EXTREMT TIDIGT FREDAGSMYS

.

I förmiddags ringde de plötsligt från föris! Hjälp vad man får hjärtat högt upp i halsen då eller hur. Liten stackars Moje hade blivit knuffad i en stentrappa och ramlat och landat på huvudet så det blev väldigt tidig hämtning idag. Pannan hade lite bulor och skrap och det hade kommit ganska många tårar så vi åkte och åt Donken till lunch han och jag och sen till godisaffären och köpte frddagsgottis och jag rattade allt med en hand (ajaj). Sen vill Moje åka hem direkt och sätta på sig jamas och ha fredagsmys och titta på Paddington och äta godis och KLART man får det kl 13 en fredag när man har gjort sig illa i lilla huvudet<3

.

.

.

Moje är s å kortklippt nu och ser s å stor ut helt plötsligt eller hur! Måste spara ut igen. Så han blir lite mer pluttig igen, mammas minsting ska ju vara liten lääänge:)

.

.

.

Så så har vår fredag startat här i Småstaden! Två lite stukade som har rekordtidigt fredagsmys men solen strålar och ikväll ska vi grilla massa gott! (och kanske så sitter vi tom ute och äter:) Men först ska jag hjälpa Lolo med kläder för hon ska på 00-taletfest i Stockholm (och det modet har man liksom bra koll på! Minns ni snortighta toklåga Dieseljeans som visade typ det mesta. Och så liiiten tight kort top till det och vrålspetsiga klackar:)

.

.

Riktigt mysig freeedag nu alla raringar!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer till “EXTREMT TIDIGT FREDAGSMYS

  1. Jag saknar jättemycket inredning o ”hemmapiff” i din blogg. Jag brukade få så mycket inspiration av att kika in här förr 😔 Är det bara jag som saknar det? Krya på er.

    1. Jag med, tänkte precis att vad synd att allt är färdigrenoverat hos Petra. Den är bloggen har varit den största inspirationskällan för mig när det gäller inredning och att piffa hemmet inför högtider, men nu finns det inga sådana inlägg mer. 🙁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *