad till tusen kan jag lova! Åh så härligt att H gått på semester idag och ska vara ledig många veckor och det firade vi in med en liten sen lunch nere på Brasseriet i Stadsparken. Sen tog jag och Lolo en liten sväng i några butiker och shoppade när vi ändå var på stan och jag knep denna grönmönstrade klänning som bara är sååå härlig! Väldig Rivierachickänsla på denna tunna fladdrig mönstrade sak och med några snäckor runt halsen, riktigt stora solisar och ett glas iskall Minuty i handen så är stilen fulländad. Hade lätt platsat bland grösnaksälskarna på afterbeachen på Club 55 haha:) (Och ingen hade annat att detta är en skönhet från svenska Lindex! Jag knep den allra sista S i vår butik här i stan, de fick faktiskt plocka ner den från skyltdockan, så skynda och fynda om ni vill ha klänningen också. Den verkar superpoppis och det kan man förstå (Mycket finare i verkligheten än på Lindex bilder tycker jag! Där ser den ut att vara i annat material men den är i vit sval skön bomull)

.

.

.

Fina halsbandet (ett haldband med flera länkar) hittar ni här (Älsklingsklackarna är köpte i Deauville förra sommaren och solisarna är från Gucci)

.

.

Ikväll är både Lolo och Trulle hemma på middag så strax ska jag laga något extra gott till middag! Gissar att det blir antingen grillad biff med hemfixad bea (denna gamla goding brukar jag alltid göra i mixern – verkligen superlätt) pommes och salad Caprese eller högrevsburgare med extra allt. Favoriterna hos dem<3

.

.

Önskar er alla en riktigt härlig fredagskväll nu vänner!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “SKÅÅÅÅL FÖR SEMESTERN

 1. Klickade hem klänningen pronto. Knep en direkt och förmodligen är den slut alldeles snart 🙂 gör snygg.
  /Malin

 2. Jätte fin! Önskar jag kunde bära mönstrat, då hade jag också slagit till! Trevlig helg!

 3. Hej! Måste fråga vilka Guccisolglasögon du har? Är det de svarta med röda och gröna ”ränder” på sidan samt Gucciloggan?
  Med vänlig hälsning, Linda

 4. Underbar klänning så snygg du är Petra 👌. Önskar jag kunde bära upp en klänning som du. Ha en underbar semester ❤️❤️❤️

 5. Jag drog som en avlöning (för att använda ett slitet uttryck…) in till närmsta Lindex redan förra fredagen och knep deras sista S, efter att den dök upp i ett nyhetsmail 😉 Nu ligger den nerpackad för att följa med till kusthuset imorgon 🙂 Kommer bli bra att skrida fram i på Smögenbryggan svala juli-kvällar 🙂 😉
  /Maria

 6. Så fin så den kunde jag inte låta bli att klicka hem😊önskar dig en skön semester min har oxå precis börjat så härligt☀️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *