DU ÄR MIN <3 SOLDAT

.

Åååh idag blev jag bara  SÅ överraskad och såå extremt g l a d!! Glädjetårarna sprutade ju  när Trulle klev helt oväntat klev in genom ytterdörren i sina enorma soldatkängor och med ett leende på läpparna och gav mig en stor varm kram (han hade ringt bara ett par minuter innan och frågat om jag kunde ta emot ett paket som skulle komma, den lille lurifaxen:) Att se sin son i soldatuniform gör något med en kan jag lova, herrrreguuud. Buhu så fin och stor och liksom redo! Egentligen skulle han inte få  komma hem förrän den 19:e dec (pga Covid så fick de värnpliktiga inte resa) men det hade ju tydligen ändrats – hurraa (Jag blev alltså så glad att jag förträngde helt att jag precis sabbat min svindyra kamera – det är inte dåligt det?:)

 

Nu ska vi beställa hem något riktigt gott till middag här och min älskade bästa Carl Hugo Truls får bestämma vad (så klart!)

Hoppas ni också har haft en fin dag!

.

KRAM

.

.

.

12 kommentarer till “DU ÄR MIN <3 SOLDAT

  1. Vilken stilig kille! Fick lite tårar i ögonvrån då jag saknar mina egna killar som jag inte träffat på ett tag pga detta vidriga virus. Njut av kvällen!

  2. Åh så underbart!
    Vet precis hur det känns, en gång kom båda döttrarna hem tillsammans i uniform, så himla fina!

  3. Å! Älskar att se att den yngre generationen väljer att försvara landet! Han är otroligt snygg och man ser hur glad han blir av att du är så stolt!

  4. Så stilig! Klart du ska vara stolt. Min 20-åring har också gjort värnplikten och nu är han anställd som militär.

  5. Tyckte väl jag kände igen ansiktet på din son på fotot från min dotters pluton, de gjorde tydligen värnplikt ihop i samma pluton. Kunde inte sätta fingret på var jag sett honom men nu vet jag haha. Var lika stolt när min flicka kom hem i sin uniform, så stora de plötsligt blivit.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg