FREDAGSTIPSET

REKLAM/ANNONSLÄNKAR CERVERA

.

Åh de här ljusstakarna såga jag någonstans innan ju och har inte riktigt släppt sen dess! Men idag när jag var en snabbis inne på stan i ett ärende så snubblade jag på dessa lyxiga  tunna tunna stakar igen från Klong  och tänkte att de skulle bli rätt magiska på matsalsbordet och tillsammans med  nya Louise Roe-vasen… Bulligt och bulligt liksom, är ju så inne på bulliga former just nu!

.

.

.

Blev ju  bara så glad att de var på hela 20% rea också, jo man måste bara ä l s k a när nya drömljusstakar plötsligt är ett litet kap! Så måste man ju tipsa er också eller hur:) Du hittar ljusstaken med låg utsmyckning här och den med hög här (blev en del annat kul också, gäller att passa på när man kan!)

.

.

Här ligger jag mer eller mindre helt utlslagen i soffan just nu faktiskt! Har ätit en helt gaalet god mexikansk middag (yes made by me) så magen står fyra hörn typ här haha. Hade bestämt att jag skulle överraska H med något mysigt och kul efter jobbet så jag gick all in på just temat Mexicooo! Arriba! När han kom hem så väntade brasa och lite frozen Margeritas i vardagsrummet och sen serverades det Chimichangas med extra allt i matsalen. Alltså M U M S. Lovar att ni ska få receptet på dessa mexikanska godsaker som. ni måste testa (ska bara typ återhämta mig lite först;)

.

.

Ha nu en supermysig fredagskväll alla!

.

.

KRAM

,

,

,

Rekommenderade inlägg

17 kommentarer till “FREDAGSTIPSET

 1. Chimichangas är gott, åt jag mycket på 80-90 talet när jag bodde i L.A!! =) Och all annan autentisk mexikansk mat som finns sär. Önskar alla svenskar kunde få känna hur det ska smaka!

 2. Åh vad jag önskar att jag hade mer yta att ställa fint på😕 Lite platsbyggda hyllor och sideboards. Finns såå mycket fint men jag får nöja mig med att se på dina härliga bilder😊🤎
  Kram

 3. Jag älskar din inredning. Ganska ofta tänker jag ”nja, det där är nog inte för mig”. Efter ett tag tänker jag åh, så vill jag ha det hos oss 😊. Vi har inte riktigt samma budget men så fint du gör. Tack!

 4. De var speciella och fina! Du är alltid först med nya saker. Men vad gör du med allt det gamla?

 5. Me like! Gillar nog allt du har med undantag för ”hippa” porslinsfötter😉. (Dina egna är däremot jättesöta! Så det så!)♥️

 6. Förstår mig inte heller på porslinsfötter. Kan någon förklara vitsen med dem?

 7. Köpte sådana från en annan sajt i november, men då var ordinarie pris ca 1250:- styck och sedan 20% rabatt på det så jag vet inte om Cervera har en jättebra deal på dem..?!

 8. Du ”sprang på dem på REA” Och så är det ett samarbete! Den var ny…. LOL. Patetiskt.

  1. Det står Inger om samarbete utan det står klart och tydligt reklam/annonslänkar. Två olika saker.

 9. Tänk så olika man kan tycka! Jag älskar fötterna och har försökt hitta dem men de är slut överallt. Skulle köpt dem när jag såg dem första gången.

 10. Älskar också fötterna men kan inte hitta dom någonstans.däremot har jag svarta järnfötter till stearinljus som jag köpt i höllviken hur läckra som helst
  Jag har även tittat på ljusstakarna men tyckte dom var lite konstigt klumpiga men hos dig Petra är dom ju snygga tillsammans med vasen

Comments are closed.