MORGON, LUNCH, MIDDAG – KIMONO

REKLAM/ANNONSLÄNK LINDEX

Lite morgonpiggs från vännernas hus här i Spanien! Det är jättefräsch i flera plan och gott om plats för två familjer. Tänkte bara jag skulle kika in och hälsa lite på er raringar som vill ha en liten hälsning visa det jag plagg jag mer eller bor i här, min nya kimono. Älskar kimonos, det är ju det ultimata plagget, går att använda på så många sätt och ni hittar den här

 

.

KRAM<3

.

.

.

18 kommentarer till “MORGON, LUNCH, MIDDAG – KIMONO

 1. Så underbart det ser ut☀️
  Kimonon var jätte fin hur är den i storleken? Ser fram emot fler härliga bilder från dig.
  Kram💗

 2. Att publicera ett sånt här inlägg efter alla kommentarer i ditt förra kontroversiella inlägg, känns minst sagt provocerande. Undrar om du ens tänker bemöta alla upprörda, besvikna läsare? Som någon skrev, att hon tror och hoppas att beslutet för dig att åka eller ej, var svårt. Och att du ödmjukt kommer bemöta all kritik?

 3. Och där slutade jag handla på Lindex. Att Lindex betalar ett samarbete med dig. Detta samarbetet hade du kunnat göra hemma i ert hus. Riktigt besviken på Lindex!

  1. Dessutom ser man aldrig Petra gå i dessa Lindex, Ellos kläder när det inte är samarbeten ..gäller även andra influencer som gör reklam… jag skulle aldrig klicka hem ett plagg eller vad det nu är via dessa sidor och speciellt inte nu när Lindex går med på att göra samarbetet från Spanien under denna pandemi

  2. Men nu måste du skoja Bibbi? 😀 Vad har Lindex med det här att göra? Nu känns det som att dumheten tar över. Förstår du inte att man skrattar när man läser vad du skriver?

   1. Petra är säljare åt Lindex och representerar då Lindex och deras värderingar och deras synsett
    På olika saker som då deras inställning till coronan så är det förstår du ganska enkelt

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg