TRÄNING PÅ SEMESTERN

.

Röra sig och träna på semestern – en absolut måste för moi! Jag är ju lite av en periodare när det kommer till träning som ni nog känner till. Ibland blir det massor och ibland ganska lite. Men jag tränar alltid på sommaren och när vi åker någonstans på resa brukar det bli ännu mer. Varför då? Jo för att man unnar så så mycket mer än hemma och till vardags!!! Skulle jag skriva upp allt jag äter och dricker på en dag här i Frankrikes  skulle nog både ni och jag få en chock haha. Livsnjutare – javisst! Men är det non-stop plus på intaget så måste man ju göra av med en hel del energi också för att må bra. Här i Normandie ser jag till att springa 3 dagar i veckan minst, gärna pw varannan dag. Lite små styrkeövningar också, ni vet sit-ups och benövningar som sittande stolen och imorgon ska vi köra tabatha jag och H!

,

Hur gör ni raringar, passar ni på att vila på semestern eller är ni som jag??:)

.

.

.

Träning ska ju vara kul:) Men nej det är inte alltid kul att springa, det. är väldigt kuperat här och långa backarna uppför hem dör  man typ i.. Men det. är ALLTID skönt och roligt efteråt när man är klar och slutkörd! Man för foka på det. Och ni vet ju – den bästa träningen är den som blir av! Spelar ingen roll vad man gör, bara man gör något. Bättre än ingenting alls liksom:)

.

.

.

Köpte så himla sköna joggingskor häromdagen! Från märket Hoka som jag fått tips om. Man får liksom en liten skjuts framåt av dessa känns det som, härligt. Har alltid haft Nike men deras kvalité på springskor har tyvärr blivit rätt usel, iaf de som jag har haft. (Spricker i tyget, någon som upplevt samma?)

.

.

Ha nu en fin måndag – här nere ska vi  strax äta crêpes!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

21 kommentarer till “TRÄNING PÅ SEMESTERN

 1. Tränar och rör på mig mycket på semestern. Då har man ju tid.
  Brukar fjällvandra en vecka eller så, men inte denna sommar. Tar långa powerwalks i omgivningarna och på utflykter, paddlar havskajak, tränar lite i hemmagymmet och en del yoga men den roligaste träningen är SUP paddling. Så kul och bra. Man tränar koordination, balans, styrka, smidighet och nu när jag hanterar brädan bättre även kondition. Min man och jag har varsin SUP-bräda och dubbelkajak så vi kan träna tillsammans.

 2. Vilken modell på skon är det du har? Jag har fått tips av min naprapat på Hoka eftersom jag har en fot som strular men hittade ingen jag gillar. Dina såg snygga ut!

   1. Tack!
    Jag rör mig mycket på hårt underlag på jobbet och dessa skor är tydligen betydligt mjukare än många andra. Naprapaten som tipsade om dem använde dem själv.

 3. Jag har också Hooka tycker de är bra. Jag tränar varje dag på semestern det är ju då man har tid. Jag brukar jogga, kajaka, simma utanför sommarhuset, och så kör jag strömskärspasset som min PT satt ihop. Läs mer om passet på asasblogg.com. Ha en fortsatt skön sommar mvh Åsa ❤️

 4. Jag har yogat varje dag hela juli och fortsätter så. Vandrar och springer, kör lite tabata ibland. Rätt så rörlig sommar faktiskt.

 5. Har løpt med Hoka i flere år! De er gode. Trenere mets i ferien,har god tid da. Løper i skogen, og trener litt styrketrening. Bruker program fra Funkygine.

 6. Tränar året runt, springer 5 dagar i veckan utom på vintern då blir det mer styrketräning och några dagar på löpbandet (avskyr att springa när det är halt). Nu i sommar har jag yogat hemma och kört lite på vårt fina utegym vi har i parken nära oss. Mår bra av fysisk aktivitet och att känna att man är stark i kroppen💪
  Kram

 7. Nikeskorna ja vad har hänt? Brukar precis som du alltid köpa Nike löparskor, gillar passformen och stunsen. Sista paret dock (pris ca 1200 kr) som är mindre än ett år gamla, har redan 3 hål på ovansidan, har aldrig nånsin hänt tidigare. Orkar inte reklamera, köper nog andra skor istället, så tack för tips om dessa!👍

 8. Helt såld på On Running-skor! Prova!! Det är som att springa på moln! //Med vänlig hälsning, Anna

 9. Har precis samma problem med mina Nike. Är inte mycket använda men redan slitna i tyget.

 10. Ja, der må tydeligvis være sket noget med Nike – de sidste sko jeg prøvede hadde en syning 1/2 cm bag tåspidserne – den skal slet ikke kunne ses og mærkes. Købte ikke skoene. Til en pris langt over 1000 Kr forventer man kvalitet, der holder.

 11. Har faktiskt denna sommar/semester börjat komma igång mer med kontinuerlig träning, och vad man mår bra av det! Blir så sur på mig själv hur jag kan låta mig hamna i svackor med utebliven träning när jag vet hur bra jag mår!

  Håller med om Nike, hade alltid Nike som löparskor tidigare men har också haft skor som spruckit i tyg/nät.. nu har jag Brooks Ghost, så sköna!

  🙌🏼☀️

 12. Önskar jag hade det tänket, är tyvärr tvärtom och släpper allt pga noll motivation under semestern 😅 Men hade mått bättre av att hålla det mer jämnt så försöker ibland i alla fall 😊

 13. Idag började jag operation bort med den lata och slöa jag och in i rutinerna igen. Bara socker två dagar i veckan och träna någonting minst fyra dagar i veckan är målet. Heja alla som är duktiga och är aktiva

 14. Herlig med ferietrening!! Har løpt i Hoka siden 2013, både for trening og maraton. Beste skoene!!

 15. Tack för tipset ang. Hoka, det måste jag kika vidare på! Håller med ang. Nike, inte alls samma kvalitet längre….sköna men redan hål i innerfodret efter knappt 6 mån…. 🙁

Comments are closed.