ÄLSKAR GULT

REKLAM/ANNONSLÄNK ÅHLENS

 

Älskar verkligen färgen gult och här är jag igår kväll! Gult som sooolen och en färg man ja blir glad av. Kanske inte älskar att ha färgen hemma då (hade en gång en sekelskifteslägenhet som nästan var helt svampmålad i lejongult och det räcker:) men på just kläder. Guld och gult i kombo är typ mitt bästa. Hittade den här söta blusen på Åhlens förra veckan och föll direkt så det får bli lilla lördagstipset från mig till er<3

 

.

.

STOR KRAM

.

.

.

13 kommentarer till “ÄLSKAR GULT

 1. En omdömeslös bloggerskan
  En omdömeslös butikskedja, Lindex.
  Kommer att kontakta Lindex och framföra min uppfattning. Uppmanar er alla att göra detsamma.

  1. Ann och Bibbi, ni är ju för roliga! 😂

   Nej, pandemin är inte rolig och resor lämplighet kan man diskutera (i god ton!), men det ni håller på med är fullständigt skrattretande! Blir ni någonsin tagna på allvar?!

  2. Sluta vara så här oförskämd mot andra människor! Ta kontakt med Lindex & Tegnell & keävvatt de ska ha vakt vid entrén som räknar antalet kunder. Men nej, inga krav på butiker för Tegnell tycker nog det är rätt bekvämt att vi skammar varandra på nätet….

 2. I guess it is good to contact all these brands.
  And don’t buy things there anymore because they only care about money and not about health of people.
  And don’t visit this blog anymore, because every visit brings money in for the influenzcer…..

 3. Men snälla kvinnor, kan ni inte peppa kvinnor istället för den här skiten ni håller på med, som..så många andra skrivit, läs inte bloggar ni inte gillar.

 4. Men nu får ni ju sluta, ni gör er själv dumma. Ja, jag skulle själv inte resa just nu men att börja bojkotta bloggen och butiker?! Så läskig attityd? Vart går er gräns? Åker ni till Thailand, Dubai? Där mänskliga rättigheter och sexuellt våld mot barn pågår på öppen gata? Säkert inte, men ni kanske ska bojkotta alla era vänner som åker dit! Om ni äter kött, ser ni till att det är alltid är närproducerat och har ni varit på bondgården och sett så djuren har det bra? Ni måste ju ta ansvar hela tiden för allt i samhället eller hur?

  Petra har inte brutit mot några lagar eller regler. Ni beter er som medeltidens skampåle. Gunilla Von Platen och Bathina Philipsson är också i Spanien, samt Food Junkie blog. Kenza är på semester. Ni kanske spy er galla där också? För Petra har nog förstått er åsikt nu. Ni skriver att ni ska sluta läsa bloggen men så är ni inne ändå och kommenterar på varje inlägg. Det är så spännande och härligt och kittlar skönt i jante kroppen att sitta gömd bakom sin skärm och vara anonym.

  Jag tycker alla inom sjukvården gör ett enormt arbete och jag reser inte och försöker ta mitt ansvar. Men att gå på någon på det här sättet är inte ok!

 5. Superfin i gula blusen. Gult har alltid varit min färg ända sedan jag var barn. Det blev gula cyklar, gula väskor, mobilskal osv. Jag har länge drömt om en gul kostym till våren och sommaren vem vet kanske det blir en nästa vår. Ha det gott i solen

 6. Du ser bedårande vackert ut Petra! Så elegant och färgen passar dig så bra! Tack för att du inspirerar och fortsätt med detta. Önskar dig och din Familj allt gott❤️! Och fy skäms alla ni som kritiserar och skriver utan att tänka på hur det känns för Petra och hennes Familj! Sluta med detta och ta hand om egna liv och egna värderingar istället!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg