SKÖNASTE JEANSEN

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

.

Här sitter den här fyrabarnsmamman i soffan och pustar ut lite idag! Full fart denna torsdag och just nu är det rätt mycket fnitter i huset då Lolo har sina nya klasskompisar över. Tänk när man själv gick på gymnasiet på 90-talet ojojoj. Jag var väldigt ointresserad av skolan då (gick social..fick läsa upp till treårigt gymnasium på Komvux sen..) tyvärr, det var mest min värsting till kille som gällde och han var ungefär det coolaste jag visste och fem år äldre. Tror vi tom hade hunnit blivit sambos och förlovat oss i Paris innan studenten! Ja herregud. Inte några val jag rekommenderar mina egna skatter direkt (nej v e r k l i g e n inte!) Ungdomsrevolt ni vet men man lär sig väl något av allt man gör:)

.

Hur som helst! Jag har köpt ett par sååå snygga jeans på rea som jag måste tipsa om! I 90-talsstil som är den hetaste jeansstilen just nu. Tänk Beverlys Hills 90210:) Raka och högmidjade (passar mig mycket bättre än de vidare sk momjeansen) MYCKET finare i verkligheten än på bilderna! Och med 20% rea så kostar de ju nästan inget alls (Jag har strl 36 för de som undrar) Du hittar snyggjeansen här

..

..

.

Köpte också en så söt kofta i snällrosa. I fin alpackablandning om INTE sticks (Får paniiik på tröjor som kliar för mycket:) Finns här och jag har strl xs.(Alla jeans på 20% hittar du här)

.

.

Ikväll skull jag iväg och spela padel men både H och Lolo ska bort så det fick ställas in. Så det får bli en hemmakväll med mina minsta och jag tror att vi ska lyxa till det med att foodora hem lite middag från någon restaurang och köra picknickmiddag med plock framför någon film (de älskar när vi gör det:)

.

.

Önskar er alla en finfin kväll så kör vi freeedag imorgon!

.

.

KRAM

.

.

.

10 kommentarer till “SKÖNASTE JEANSEN

  1. Very nice outfit, my daughter and granddaughter have those jeans I like them very much. You look lovely in the photos.

  2. Så fina jeans!
    Jag undrar om du vet vilket nr det är på färgkoden på din soffa, har läst att tyget heter André.

    1. Nu hittade jag färgkoden på fb, André 0006. Den perfekta färgen även hos mig.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg