BUBBLOR & SNITTISAR

.

Drinktilltugget i lördags när vi hade gäster! Snyggt, snabbt OCH supergott får tummen upp i min bok iaf:)

.

.

Heeeej tisdagkväll!

.

Og my vad det blir mörkt t i d i g t nu helt plötsligt inte sant? Världens skillnad mot bara förra veckan ju? Fast bra mysigt är det ju när man tänder ljus och de liksom syns (brukar tända ljus på de allra ljusaste sommarkvällarna också iofs bara för stämningen, även om det knappt märks!:) Påminner mig om att jag ska åka till IKEA och bunkra, tycker faktiskt deras ljus och värmeljus är riktigt bra vardagsljus till bra pris. Här hemma går det åt många så det gäller att ha! Så jag inte börjar nalla i ”panikförrådet” för ni minns väl att jag har ett sådant? Mer eller mindre orört fortfarande kan jag berätta (förutom chipsen,,,och cola lighten…Märks att man har tonåringar hemma!) Oh my vilken stress jag fick ändå när jag roddade det där förrådet (och mycket negg pga vårt toapapper och ravioli! Det var liksom t v å Lambiörpackningar som jag köpte, vi är ju en sexpersfamilj, och många blev rätt tokiga. Laddat var det. Tur att man kan le åt ”toarullegate” nu. Men glad ändå att det finns. Ifall att:)

.

.

.

Det här mumsade vi till urgoda drinkar som H shakeade fram. Så ger er bild och recept på dem med sen! Tokenkla att göra med, det gillas ju. Friterade vanliga rispapper snabbt i fritösen. Det går självklart att göra i het olja i en stor panna med. Så på med en klick crème fraîche, finhackad rödlök och löjrom. Fräschare och snyggare än vanliga chips och såååå gott.

.

.

Och här sitter jag och sippar på ett kallt glas god champagne så här en tisdagskväll! H kom upp och överraskade mig med ett glas (för att muntra upp mig säkert<3) och nyss frågade gulliga Lolo om hon skulle gå till Hemköp och köpa lite glass så vi kan ha myskväll ikväll och se på en film. Gullisar, de fattar vad jag behöver just nu:)

.

.

Ha det den här första septemberkvällen (redan!?!) så ses vi imorgon igen!(Tips!?!)

.

.

KRAM

,

,

,

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “BUBBLOR & SNITTISAR

  1. Filmtips som passar hela familjen; Drömparken på Netflix. En mysig och rolig film med mening och hjärta, sånt gillas här iallafall ;3

  2. Åh vad gott det ser ut! Det skulle vara trevligt med en fritös, det blir godare än olja i en panna (och säkrare…).

  3. Vill bara tacka för en härlig blogg! Har följt dig i många år och gillar variationen i ditt innehåll, keep up the good work 🙂

Comments are closed.