LITEN UPPDATERING FRÅN FRANCE!

.

Knipsade av en bild i hallen här på gården! Min farfars urfina gamla antika spegel och hans ENORMA ridstövlar (Tror tom H skulle kunna få på sig dem, han har strl 47:) och mitt söndagsvin! Vi har ju hittat så himla goda franska viner denna sommar som vi ska ta med oss några lådor hem av (tur att vi har satt takboxen på Mercan;) Lite sport här – att hitta bästa vinerna till bra pris OCH som har en snygg etikett (rätt viktigt enligt mig haha) Går runt i bikini non-stop just nu pga värmen, pjuh.

 

Dagens pics för mer gick det ju inte att lasta neer! Åh, himla irri med denna s e g a uppkoppling hörrni. Grrrr. Vi har massa ”wi-fi-förstärkare” överallt men det hjälper ju inte här ute på landet… Därför det dröjt lite med inlägg mina söta goa bloggisar. Plus att vi så klart maxar sista sommardagarna rejält här nere och hänger på plagen och bara NJUTER. Så himla tacksam över att sommaren blivit så magisk i år och precis som vi hoppats! Trots allt<3

.

Lovar att ger er meeer uppdatering så fort jag har ett normal uppkoppling igen! Ni är så många som kikar in här och jag vill så klart ge er House of Philia med extra allt<3<3<3 (Annars så finns jag ju alltid  på Insta också – @houseofphilia : )

.

.

Ha nu en mysig kväll finingar!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “LITEN UPPDATERING FRÅN FRANCE!

 1. Vad kul, tror aldrig jag sett pics från hallen någon gång! Vilken nostalgisk detalj med farfars gamla ridstövlar😊
  Här hemma pustar vi också i värmen☀️
  Kram

 2. Så fint där i hallen och du är ju HOT som alltid!
  Här har vi också rejält med värme nu, helgen har varit helt otrolig och helt vindstilla, vilken det sällan är på västkusten. Lovely att sitta och titta på solnedgången och inte frysa trots bara en liten sommarklänning på kvällen/natten.
  Måtte det hålla i sig hela aug sep 🙂

  Ha det fortsatt härligt i värmen!

 3. Stövlarna såg verkligen stora ut som du säger. Kul att de är sparade. De passar ju perfekt som övervakare och detalj i hallen

Comments are closed.