TISDAGSLÄGET!

BETAL SAMARBETE/ANNONSLÄNKAR LINDEX

.

Idag är den här gosiga ungen hemma från föris! Blev ett litet tecken på krasslighet igår så det är bara att vara hemma – trots att man är hur pigg och leksugen som helst:)

,

,

Hellooooo mina bloggisar!

.

Hoppas ni har det bra?! Här är det rätt fint i vårt snöiga Småstaden. Som sagt det vabbas lite och det försöker jobbas lite också och känner mig ganska trött faktiskt (Sover s å himla dåligt just nu). Hämtat lite paket på posten också ( ännu en ny lampa – ni ska få se!) och så. Så försöker jag planera lite sommar också. Är ju lite svårt med tanke på när man får vaccinet och med resor osv men det är väl bara att utgå ifrån att all är normal igen då. Man måste tänka så, annars blir man ju snart gaalen. Jo vi har ju reste under förra året också men bara enligt regler och råd och till privat ägda hus osv och absolut inget sådant  ”resande i vanlig mening”! Blir ju inte det när man går runt med munskydd , håller avstånd och undviker restauranger och affärer etc etc och inte riktigt kan slappna av. Länge sen man slappnade av helt förresten och så där på riktigt inte sant?? Ni vet när man bara är heelt avkopplad  och så där semestersoft och mjuk i axlarna och det är inga måsten och inget som ligger och oroar eller gnager alls… Minns knappt när det var. Man längtar bara så otroligt mycket efter det normala! När man tex bara ska se en spännande serie och ha det lite mysigt – då sitter man ändå där och reagerar på att folk inte håller avstånd på tv:n? Man har liksom det där i sig hela tiden..

..

.

.

Och med fyra barn har det varit oäändligt med virusfrågor, virusprat och förhållningsuppmaningar i snart ett år. Leta tecken på symtom, har någon kompis symtom, ni är väl inte för många och för tätt, lämna och hämta precis  innanför dörren på föris… Nej ni får inte festa i gäng, nej ni får inte hänga på stan eller många tillsammans! Ja viruset är snaaart borta! Moje 4 år har stenkoll på virus och varför han inte får träffa mormor och morfar tex och varför det är döviktigt med handtvätt. Vijuset mamma. Att en så liten ska behöva bekymra sig om sånt<3

..

.

.

Tänkte förresten tipsa om detta superfina mys-set som var i ett av paketen Mest sånt man har användning för nu och ja jag älskar att gå klädd så här. Inget som sitter åt eller kliar eller skaver och varmt och mjukt. Hoppa i ett par Uggs och släng på dig en dunkappa så kan du vara snyggmyspysig även utanför hemmets fyra väggar! Beige kabelstickad bomullströja (älskar stickad bomull) med detaljer på axlarna hittar du här och superfina lösa mjukisbyxor i crème hittar du här (och jag har strl S i båda) Moje fick också ett nytt mys-set i tufft camomönster och hans luvtröja finns här och tights här.

.

.

Men något som är riktigt riktigt härligt och som gör att man kanske blir piggare nu är ju att ljuset börjar komma tillbaka – äntligen! Ljust ute när Bea går till skolan på morgonen – ljust när Moje hämtas nere på föris. S å underbart. Sen så är det ju bara så UNDERBART också att Trumpen får säga bye bye imorgon! Jag hoppas man aldrig behöver se den karln igen och att han blir pensionär, släpper twitter och all politik och ja mest bara golfar med sina gelikar non-stop nere i Florida. Ingen Trump och så vaccin. Blir så bra så:)

.

.

Ha nu en fortsatt fin tisdag vänner!

.

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

30 kommentarer till “TISDAGSLÄGET!

 1. En vän till mig säljer något som heter Nanopas Björk, en luftrenare med helt ny teknik och den är helt fantastisk. Har en i vårt sovrum och en i sonens och vi sover SÅ mycket bättre. Sonens allergibesvär har även blivit bättre. Bara ett litet tips, och du får ta bort min kommentar om du inte vill att jag ”gör reklam” här, du kan läsa mer om den här:
  https://aerokath.se/
  Finns i vit och svart (och koden ELDANA20 ger 20%).
  Liten mirakelmanick kan jag säga.

  Ja fasen alltså, nu kliar det i beställa-resa-klick-fingret, men allra allra helst önskar jag bara att vi alla kan få bli kvitt detta hemska virus.

  Stort gilla på tröjan!
  Kram

 2. Varför bry sig om Trump när vi har Löven o co som styr med nån annan röra Centern o Liberaler o miljömuppar. Du borde bry dej mer om Sveriges politik då den är för oss superviktig( tänker alla skjutningar, mord, våldtäkter och dålig välfärd som går sönder när alla ska ha av den). Lätt och sitta och klaga på Trump när man som du lever i dom fina hodsen i vårt land…men tönk på dina barn som är ute i det råa svenska samhället.
  Min kloka dotter på 11 år skule rösta i Usa valet i höstas(befängt för vad vet dom om deras politik). Min dotter undrade varför alla typ skulle rösta Biden(hon förstod såklart att föräldrarna sagt så hemma). Själv sade hon klokt:-jag röstar blankt då jag inte kan ta ställning! Baam!!!!

  1. Ja Cecilia, varför ska man bry sig om Trump. Om du kunde svara på den frågan själv vad skulle du svara då? Jag menar hela världen bryr sig om hur USA ska ta sig upp ekonomiskt och trycka ner Covid, men du tycker att vi ska fokusera på Sverige och vår regering? Kan man inte göra både och? Att världen vill få slut på Trump-eran skär genom alla klasser, adressen spelar ingen roll.

   1. Svarade ju exakt varför vi inte ska lägga så mkt fokus på Trump. Läs! Det är också exakt varför alla skriker om miljöfrågor o miljökrav. Det är för det är SÅ mkt lättare att ropa på det som inte kan åstakommas! Ingen vågar ju i Sverige ta i dom riktigt viktiga frågorna om invandring, skola, vård o omsorg. Nä lättare att hata Trump heja på Greta. Trump må va stollig men han har gjort mkt bra för Usa också så läs på innan du kritiserar. Här hemma ska man tydligen tycka som alla andra så slipper man bli utanför. Fegt och obegåvat!

    1. @Cecilia: Jag bor inte ”här hemma” utan i USA, så jag är väldigt intresserad av vad det är du tycker Trump har gjort som är så väldigt bra för mitt land? Du som tydligen har läst på, please enlighten me!

    2. DET vill jag också veta, Cecilia. VAD har DT gjort som är bra för US och världen?
     VAD har han tillfört? Mer än att han polariserat landet intill oigenkännlighet, uppmanat ”de sina” till att invadera Kapitolium. Bett de Stolta Pojkarna och q*ano’n inta position.
     Demokrati? DEN har han närapå förstört för oss.
     NU är de flesta av oss innerligt glada över att se Biden-Harris föra in medmänsklighet och empati i Vita Huset igen.

     Jag bor också i USA, på östkusten, och jag undrar även jag vad du vet om detta och USA?
     En liten SD-are och Trumpfantast kan jag ana i din kommentar. Pinsamt.

  2. Så kan man ju precis säga om allting… varför inte bry dig om x istället. Petra kan ju inte skriva om allt så fort hon nämner någon. Alltid är det någon som känner sig exkluderad el som i detta faller ”tänk på detta istället”.
   Orka med alla jobbiga människor med pekpinnar hela tiden. Följer en tränings tjej.. hon fick kritik för hon gav löpartips.. alla kan ju inte springa. Oh my god.

   1. Jag föreläser ibland och fick kritik för att jag sa att vi skulle ta en bensträckare. Alla har inte ben, fick jag lära mig. Inte lätt att få alla rätt… hos alla (person som knäppte mig på näsan hade ben).

  3. För att USAs politik påverkar oss i allra högsta grad? För att man kan engagera sig i både inrikes och utrikes politik? För att jorden är rund?

 3. Har du bestämt dig för ny soffa? Jag är också på soffjakt men jag ska ha två stycken som står mittemot varandra 😉

 4. Fin bild på er två, och så snyggt med camo-killen mot Mammas beiga mys-set! Och jag skriver under på övrigt du skriver, man kan ju börja se lite ljusglimtar i tillvaron nu! Kram kram

 5. Jag längtar tills dess att alla ”farliga” människor vaknat upp och inser att vaccin är bland det absolut värsta man kan önska sig och andra och att Trump varit det bästa som någonsin har hänt Amerika (och världen). Men detta kommer ni inte kunna ta till er ännu och det är ok. Ni kommer att vakna upp tids nog. När ni är redo 🙂

 6. Det är väl tyvärr osäkert om vi får flockimmunitet eftersom många inte vill ta vaccinet och det talas också om att många behöver en tredje dos för att få immunitet.. det tar nog tid tyvärr, men vi kan ju hoppas <3

 7. Läs Stark genom klimakteriet av Monika Björn. Sömnbesvär vanligt i förklimakteriet!

 8. åh vilken mysig och fin tröja och mysbyxor. Är tröjan så kort eller har du vikt upp den lite? Superfint när man har så fin mage som du har men jag tänker att jag behöver dra ner tröjan lite på min muffins mage 🙂

  mvh Camilla

 9. Alltså dessa kommentarsfält är ju dagens höjdpunkt. Vaccinmotstånd, Trumphejare, miljömotståndare blandat med helt aningslösa Covidspridare som ”bara måste”. Och detta under inlägg som kan handla om en hallgarderob. Man bara måste läsa. Heja!

 10. A Pia… La bêtise ne dispense pas de la nécessité de penser. Un individu qui n’est jamais dans la réflexion deviendra forcément un mouton.
  To Pia … Stupidity does not dispense with the need to think. An individual who is never in thought will necessarily become a sheep.

 11. Förstår att du måste ha reklam men alla inlägg är ju i princip sponsrade/reklam, du/bloggen känns väldigt köpt. tråkigt då jag saknar dig gamla och mer personliga stil, gillar inte denna nya.

 12. Hej! Supersnygg väggfärg och så undrar jag varifrån er matta är.
  Det märks efter detta inlägget att det inte spelar någon roll om vad du skriver Petra, vissa hittar alltid ursäkter till att få ur sig en massa tjafs. Såg nyss på nyheterna att många politiker runtom i Europa ( precis som du och jag) är glada över att Trumps tid i Vita Huset är över.
  Önskar en fortsatt bra vecka!
  Catarina

Comments are closed.