FINA SOMMARBEN!

BETALT ANNONSSAMARBETE APOTEK HJÄRTAT

.

Idag ska ni få några riktigt finfina tips av mig hur man får till det där sommarglowet! Fått kommentar om mitt egna ”glow” och frågor om vad jag använder till huden. Jag är ju rätt kräsen av mig och tipsar er bara om det som funkar bäst (för mig iaf!)

.

Apotek Hjärtat ger er nu även rabatt på det jag visar i detta inlägg (och allt annat) med min kod PETRA20 men mer om det längre ned…

.

.

Jag får ju inte automatiskt sommarfräsch kropp längre bara för att det är den årstiden… Jag samlar på mig vätska, har celluliter och torr mognare hud. Det krävs lite mer jobb men jobbet g ö r ju skillnaden. I promise you.

.

Du behöver först massera och torrborsta huden för att få igång cirkulationen (duscha riktigt kallt är också bra!) och få bort döda hudceller och grå hud. Jag tycker om när det bränner till lite huden så jag torrborstar, då känner jag verkligen hur kroppen kommer igång! Får du lika lätt som jag tok-kli om du skrubbar lite? Skrubba då mer och hårdare! (Faktiskt, chocka huden ordentligt är bra) Och duscha sen med riktigt kallt vatten, det lugnar huden. Kliar det ändå? Gå in i duschen igen och spola huden med meer kallt (obs, dra inte på dig tighta byxor förrän precis allt kli är borta) När du skrubbat ett par gånger bara så försvinner ju det där kliandet.. Hos Apotek Hjärtat hittar du min skrubb-borste som dessutom har en massage/anticellulit funktion. (Där finns också denna exfolierande återfuktande duschgel med sheasmör och aha-syra bla)

.

.

.

Alltså denna gel…

.

,

 

.

Sen har jag ju hittat en gel som faktiskt en helt enkelt genombra när det gäller ojämnheter i huden. Jaja jag veet att många lovar och håller lite men den här alltså. (Jag blir lite yr av den faktiskt, så effektiv är den med det går över efter 10 min:) Och mina knän har verkligen krympt. På riktigt. Gelén driver bort vätska och stramar åt och rekommenderas varmt (Jobbar själv hemma med denna efter min LPG_kur)  Cellulitgelén hittar ni här. (Och en riktigt skön firming bodykräm för hela kroppen hittar ni här)

.

.

.

Sen spraya hela kroppen med den underbara Nuxeoljan! En favorit sen många år. Denna är en limited variant (Hur fin är inte flaskan?! Love it) och doftar yummie. Så där lyxigt spa och franskt och somrigt…

.

.

.

Jag har vaxat mina ben på salong men tipsar nu om en effektiv smart epilator som just nu är nedsatt i pris och som avlägsnar stråna 4 gånger kortare än just vax!

.

.

All produkter ovan kommer alltså från Apotek Hjärtat som är det personliga apoteket med ett stort hjärta! Apotek Hjärtat har så mycket mer än bara klassiska sortimentet för apotek – proffsig hudvård och läcker make-up tex

Nu har jag en rabattkod som ger er 20% rabatt vid köp över 400kr. Detta är endast online och är giltig i 72h ( 11- 13/8 ).Koden ni ska använda i kassan är PETRA20

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “FINA SOMMARBEN!

 1. Älskar dina hudvårdstips. Känns som om du verkligen har koll för du är intresserad och tar hand om din hud. Ska absolut testa några av dessa. Speciellt kan jag känna att jag blir torrare på benen nu i ”äldre” ålder och det krävs lite bättre och fetare produkter.

 2. Hej Petra!
  Tänker du någon gång på cocktaileffekten av allt du tillför huden och kroppen överlag? Huden är vårt största organ och det du masserar in tas väl upp, och är alla dessa ämnen nedbrytbara? Eller vad händer i kroppen om de bara lagras?
  Låånga innehållsförteckningar på varje produkt som man har svårt att både läsa och förstå. Sedan alla tillsatser i maten, halv o helfabrikat. Jag funderar ibland själv på detta och ett tag använde jag bara kokosolja(utan lukt) till både kropp och ansikte, men det blir lite kladdigt. Vad gäller maten är jag ganska noga med tillsatser. Ibland får man blunda.
  Tack för fina semesterbilder, blir sugen på att semestra i Normandie.

  1. Vad lustigt att du skriver det just nu, för jag tänkte det samma. Jag tänker på det emellanåt. Men fåfängan går lätt före, för mig. Det är mycket cancerframkallande ämnen i det mesta vi använder och äter, även om det är små mängder så ”många bäckar små”. Jag blir mörkrädd när jag läser om allt och det känns som en djungel att snåra sig igenom. I slutändan kan vi ju eg inte bli förvånade att vi drabbas av cancer eller andra sjukdomar.
   När det kommer till hudvård borde ekologiskt vara det bästa antar jag?
   Vårt matkonto har skjutit i höjden och häromdagen började jag titta på prisskillnaderna på det mesta. Vi köper ekologiskt i allt som går och på vissa produkter som vanliga morötter, 10:90, ekologiska 32:- för en påse.
   Kött, ägg och fisk kommer vi alltid välja ekologiskt av etiska skäl. det lilla vi äter..men hur stort kan matkontot få bli?
   Man är så upplyst idag, så det blir lätt ångest att göra rätt och bra val hahha.

 3. Jag är ett par år äldre än dig, men i bra form, med stort samma vikt genom livet, smal. Men kroppen åldras och det märks ju. Mina ben har alltid varit smala och fina, men förlorar i fasthet och börjar få lite celluliter. Har tänkt prova Velashape (uppgradering av LPG) och sen absolut testa de produkter du visar. Låter jättebra!

Comments are closed.