NO FILTER & BEHÖVER DU OCKSÅ FÅ HJÄLP MED MÅLNINGEN

.

Ovan: min bästa Måla-Lisa lägger sin sista touch på målningen i malsalen! Alltså jag är så galet nöjd med denna tjej, inget är några problem och allt är så  där perfekt målat. Ni vet såna där panelrutor som snickarna har satt upp är inte bara att tjoffa på med färg tex. Det ju lite slip och lite fog och lite spackel för att få den där finishen och sen måla finfint med tunna penseldrag. Men nu alla tre rummen i fil på bottenvåningen och allt måleri klart för denna gång! (det har inte målats konstant under denna tid, det togs en paus pga av att någon (jag) provade ett gång olika kulörer innan någon (ja jag) till slut blev nöjd;))

.

.

,

Ni kanske såg att jag nämnde i gårdagens inlägg att jag var sugen på att ha den där lite rosa-grå-beiga färgen igen?  Nej jag ville inte ha mörkt å murrigt, jag ville inte ha vitt, jag ville inte ha grått, jag ville inte ha åt det bruna eller för kaffe-latte-beigea. Jag ville ha den där svala-beiga som drar lite lite åt rött. Inte grönig och inte gul.  Champinjonbeige. Som är ljus och fräsch och krämig och poppar och inte bara är ”jaha”. Det var inte lätt men till slut! Skam den som ger sig liksom haha

.

.

..

Den här bilden blir jag så glad över och det är för att färgen, förutom stt den är välmålad, är precis så där som ”på bild” dvs som på alla de där härliga inspirerande interiörbilder som jag sparat i en mapp och som jag ju vet oftast är redigerade med toner och filter osv osv. Jag ville liksom ha just den där färgen UTAN filter, direkt ur kameran som på picsen här ovan (dock är detta den  mörkaste decembertorsdagen någonsin då typ allt bara är grått) Dessutom är det här ett rum som är mest mot söder och som har en knallgrön gräsmatta precis utanför fönsterdörrarna och ett ganska så ja jättegrönt hus utanför det andra fönstret och nästan alla färger här inne blir smittade av det gröna då. (Jag har brutit och fixat och tagit fram den här kulören i färgbutiken i samarbete med Nordsjö och den kommer få ett namn snart för er som kanske undrar nu! Även färgen i Beas rum har snart ett riktigt namn så håll ut, jag vet att ni är en del som vill veta. Förlåt att jag inte hjälpt er än. Det är visst inte så enkelt att alla kulörer har ett eget NCS-nummer, ibland hamnar man lite mitt emellan:/)

.

Vill du också få nymålat och tapetserat och fint och fräscht hemma? Då så kan jag presentera ett erbjudande åt er!Ange ”Petra” vid beställning hos Aros Måleri före årsskiftet så ger det er 20% rabatt på hela arbetskostnaden hos Aros Måleri (detta ger alltså nästan 50% rabatt på arbetskostnaden om man dessutom har Rot-avdrag på 30% att nyttja) Superbra erbjudande som sällan går att hitta så passa på nu om du funderar på att måla eller tapetsera om! Aros Måleri är ett medelstort företag med lång erfarenhet. De arbetar med det stora företagstänket i det lilla familjära företaget och utgår alltid från det gemensamma målet att ständigt vara engagerade, kreativa och moderna.

.

(.

Ha nu en fin torsdagskväll!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

37 kommentarer till “NO FILTER & BEHÖVER DU OCKSÅ FÅ HJÄLP MED MÅLNINGEN

  1. Hoppas att även Du finner den inspiration som jag gör när jag arbetar med genomtänkta mål, tankar och idéer 🙏🏻 Trevlig helg!

 1. Why, oh why, is there always that one asshole in the comment section @hejalisa?
  The colour is beautiful as is the paneling. I am so looking forward to the big reveal!

 2. Wow säger jag bara! Så himla läckert! Verkligen superfint👍👍! Undrade när bilder skulle dyka upp på din ”fil-rum”☺️

 3. Wow så snygg färg, precis lagom sval och lyxig! Alltså all inspiration du alltid ger, och gett genom åren, det tackar man för 🙂 Ser framemot färgkoden, tror vårt sovrum ska få en uppdatering till våren <3

 4. Det blir så snyggt med panelen! Förstår hur du tänker o fler med dig som renoverar i grått o nu även trendfärgen beige. Inget ont i det, då man ser detta överallt o lätt att haka på trenden. Är det bara jag som längtar efter väggar i brutet vitt nu? 💫
  När det kommer till val av soffa hade jag valt en modell som tar för sig men ändå håller över tid, o vara lite mer ”vågad” i valet av fåtölj/-er kanske 🤔 Lycka till!

  1. Jag längtar inte efter det iaf – jag fick ro när vi fick lite kulörer på väggarna:) Hade brutet vitt och vitt i många år och ja det kommer snart öööverallt också! Men man ska never say never:)
   Jag tror man ska se lite till sin egen interiörhistoria och känna efter – NÄR trivdes jag egentligen bäst med stilen hemma? När kändes det lungt, ombonat, trevligt ja skönt. Alla är vi olika och har olika referenser till det. Att haka på trender är kul och jag gör det gärna! Men numera försöker jag undvika allt sånt som faktiskt inte är jag:)

   Tack och ha en fin helg nu!

   1. Haha har för mig att du för några år sen när det beiga började ta över sa att du inte alls är en beige typ och har aldrig varit. Det är bara en tidsfråga tänkte jag då, men tog längre tiden jag trodde. 🤣 Snyggt blev det i alla fall. 👍🏻

    1. Tack!

     Haha nej det stämmer, jag är ju inte det! Så därför tog jag fram en beige som verkligen är jag och precis det jag gillar:)

 5. Precis vad jag är ute efter att få mjuk gråbeige färg utan att dra åt nåt håll. Usnygg färg! DEN färgkoden! kan knappt vänta 👏🌟

 6. Hej, så fint som alltid när du är i farten. Du är stor källa till inspiration. Längtar enormt efter att få färgkoden. Tusen tack för att du delar med dig.

 7. Åh, jättefint. Det är intressant att följa din inredningsresa och jag har många gånger inspirerats av dig och härmat en del 😊. Jag tänker att det verkligen skulle vara en fantastisk karriärmöjlighet för dig att styla hem…. om du vill byta bana alltså.

 8. Mycket snyggt!! Din stilsäkerhet när det gäller inredning är unik och anledningen varför jag tittar in här 🙂

 9. Jättesnygg kulör! I mina ögon liknar den HoP greige fast något ljusare, kan det stämma? Hur som helst väldigt fin och jag är också nyfiken på färgkoden😊

 10. All kred till dig Petra. Du har verkligen ögat för inredning. Och gillar starkt att du väljer det som är Du och inte bara nått som är inne just nu. Tack för tipsen hur man ska tänk när man väljer kulör, väderstreck mm. Ha en fin lucia

 11. Otroligt smakfullt 😀 Jag har samtliga av dina kulörer i vårt hem, får många fina kommentarer kring färgvalen. Tack vare dig <3

  God Jul till dig och familjen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *