NYTT TILL HUDEN!

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNKAR ÅHLENS

.

Denna regniga söndag ägnar jag bla åt att åka och hämta paket på affären och packa upp dessa godingar! Älskar sånt här som ni vet, resultatinriktad hudvård och lyxiga ansiktskrämer och serum och peeling osv. Något jag faktiskt  lägger ganska mycket pengar på (oh yes) men som ju är så kul och spännande. Vad fungerar, vad fungerar inte, vilka nya w o wprodukter upptäcker man. Jag har fått en del kritik för att jag byter hudvård och skriver om olika märken men min hud behöver verkligen nya grejer med jämna mellanrum! Chocka den lite liksom. Vissa favoriter återkommer så klart men nu ska jag gå all in på Exuviance som jag läst väldigt mycket gott om (och också provat själv i perioder, dock minns jag inte riktigt vad:)

.

,

..

Läsglasögonen åker på så att man ser vad det egentligen står om anti-age haha:)

.

,

.

Exuviancce har fått sååå snygga nya förpackningar, älskar designen på dessa. Supersnyggt att ställa på badrumshyllan

.

.

.

Helt ofixad och så där söndagssoft ni vet. Får ganska ofta höra att jag har en riktigt bra hud – kul tycker jag! Viktigt att skydda den mot för mycket sol som ni alla vet (Sen har jag fantastiska Jenny på Art Face att tacka för att den strålar lite extra i sommar. Så otroligt nöjd med behandlingarna jag gjorde där:)

.

Sen är det givetvis viktigt att ge den näring, och bra med fukt.

,

,

.

Den här är mångas favorit och jag är så spänd på denna! Peel pads med citronsyra. Har ju haft peelpads från olika märken i många år, de är så smidiga. Finns här

.

.

.

Depuffing eye serum låter ju perfekt. Vem vill inte ”depuffa” sina ögon ibland! Jag kan vara riktigt svullen både över och under ögonen beroende på sömn, mat/dryck eller hormoner.  Detta är ett effektiv avsvällande serum som dessutom är stärkande för huden.

.

.

.

Sen blev det Exuviance Glucolic Perfecting nattkräm (har oftast nattkrämer både dag och natt) en kräm med Aha som motverkar ålderstecken och pigmentering osv. En djuprengöring Deeep Clean Aha cleanser,nEn djupverkande leave-on-mask Renewal mask blir fint att lägga på innan sängen och så lite nytt serum så klart. Denna gång shoppade jag (ja jag har köpt alla produkter ovan själv så ni vet, inga gåvor alltså:) Wrinkle Smooth Topical Peptide serum som man ska placera på linjerna morgon och kväll

.

.

Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket mer alls? Bara skrotat runt, ute mellan skurarna (klippt vissna blommor på mina köra rosbuskar) laddat några tvättar och bäddat rent i barnens sängar och  känt mig allmänt lite rastlös. Foodrat hem mat igen till familjen och latat mig och sett på några avsnitt Gift vid första ögonblicket. Är ju den där tiden ni vet och pms:en knackar på som vanligt.. Och den här månaden glömde jag ju att ta mina ko-kotabletter vid ägglossningen så jag ska kolla med min doktorskompis om jag kanske kan panikäta några nu istället:)

.

.

Ha nu en mysig söndagskväll alla!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

15 kommentarer till “NYTT TILL HUDEN!

 1. Jag lägger typ inga pengar på hudvård men det är såå kul att läsa dina inlägg om det! Du ser fantastisk ut och jättesnygg klänning🥰
  Kram

 2. Haha, stor igenkänningsfaktor på det där med läsglasögonen på när man ska försöka läsa vad det står på burkar och förpackningar.

  Jag byter också hudvård mellan gångerna och blandar även produkter från olika märken. Förr hade jag alltid Clinique i allt men på senare åt har jag även haft Elizabeth Arden (hennes serum är ett av de bästa jag haft), Estelle Thild och Filorga. Gillar Filorga och EA väldigt mycket när det kommer till peeling, syra, serum, dag & nattkräm. Ögonkräm kör jag fortfarande med Clinique Repairwear Laser Focus Wrinkle Correcting Eye Cream (dag och natt) och ibland Clinique All About Eyes Rich om jag är för ”puffig”.

  Men mitt bästa tips är Filorga NCEF Essence. Ett pre-serum som (iaf som jag fick det förklarat för mig) förbereder huden så att den tillgodogöra sig all den hudvård som sedan appliceras.

  Sen gillar jag Filorgas förpackningar, smarta, hygieniska och stilrena.

  Ser fram mot en recension av dina nya produkter sen hur som helst. Känns alltid så himla lyxigt att köpa hem ny hudvård.

 3. Kan du inte länka till klänningen 🙂
  Esse är min favorit inom ansiktsvård!
  Tack för en mysig blogg

 4. Angående PMS, prova dra ner på koffein eller sluta under en period så kommer du säkerligen uppleva skillnad. Dricker bara på morgonen 2-3 koppar nu och kan säga att min pms lindrats med säkert 70%. Koffein ökar kortisol och hämmar serotonin.. Blir jag kaffesugen dricker jag koffeinfritt resten av dagen. Morgonkoppen är ju godast ändå.😊 Kolla in Vulverine.
  Ett tips i all välmening.☯️

  1. Tabletter som gör att hon blir mindre ”pms-koko” och mer som sitt vanliga jag. Hon har skrivit om det tidigare.

 5. Fina Petra så himla fräsch älskar din blogg blir så inspirerad på att pyssla om mig själv😊
  Ang läsglasögon lyckades glömma dom på kontoret då inser man att man plötsligt inte kan varken läsa eller se på TV utan dem.
  Kram

 6. Exuivance har stått på min badrumshylla i flera år! Vågar inte prova något annat helt enkelt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *