DEN INTELLIGENTA ANSIKTSMASKEN – FOREO

SAMARBETE APOTEK HJÄRTAT

.

Ni vet väl vi det här laget att jag är TOKIG i hudvård! Eller avancerad sk r e s u l t a t i n r i k t a d hudvård är jag väldigt intresserad av, ska det vara så ska det vara ordentligt. I om läget är som det är just nu så går jag inte på hudvård så ofta som jag brukar dessa dagar utan försöker göra det mesta jobbet hemma. Djuprengöring och ytlig peeling och fukt, fukt, fukt.

(Längre ner kommer erbjudande från Apotek Hjärtat där ni får hela 20% rabatt vid köp över 400kr! Detta gäller endast online och är giltigt i 72h (18/9 till midnatt söndag 20/9)

 

Fick nys på den svenska och hyllade uppfinningen FOREO Ufo Mini, en snabb smartmask som pulserar och använder värme och ljus för att få ner fukten i huden, och var tvungen att ta reda på mer och efter att läst riktigt bra recensioner så har jag nu också en. Den är på riktigt SUPER. På bara 90 sekunder så blir min hud plumpad och får en riktigt fin lyster. Hur masken fungerar? Jag ska berätta mera..

..

.

.

Man köper alltså själva apparaten, pucken, för sig här (som går att ladda och koppla till en app). Sen finns det flera olika sorters masker att välja bland som man köper till. Foreo Ufo Mini är ju i sig lyxig, avancerad och rätt dyr men det är ju en engångssumma men maskerna, som man köper i sju eller sexpack till sen, är absolut inte dyra. Jag valde nu Make my Day med hyaluronsyra (det älskar man ju) som finns här och den jag har använt på bilderna. Så  Glow Addict för extra lyster och den finns här (det är verkligen en sån snabb-inför-partyt-mask ni vet) Välj den ansiktsmask som just din hud behöver helt enkelt!

.

.

.

Du placerar den fuktindränkta masken på pucken som lyser och blir varm och liksom pulserande. Eller mer noggrant beskrivet:

 

Foreo förbättrar din hy och skapar lyster med hjälp av kraftigt verkande Korea-inspirerade ansiktsmasker i kombination med snabb uppvärmning, T-Sonic-pulseringar och åtta LED-ljus som gör att essensen verkar djupare ner i huden. Varje behandling består av en noggrant utvald kombination av temperatur och pulseringsintensitet för en maximal effekt och lugnande ansiktsmassage. Värme på upp till 45 ℃ och T-Sonic-pulseringar ökar ingrediensupptaget genom att vidga porerna samt få ansiktsmusklerna att slappna av. LED-ljusen har sina unika hudvårdegenskaper såsom anti-aging, lyster och motverkande av rodnad m.m. Varje mask erbjuder ett förinställt ljusprogram vilket ger dig den perfekta kombinationen för din ansiktsbehandling.

.

.

.

Den är såå avkopplande och skön! Och resultatet syns faktiskt direkt, som efter en proffsig hudvårdsbehandling. Min bästa lilla hudvårdskompis när man gör ansiktsbehandlingar hemma:)

..

.

.

.

Direkt efter! Ingen make-up. Ingen pålagd ”glow”, bara Foreomasken.

.

.

Foreo är ju förutom svenskt och avancerat och proffsigt även s å snyggt förpackat! Jag valde min Mini Ufo i färgen mint och med gulddetaljer är den så läcker.Sen finns det bla även en extremt bra och smart rengöringsborste, Foreo LUNA 3, som jag ska köpa nästa gång och den finns här. Måste ha en sån med så klart! Rengöringskrämen som man använder är redan i box och den finns härForeo gör även elektriska tandborstar, finns här, om man vill ha allt i samma snygga linje i badrummet (äälskar själv sånt)

 

.

Nu har ni möjlighet att köpa produkterna från Foreo (eller något annat) med ett supererbjudande hos Apotek Hjärtat – ni får hela 20% rabatt vid köp över 400kr! Detta gäller endast online och är giltigt i 72h (18/9 till midnatt söndag 20/9).

Koden ni ska använda i kassan är: PETRA20

.Apotek Hjärtat har ett riktigt stort sortiment när det gäller hudvård och mycket annat. Man kan även kan hämta ut sina recept online och det är riktigt snabba leveranser!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

17 kommentarer till “DEN INTELLIGENTA ANSIKTSMASKEN – FOREO

   1. Fick inget svar på min fråga gällande ditt besök på Island och dom produkter du prisade då …vad hände med dom? Alltid roligt med nya skönhetsprodukter men inget jag skulle göra reklam för och säga att dom är bra bara för att det är kul

    1. Du menar Omega 3-tabletterna – de äter jag fortfarande:) Alltid bra för insidan och utsidan (även om de kanske inte är några WOW när det gäller just skönhet, utan mer ett otroligt bra, långvarigt, naturligt och hälsosamt kosttillskott)

     1. När jag tänker på din Islandsresa gällde det väl det där serumet Bioeffect som var så hypat på bloggar ett tag. Vad tyckte du om det?

     2. Nä jag är rätt säker på att jag var på Island och fick lära mig om fiskleveroljans alla fördelar som kosttillskott Iaf:):)(Det andra har jag tyvärr ingen koll på)

 1. Säkert jättebra men för dyr för att jag ska ”testa”. Går hellre på salong några ggr/ år.
  Ett bra tips för hyn är att dricka vatten. Jag kan få väldigt irriterad dålig och kvisslig hy i ansiktet emellanåt. Men skärper jag mig med vattnet, så sker rena mirakel på ett par dagar 🤗
  Provade den där leotröjan på Åhlens men du var mycket snyggare i den än jag 😊
  Så, kör vatten, det kommer du långt på 😊

  1. Ofta misstas Rosacea med kvisslor och acne. Rosacea är också plitor, samt rodnad. Att dricka vatten hjälper föga. Men Led ljus har faktiskt bevisad effekt mot detta. Jag har beställt ett device från USA, som verkar riktigt lovande.

   1. Jag har rosacea 😊 men jag brukar bli irriterad av solen bara. Om jag är kliig och kvisslig så räcker det att pumpa i mig vatten ordentligt så försvinner det i ett nafs. Det konstiga är att hudläkaren säger att jag har rosacea men min hudterapeut säger att jag inte har det och till henne går jag när det är risigt i ansiktet. Tittar jag på bilder så anser jag inte själv att jag har rosacea för så ser jag inte ut 🥰
    Vad är det du har beställt? Låter spännande.
    Tack för omtanken ❤

 2. Så kul med inslag om hudvård! Älskar också det men jag måste hålla med ovan att det är dyrt för att testa. Vatten, vatten och ett besök på salong en och annan gång passar mig bättre!

 3. Bra tips! Var gör du dina fransar förresten? Ser välgjort och jättefint ut på dig!
  Vill gärna testa att göra fransar men är livrädd för tacky resultat.

 4. Det låter verkligen som en bra produkt. Jag tror dock mest på att ta hand om min hud inifrån. Huden är nämligen magens spegel. Mindre bra hud= hormonell obalans eller något annat knas. Tex felaktig kost. 🙂

 5. Den där är jag väldigt sugen på att testa. Jag har ju Foreo Luna 3 & ögon massage grejen Iris från Foreo sedan måååånga år & älskar dom, så då måste ju den där vara bra tänker jag.

  Stora kramar från mig i Norge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *