HÖSTNAGLARNA ÄR FIXADE

.

Idag var jag och fixade mina naglar och det var hög tid kan jag lova! Hade haft sönder hela fyra stycken, inte så fräscht. Hämtade upp Moje efter föris och sen åkte vi och köpte fredagsgott och så cyklade vi vidare till mitt vanliga nagelställe på Köpmansgatan (har en söt tjej där som är jätteduktig och noggrann)

.

.

.

Gick för knalligt höstiga riktigt orangeröda naglar – såå snyggt mot brännan ju:)

.

.

.

Det blir en visst liten snabb fredagshälsning idag för nu måste jag kila iväg men ha en underbar fortsättning på dagen alla och TACK för att just DU kikar in!<3 Hoppas ni är lika fredagspepp som jag denna somriga mysiga augustifredag (SÅ varmt och härligt  ju!) Lämna gärna en hälsning när du är här, det är så roligt att läsa och jag läser alla så klart. Blir liksom mer levande och kul att blogga när jag hör något från er också om ni förstår vad jag menar!:):)

.

.

STOR KRAM

.

.

.

 

20 kommentarer till “HÖSTNAGLARNA ÄR FIXADE

 1. Här i vackra Norrbotten är vi sjukt fredagspepp😁 solen skiner på norrlandshimlen och bubblet är på kylning. Så fina höstnaglar, tack för all inspiration och en önskan om en underbar helg till dig och dina fina 🧡

 2. Fredags pepp de luxe här hemma☀️🎉🥂!! Najs färg på snygga naglar👍!
  Kram

 3. SÅ snygg färg! Jag älskar knalliga färger till lite bränna. Två av tre barn försvann på sova över dejts här så jag och mannen la lillan och öppnade lite bubbel. Av alla bloggar jag följt till och från är din den enda ”still going strong”. Jag borde egentligen visa mer hur mycket jag uppskattar din blogg 🙂

 4. Efter en full vecka vab firar vi in helgen med hemmagjorda hamburgare, rödtjut, tända ljus och regnet som smattrar utanför. Tack för mysig blogg 💕

 5. Tack för all inspiration du ger oss läsare år efter år. Får sån jäkla feelgood-känsla av din blogg och älskar mixen av inredning, mat, fashion, familjeliv. Sluta aldrig med det du gör! Din blogg är snäppet vassare än en riktigt bra inredningstidning så jag hoppas verkligen att du fortsätter med det du gör i många många år till.
  Ha en härlig helg!

 6. Fredagspepp, skål och goda kräftor härifrån Bromma 😀 Men liite depp att sommaren nu verkar vara slut också. Kramis

 7. Fredagspepp i efterskott. Själv firade jag fredagen med en digital aw med mitt älskade tjejgäng som bor runt om i landet. Varför har man inte gjort det tidigare. Superfina naglar, by the way.

 8. Gårdagens fredag var så sensommar mysig hos oss. Jag började med en mysstund och fixade mina solblekta bryn. Sen på em njöt vi av lite vin i solen och en god grillmiddag😃Vilken fin färg det blev på dina naglar. Tack för all inspiration och kram till Dig❤️

 9. Hej!
  Vi ska göra om hemma å jag letar färgval t tapeter. Gillar din färg på väggen på bilderna i detta inlägg. Har du ngn info om vad det är för färg/tapet?
  Långskott å jag förstår om du inte har kulörten dokumenterad, men chansar att fråga.

  Tack å ha en fin lördag 🥰

  1. Hej,
   Se Arkiv- Kategorier – Våra färgkoder 🙂 Den heter Hop Light grey och finns hos Nordsjö.
   Anna

 10. Vart kommer din klocka ifrån? Försökt att leta efter en snygg silverklocka så länge!!

 11. Blir en söndagshälsning här. Snygg färg på naglarna! 😍 Fredagar dricker vi alltid lite champagne och äter rökta räkor. Det är vårt fredagsmys och mycket ska till för att vi ska avvika från den rutinen. 😊 I går bakade jag dina supergoda äppelbullar. Tack för recept! Fortsatt trevlig helg! 💕

 12. Hoppas du har en fin helg! Tack för all inspiration du skänker oss läsare och för att du bjuder in oss i ditt liv. Har följt dig i MÅNGA år. Stor kram från en trebarnsmamma i Göteborg (Som för övrigt också älskar France och tillbringat alla mina sommarlov där när jag var barn) ❤️

 13. Så himla snyggt med lite färg på naglarna🙌🏽 Jag gillar din top också, enkelt och snyggt. Var är den ifrån?
  Ha det fint!🥰

 14. Helt klart, alltid bästa bloggen med bäst inspiration, sen lååångt tillbaka. Ser fram emot höstmys, höstlöv och även svalare väder faktiskt. Trevlig helg!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg