HÄR SKA DET (STRAX)MYSAS!

.

Finns det något härligare än nytvättade så där rent doftande krispiga lakan i sängen!? Här hemma bäddade jag rent imorse och jag har verkligen längtat efter att krypa ner där igen idag. Busy busy idag med tur till Stockholm för lite jobb och fix och trix och så mattinspo.

.

Ska ju ha en riktigt fin härlig matta till nya sällskapsrummet i källarvåningen. Vill att det ska kännas varmt och mjukt och härligt där och inte källarstramt och kalt med klinker. Men ändå inte för ombonat och gosigt (vill ju inte det ska bli en mysgillestuga a la 80-tal, ni vet sån som alla med häftig mexitegelvillan hade haha. Har ni förresten sett nya serien Sommaren 85 på SVT? Vilken modethrowback a la extra allt den är!:) Har kollat in alla möjliga alternativ och vet nu exakt vad jag vill ha på golvet. Tror verkligen det kommer bli superbra för tex tonårshäng (Rummet med egen ingång utifrån ska mest vara för skatterna så de kan få vara ifred med sina vänner tänker jag:)

.

.

.

Hur som helst så är jag riktigt pömsig just nu zzzzz! Men, det får dröja lite till innan myset bland linnelakanen och kvällens serie (TACK förresten gullisar för alla serietips – ni är bäst!) för ikväll kommer min soldat hem igen! Ska åka ner och hämta honom på stationen lite senare och sen gissar jag att han har massor att berätta om värnpliktlivet över en kopp thé och smörgås i köket<3

.

.

Och imorgon har vi freedag igen och Moje och jag ska fredagsbaka har jag lovat honom! Mysigt mysigt (Swosh vad den här veckan gick fort förresten?!?)

.

.

 Ha en mysig kväll nu så ses vi imorgon igen!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “HÄR SKA DET (STRAX)MYSAS!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *