KRAMA OM ER SJÄLVA!

.

Dagens jag (ja jag har precis varit i slask och blött med mössa:) som längtar efter att krama om mina föräldrar denna onsdag! Har inte sett dem alls på sååå länge. Längtar EXTRA mycket efter det idag då det ju tydligen är kramens dag. Man kramar ju i princip ingen numera förutom vi i familjen då? Tur att jag har så sabla många skatter ändå att tvinga på en kram… och en jättekramsugen man (ja han är som en stor nallebjörn) som man kan omfamna… Lite ironiskt att jag aldrig reflekterat över att det finns en kramdag förutom den 21:a jan 2021 då det inte går att kramas hur man vill? Eller är det ett nytt påfund för i år bara för att jäklas med jordens befolkning?? Jajaja, vi damer får krama om oss själva också då, vi är ju rätt värda det inte sant;)

.

Igår och idag har jag haft en riktigt jobbig migrän så därför har det inte blivit så mycket feelgood här inne hos mig! Sorry för det mina vänner! Hormonell migrän är jag helt övertygad om då det kommer varje månad vid ungefär samma tid och kan hålla i sig ett par dagar… Ni som vet ni vet hur dyyygt det är…

.

Nu ska jag kila iväg nerför backen till slottet och hämta Mojelito (han går på föris precis bredvid) men vi ses snaaart igen!

.

.

STOR K R A A A M

.

.

Rekommenderade inlägg

19 kommentarer till “KRAMA OM ER SJÄLVA!

 1. Har du provat ta hög dos av magnesiumtillskott med start en vecka före mens? Jag kör magnesiumtabletter varje dag och det håller bort migränen som annars kom som ett brev på posten veckan före mens.

 2. Åh, jag har också haft massa migrän. Fattar inget alls? På en vecka typ 5 st 😪 avskyr det..
  Hoppas det släpper snart
  Mvh Åsa

 3. Magnesium och zink på kvällen för att sova gott och bäst mot PMS. Även B vitamin med.

 4. Hormonell migrän här med, jag har börjat kalla det för ”ägglossningssmälla” – kommer två dagar efter ägglossning. Jag blir kraftlös och har så himla ont i huvudet, sumatripan hjälper ibland men inte alltid. Jag har börjat äta phytoöstrogen, får se om det hjälper till att jämna ut hormonnivåerna.

 5. Ja vet hur migrän är. Ibland måste jag stå ut tre dagar. Det är svårt. Jag tar sumatriptan som oftast hjälper. Kram. 😊

 6. Hej

  Tillhör dem som får migrän vid hög/lågtrycksväxlingar samt alltid vid fullmåne. Inte så konstigt med det där med fullmåne, massor med joner i luften och det påverkar.
  Efter att ha haft migrän 16 dygn beslutade jag mig (för några år sedan) att prova akupunktur. Efter det var jag helt migränfri i tre år. Nu har den kommit åter, men inte lika illa som innan akupunkturen, så det är dags att boka en ny tid för ”nålsättning”.

  Krya på Dig.

  MVH
  Britt

 7. Hej! 🙂
  Jag har också haft hormonell migrän, som håller i 3 dagar,
  i stort sett varje månad så länge jag kan minnas.
  Sjukt jobbigt!!
  Men jag provade också akupunktur, och blev migränfri i ca 4-5 år.
  Behövde ca 10 behandlingar för att få resultat.
  Men det var det helt klart värt!
  Kan verkligen rekommendera detta för er som lider.
  Kram kram

Comments are closed.