PÅ PLAGEN

 

Tjohooo underbara fredag!

.

.

Idag har vi åter igen varit nere på stranden! Bästa stället i hettan så klart (var 33 grader här nyss kl 21…) Det var riktigt varmt i sanden och liten Moje ville inte ha sandalerna och inte gå. Det är väl ett par hundra meter ner till vattnet från strandnpromenaden så det är en bit att gå, eller kånka och bära….

.

.

.

Men sen fick han fart för att bada – det är det bästa! Enligt alla i familjen utom jag då. Jag ligger helst på en luftmadrass, i en pool, om jag ska bada:)

 

 

.

Lätt att hitta våran plats på stranden, vi kör med blå/vitt och mönstrat all in haha

.

,

.

Stranden i Deauville är som sagt enorm men idag var det riktigt mycket folk där! Men vi håller långt avstånd.

,

,

,

Solisar Gucci, sarong Banana Moon och baddräkt Scampi.

.

.

.

Lunchen åt vi åter igen på Bar du Soleil! Det har gjort helt nytt och det är sååå fint och fräscht och mysigt där. Japanfusion på menyn mmmm och jättegott och bra service. Förra året var servicen här u s e l (jag fick tom ett ”Falling-down-moment” på just denna restaurang och vrålade så högt så hela strandpromenaden vände sig om! EXUUUUUUSE MEEEE GARCOOON. Härjade en del på serveringen ja och barnen höll på att skämmas typ ihjäl. Men. Vi hade ju väntat på maten OCH dricka i sisådär 1, 45 min i 35 graders hetta med en överhettad 3-åring. Då vi äntligen fick maten så var den typ 1,25 min gammal (de hade alltså struntat i att servera den, struntat i våra 4-5 förfrågningar och bara låtit den stå i hettan) Allt flöt och såserna hade skurit sig och fått hinna och Moje grät efter mat och personalen bara iggade oss totalt. Tills jag tokvrålade då, raaaow. Då fick vi ny mat jättesnabbt och slapp betala:) (Man ska ju inte provocera en lejonmamma som har en liten lejonunge som hungrar!)

.

.

.

Dagens lunch – Super bowl med grillade crevettes och magisk sås. Mums

.

.

.

Men idag var alla glada och snälla och Moje- gourmanden fick sin favorit ”pasta nature” och ville som vanligt köra Lady & Lufsen med mamma. Viktigt att man säger just ”pasta nature” förresten med rätt perfekt fransk uttal (pasta natyyyr) och inte ”spagetti with butter” eller  ”only pasta” tex. Det har de nämligen inte:)

.

.

Önskar er en finfin fortsatt fredag tjejer!

.

.

KRAM

.

.

Psssts, Det här inlägget var klart vid 17 men internet är s å segt och det en evighet att ladda ner bilderna ibland men nu så, nu funkade det!

.

.

.

Rekommenderade inlägg

23 kommentarer till “PÅ PLAGEN

 1. Vad härligt ni har det i värmen. Skönt att ha nära till havet . Ha en fortsatt trevlig semester 😀. Mvh Åsa

 2. Förstår att alla vände sig om när du skrek garcon! Det är väldigt oförskämt. Men det visste du säkert.

 3. Så klart måste man ha ett perfekt franskt uttal. Har varit en hel del i Frankrike och ibland undrar jag om fransmännen bara gör sig dumma eller dom vill helt enkelt inte förstå. När man kommer som turist, vilket många lever på, kunde man kanske förvänta sig lite mer förståelse för tex uttal eller till och med lite engelska.

 4. Säkert bara en olycklig miss den gången på restaurangen. Jag har aldrig haft en känsla av att fransmännen inte vill förstå engelska. Tycker alltid att servicegraden är hög där (oftast höre än på restauranger i t ex Stockholm) och att folk i allmänhet är otroligt hjälpsamma och inte ett dugg nonchalanta. Har oftast varit i Biarritz. Tack för fina uppdateringar, längtar till Frankrike igen, ett underbart semesterland.

   1. Kanske för att Lilla My är intresserad av att köpa en likadan? Och kanske för att hon har liknande kroppstyp som Petra och därför undrar över storleken?

 5. Så bra att du sa ifrån på skarpen och garcon; så oförskämt är det inte. Heja dig som sa ifrån! Du är en trevlig betalande gäst som ska kunna förvänta dig att bli väl bemött!
  Vilka fina bilder och så sött att Moje vill äta som Lady och Lufsen! Ni är en fin familj det syns på långt håll, blir alldeles varm av bilden på Lollo och H. Tänk att tycka om varandras barn och göra sitt bästa för att de ska må bra. Många är avundsjuka på varandras barn från tidigare, kanske ibland med viss rätt men så verkar det inte alls hos er. Hoppas ni får en fortsatt skön semester!
  Kram från Gotland

  1. Hur menar du nu??ja, hon har ett ansikte och även läppar, har inte du det??😳😳

   1. 😂👌🏻Klockrent svart Chattis! Ibland undrar man hur folk är funtade… man slutar aldrig förvånas över dumheten och brist på respekt hos vissa , ett som är säkert..

   2. Ja, jag har, min egen!! Inte fyller och plastik och botox som Petra ’s. Så, så synd faktiskt. Du kan säga vad du vill, dom verkar bara hemskt, förlåt. 😔

    1. Nej ”jag fyller inte mina kinder med plastik” Jag har mina egna precis som du. Hoppas ingen tycker du ser hemsk ut och att denna säger det till DIG😕

     1. Sorry Petra, but you’ve c h o s e n to do all kind of unnatural things to your originally pretty face. And outcome…well, let’s just say kindly, is not the most successful.

 6. Men gud vad din minsta tjej är lik sin pappa samma ögon och kropp och allting 🥰

 7. Tycker du är supergrym och snygg – käkbenen ser man att de går i släkten. Njut av en härlig semester ❤️

 8. Hej! Vad härligt ni ser ut att ha det!😊 jag är också nyfiken på var din klänning kommer ifrån? Ha en fortsatt fin semester! 💕

 9. Så bra att du sa ifrån har blivit bättre med åren att säga ifrån när något är dåligt😃
  Vilket väder ni kom hem till typ Medelhavsvärme sista semesterdagen så det gäller att njuta!
  Jag undrar oxå var din fina vita strandklänning kommer ifrån❤️
  Kram till dig

Comments are closed.