FREEEDAG & NU SKA VI FIRA!

.

Fredagens jag har vi här utanför vå insnöade villa med min insnöade bil!! Alldeles nyss faktiskt för just nu sitter jag här på väg till Stockholm… Våran bil förresten, bästa vi haft tror jag! Största anledningen är ju att det är en ny laddhybrid, vi kör ju ytterst lite med bilen eftersom vi bor mitt i vår stad så det bli mest turer till träningar och storhandel typ och då är det ju perfekt med en som går på el. Love it. Fast det var ju rätt mysko i början med en helt tyst bil och för den som undrar så är det en Merca och GLC  Suv är modellen. Vi behöver ju ingen 6-sits längre, Trulle har ju egen bil numera och Lolo åker oftast med honom. (Eller sin pojkvän:) Och apropå Trulle – idag och imorgon ska han firas ordentligt minsann! TJUGO år fyller lilla monchicin imorgon (han såg precis  ut som en sån när han föddes, SÅ söt liten baby med uppnäsa) och eftersom hans pappa bor i Stockholm så åker vi dit så firandena kan avlösa varandra!

.

..

.

Så det kommer nog en liten läges-rapport från vår huvudstad snaaaart! Ska bli så mysigt att få göra något lite extra festligt ändå! Lite gott att äta och dricka och bo på hotell (men allt bara för familjen så klart<3)

.

.

Ha nu en F A B fredag i kylan!

.

l

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer till “FREEEDAG & NU SKA VI FIRA!

  1. Grattis till Trulle🌟! Hoppas ni får ett riktigt trevligt födelsedagsfirande🎈🥂!
    Kram

  2. Fin bil och så bra med ladd-hybrid. Ser att du ändrat dig med färgen, har för mig att du skrivit att du tycker bilar och cyklar ska vara svarta.
    Grattis till Trulle, har också en 20-åring om två veckor.

  3. Stort grattis till tjugoåringen! Så. Snygg bil men framförallt snygg bloggerskan! Undrar också över din klädsel men dunkappan? Så snygg! Ha nu en riktigt fab helg. Allt gott! – Hanna

  4. Stort grattis till tjugoåringen! Så snygg bil(vi inväntar själva en Mercedes GLS) men framförallt snygg bloggerska! Undrar också över din klädsel fast vad du har för dunkappa? Så snygg! Ha nu en riktigt fab helg. Allt gott! – Hanna

    1. Det där vet de flesta är väldigt blandat. Vissa får bil av föräldrar och vissa får spara/betala själva. Har själv både betalt mina egna bilar och även fått en ett år gammal Volvo i julklapp av min pappa. Det är det som är livet, det går upp och det går ner:-)

Comments are closed.