DOFTLJUSFAVORIT

.

Åh NU har jag nog hittat mitt allra allra bästa doftljus tor jag – det där med en symbol på från Byredo som heter Chai. Doftar så där milt lite ja chaiteigt och krämigt. Byredos allra mildaste doft tror jag och helt underbar! Rekommenderas till alla er som vill att ett doftljus bara ska ge en mysig känsla och intressant stämning, inte ska vara sött, ta över eller ge huvudvärk:)

.

.

.

Bokhyllan känns ju som ny igen och har fått lite snyggelisnyggt från Georg Jensen och ett tokvackert snidat valnötsfat från underbara märket Zanat. Hur fint är det inte med valnötsdetaljer?? Love it (Fatet är köpt på Nordiska Galleriet för er som undrar)

.

.

 

Hoppas ni har en fin lördag! Här är det supersoft variant med lite målning, lite iskall halkig långprommis, lite köp af franska tulpaner på torget, lite möbelmotering (Alltså IKEA – aah så dryyyygt med dessa 1028 skruvar för ett skåp) och nu blir det matfix! Det är det bästa dessa helger då man ju mest är hemma – hänga i köket, sippa rödvin, lyssna på Ella Fitzgerald och ta tid på sig och laga riktigt god mat till familia<3

.

.

Ha nu en fortsatt härlig lördag godingar!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “DOFTLJUSFAVORIT

  1. Jättefint! Älskar Byredo och fick både parfume och doftljus av tomten. Gillar inte tunga starka doftet och vanilj är allra värst, ger mig huvudvärk🤕. Underbara tulipaner💕
    Kram

  2. Fint! Vad är det för något som ligger på Chanel-boken på nedersta hyllplanet? Trevlig kväll!

  3. Köpte doftljuset Bohemia från Byredo och det luktade sån där stark gubbparfym eller rakvatten som alla 70-plussare använde på 80-talet. Huvudvärk deluxe!!! Älskar verkligen deras parfymer och har flera stycken och hade därför hoppats på doftljuset. Läste om de olika och trodde Bohemia skulle passa, men nix. Du får gärna berätta hur de andra ljusen doftar också. Skulle vara kul att höra vad du tycker!

  4. Åh Bohemia som är så underbar! Köpte den första gången för ca 10 år sedan eller mer när Byredo va nytt nytt å gillar den fortfarande. Tur alla gillar olika, dofter är verkligen personligt!

    1. Ja uppenbarligen är den ju populär! Hade läst så mycket om just den doften. Men funkade inte alls för mig. Kul att du gillar den :-)!

Comments are closed.