MASSA FINT ATT FYNDA

ANNONS RUM21/ROYAL DESIGN

 

.

Lite pics från trapphallen och den sprillans nya spegeln som snickarna fick hänga upp där! Det var ju lite bök med listen och panelen och ja ”distanser” men nu sitter spegeln Mushroom som en smäck. Så kul när man hittar lite ny form och design! Att man kan vinkla sidorna gör ju spegeln mycket mer spännande än en vanlig rund tex. Ni hittar spegeln just nu med 25% rabatt här

.

.

.

Hottade lite snygga interörfynd till Beas nya rum också nu när det är Black Week! Gäller att passa på! Kruka som finns här, snäcklampa som finns här. uppladdningsbar Panthellalampa som finns här, ask för smycken som finns här och väggkrok för väskohär

 

..

..

Men det allra häftigaste är ju bara denna Wowlampa! Det var bara Yes! när H hängde upp den (fattas en kopp där uppe till sladden bara) Stooor och i återvunnet material som känns som tjockt filtat tyg. Också något nytt och som man inte sett förut och ni hittar lampan på rea från Menu (och som heter Dancing Pendel) här

.

.

.

Black Week och Black Friday idag och ni hittar Royal Designs erbjudanden här och RUM21´s erbjudande här (Upp till hela 40% off)

.

.

Ha nu en fortsatt finfin fredag!

.

KRAM

.

.

,

27 kommentarer till “MASSA FINT ATT FYNDA

 1. Tyvärr tycker jag att det var så mycket finare i både Beas rum och hallen tidigare, det var ju så fint med tapet. 😍 Men absolut fint nu också, och kul med lite nytt. 😉

 2. Jag har följt dig sedan start. Har inspirerats av det mesta men inte minst av dina recept. Har lagat flera av dina goda rätter och nu har jag bakat dina saffransbullar. Har alltid trott att jag bakat de godaste….vilket jag tydligen inte har gjort😉Ditt recept på saffransbullarna är de godaste jag någonsin smakat.- så nu passar jag på att tacka för allt gott du delat med dig genom åren ❤️

 3. Superfint!! Jag köper alltid med mig produkter från RUM21 och Royal Design till mina kunder när jag är hemma i Sverige på besök.

 4. Himmel och pannkaka vilken underbar taklampa dottern har. Den får jag allt skriva upp på min egna önskelista och hålla tummarna att tomten är snäll i år

 5. Wow, vilken fin lampa. Rummet blev superfint men den runda grå sittpuffen ser en aning trist ut. En fin accentfärg som inte smälter in hade varit pricken över i:et. Ingen kritik, bara tips😊

 6. Så fräscht, jag får lust att måla om, men nu vill jag ha vitt vitt vitt. Tips är att Lampan fr Menu gör sig väldigt fin i ett rum med väldigt hög takhöjd, då man får en känsla av att lampan nästan svävar. Tror jag såg den i Husdrömmar i fjol för första gången.

 7. Alltid så fint hemma hos er 😍 Måste bara få fråga vart tavlan man skymtar där i bakgrunden i receptionen är ifrån? Var då fina sobra färger i den 🤩

 8. Tycker också det var finare före du målade i denna bebisblåa, och även hallen såg mycket lyxigare ut innan, personligheten speglar ju av sig i sitt hem 🙂

 9. Superfräscht! Hallen är riktigt snygg, inte så putti-nuttigt gullig längre. Kan absolut vara snyggt i vissa hus men jag tycker att detta passar så bra hos dig!

 10. Jösses amalia så fantastiskt du gjort det i Beas rum! Lyxigt, mysigt och smart! Älskar rummet!

 11. Får barnen vara med och bestämma något litet vad gäller inredning och färger? Det flesta flickrum i den åldern brukar ha lite mer färg.

  1. De får bestämma men de vill helst att jag bestämmer rätt mycket då de nog tycker mamma har koll och gör hyfsat bra😊 Får jag förresten fråga hur du kom fram till att de flesta tjejer i mellanstadiet/högstadiet har mer färg i sina rum?😁

   1. Det får du gärna. Har själv haft tonårsbarn och även vänner så klart och ofta har tjejerna velat ha mer färg som t.ex. rosa och lite mer prinsessaktigt. Men som sagt, man bestämmer ju själv.

    1. Dina tonårsbarn ville ha färgglada rum och så har dina vänners tonåringar haft det. Hm. Jag vågar nog påstå att de allra flesta tonårstjejer kanske inte vill ha prinsessaktigt eller färgbomb år 2020 men alla tonåringar tycker ju absolut inte lika (som tur är;)

  2. Min dotter målade om sitt rum själv när hon var 14. Hon ville ha grått och vitt. Trägolvet fick hon också måla om själv till en ljusgrå nyans. Stolt att ha fixat det själv och fint blev det också…

 12. Men alltså hallen! Färgen & spegeln, love It. Ser riktigt lyxigt & stilrent ut. Gillar att du behöll listerna vita.

  Lampan i Bara rum är ju bara wow 🤩 åkte upp på önskelistan direkt.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg