SOFFA BESTÄLLD (ÄÄÄNTLIGEN)

.

Yeeeees äntligen så var ny soffa beställd! Jo det blev en riktig snyggsoffa från B&B Italia, såg den ju på Nordiska Galleriet i höstas och har inte kunnat släppa denna marshmallow (som mina föräldrar kallar den – de tyckte absolut jag skulle ha en Baker från Finn Juhl istället:)

.

Om man tänker på en och samma soffa minst ett par gånger varje dag så måste det ju bli rätt? Riktigt retro i stilen and I love it. Nu är det bara att vänta på leverans…

.

Nu – pw i solskenet!

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

110 kommentarer till “SOFFA BESTÄLLD (ÄÄÄNTLIGEN)

  1. I äter jag iofs inte popcorn men älskar chips. Perfekt form för att kunna ha chipsskålen i soffan utan att den välter!

 1. ELSKER DEN!! Tenker på samme sofa hver eneste dag selv!! Skal bli spennende å se den hos deg. Hvilken farge/tyg valgte du?

 2. Klickade på länken för att se närmare och herregud Petra – en soffa för 100 000?! Jag har alltid älskat ditt konto och har själv ett välbetalt arbete, men att lägga 100 000 på en soffa… vad är det du försöker bevisa? 🧘‍♀️

   1. Linn…….jag tror Petra är fullt kapabel att svara själv. Jag tror inte hon behöver hjälp av dig 🙂

    1. Lotta…haha men du var tvungen att försvara ”Inner…” eller är du samma person som bytt namn och skriver fler kommentarer. Rimligt! Och så trevlig du verkar

     1. Ja jag är trevlig…är du? Jag har aldrig komenterat här förut.
      Jag tycker bara att den som äger Bloggen svarar själv på kommentarerna dom får. Förstår inte varför du ska svara i hennes ställe????

   2. Varför inte? Verkar ju som om att människor har åsikter skit som inte rör dom varje dag, framförallt just nu. #jagkommeraldrigtavaccin jag kan nästan sätta allt jag äger och har på att du har åsikter om det. Men du vet den gamla uttjatade sloganen ”my body my choice”

  1. Jag trodde jag läste fel först…tänkte att det stod 12800….men hade helt fel…obegripligt för mig att köpa så dyr soffa..

  2. Men kryp tillbaka till familjeliv och gnäll istället, starta en tråd om hur din man stalkar sjuttonåringar på Instagram kanske? Eller har grannen studsmattan för nära tomtgränsen? Eller så har din kollega en dyr leasingbil, det kan man ju alltid spy galla över anonymt om livet skaver.

   Hade jag köpt en soffa för 100k? Nej, men jag hade förmodligen gjort något annat. Här råder jantelagen, det ska påpekas, överbevisas, jämföras, och så vidare. Nån har en blogg, följ den eller inte, det är upp till dig, men skit du i vad andra gör för sina pengar. Får dålig smak i munnen av er patrask som tror er ha rätten att säga hur andra bör leva deras liv.

 3. Men hela bloggen har blivit passé, reklam reklam reklam ;D så det är alla läsare som har betalat hennes soffa, sluta läs bloggen och bidra med 0 kronor istället

 4. Din blogg har varit inspirerande men allt eftersom tiden går, blir jag mer och mer betänksam. Visst, jag kan sluta att följa bloggen men frågan är ändå om en helt otrolig konsumtion är försvarbar. Det är ju trots allt vi, med stora ekonomiska möjligheter som måste ta extra stort ansvar för sambandet konsumtion och klimat.

 5. Från 118 000 för en soffa… Tack för tidigare år då man iaf hade en liten chans att ha råd att inspireras av dig! Hej då!

 6. Gosig! De ser ut att ha sneglat på vilfåtöljen ”Tajt” (i denimtyg), som Gillis Lundgren designade för IKEA 1973.

  1. Jeg tror Camaleonda er eldre faktisk. 1970?

   Fantastisk sofa, Petra 🥰 Vi har også vurdert denne (eller en av de andre fra B&B), men har bestemt oss for Tiki fra Fogia. Jeg forstår at noen reagerer på prisen, men jeg mener det er bra å støtte god design og håndverk, og at det alltid lønner seg å kjøpe kvalitet.

 7. Ja vad är det du försöker att bevisa, yta och reklam. Att köpa nytt hela tiden, göra reklam för saker som du själv inte använder.

 8. Blir det divan/svängd/3 sits/fåtölj? Spännande att se hur det blir😊 Jättesnygg soffa verkligen🤎
  Kram

 9. För mig en helt obegriplig soffa. Det blir spännande att se om Petra kan ”frälsa” mig också! Skulle inte förvåna mig…🤗 Och vad saker kostar anser jag mig inte ha ett dugg att göra med.

 10. Wow, en riktig snygging till soffa. Kommer bli sååå fin hos er 👌
  Kram och tack för en härlig blogg❣️

 11. Soffan har funnits i ca 50 år så det är en gammal modell.Jag har haft en men den sålde jag för några år sedan tyckte inte den var skön att sitta i för kort i ryggen men skön att slänga sig i som en tv soffa och den kändes omodern men verkar vara rätt igen.

 12. Hur är den att sitta i för långa personer och även äldre? Ser ganska låg ut och kort i ryggen. Eller ska den mer vara som dekoration?

 13. Wohoooo!! Grattis till ett grymt snyggt och bra köp. Du är grym på inredning. Vi är som vanligt många som följer dig med spänning. Har tänkt på en sak…. Kan du inte ”låsa” din blog så vi måste logga in, så kanske vi slipper negativa personer med negativa kommentarer? Vi är väldigt många som bara vill njuta och inspireras av all kärlek, lyx, mys, din omtanke och vackra saker och jag tror du har så många som stöttar dig så du klarar av att driva din blog/ditt jobb ändå? ✨🙌🏼🥰✨

  1. Vilken usel idée, jag älskar att läsa all dramatik i kommentarerna 😀 om dom fattades skulle det inte vara samma blogg längre!

   1. Jag har också börjat läsa kommentarerna. Det är riktigt kul hur folk går igång på allt möjligt! 😅

 14. Hade inte vågat äta i den soffan. Tyvärr ser den obekväm ut med den korta ryggen. Mio har jättefina soffor för rimlig prislapp som man sitter jötteskönt i samt avtagbar klädsel så chips och dip till mello är ingen katastrof. Utställningshem inget för mig men man är såklart olika. Vill att barn och vuxna ska leva i hemmet.

  1. Jag äter vid köksbordet 🤗
   Nu har P råd att köpa en dyr och lyxig soffa. Det gör henne lycklig, så låt henne.
   Att du väljer soffan hos Mio som du kan tvätta som gör dig lycklig, är toppen! Alla är olika. Tänk om ngn skulle kritisera ditt val av soffa och tycka du borde köpa den på Jysk?

 15. Superinne nu och kommer bli snygg och helrätt i din nya stil! Eftersom du älskar att förändra efter några år igen så är det kul att du går all- in på det som är modernt nu! Blir snyggt med helhet. Själv blir det mer långsiktigt hemma men det blir ju inte så spännande då heller!

 16. Ser väldigt obekväm ut, men den kanske är mest som inredningspryl? Inte i min smak alls, men kul att du är nöjd! Hoppas det är bra andrahandsvärde, då du kanske kommer tröttna på den.

 17. Min första tanke var att den ser väldigt obekväm ut, så kort i ryggen, svårt att luta sig. Men snygg, visst. Men soffor skaaaa vara sköna. Inte bara ett blickfång.

  1. Vem bestämmer det? Smaken är som baken och själv har jag en väldigt snygg soffa som inte är bekvämast i världen, och en tv-soffa som är mjuk och behaglig. I mitt hem bestämmer jag, och vill jag ha en hel hoper obekväma (svindyra) soffor så får ja ju det, det är det som är så bra! Och precis det gäller Petra också. Och alla andra. Visst är det bra?

 18. Jag fattar inte vad det är för fel på folk?! Om nu Petra ville ha denna soffan, hon verkar ju ha råd, måste det då komma negativa kommentarer?
  Jag tycker den är snygg, men hade absolut inte haft råd med den, men är inte bitter för det.
  Avundsjuka är nog den värsta sjukdomen.

  1. Jag tror oxå att några som kommenterar är bittra, men många vet att vi konsumerar alldeles för mycket och detta är en av få kanaler där man kan uttrycka sin oro över planeten. Det är inte flygresor som är den största boven utan all konsumtion. Petra är fantastisk på att skildra skönhet och skriva underhållande, jag längtar dock efter lite mer medvetenhet om hållbarhet och lite ekoinspo!

   1. Men det borde ju vara mer hållbart att köpa en kvalitetssoffa, som förmodligen producerats under bättre miljömässiga villkor än en billig soffa. Den dyrare soffan håller förhoppningsvis bättre och även om inte Petra behåller den i 15 år så kan den ju säljas vidare/skänkas och ha en längre livslängd än en billig soffa som kanske går sönder efter 5 år och får kastas. Så tänker jag i alla fall.

    1. Visst har du rätt, det är bättre att köpa kvalitet. Men jag saknar mer fokus på miljö o hållbarhet – inte för att det alltid är så kul men för att vi faktiskt MÅSTE tänka om.

 19. Jag är inte avundsjuk pga. soffan, har inget behov av att ha en soffa som kostar mer än 1/3 av min årslön. Problemet är väl mera att jag inte kan identifiera mig med en bloggare som köper saker för sådana här astronomiska summor. Det som jag kan godkänna att jag är avundsjuk på, är att ha tid att vara hemma med barnen på dagarna och städa och koka, och ändå förtjäna bra. Så på grund av bl.a. dessa saker tror jag att jag ska ta en paus från denna blogg. God fortsättning!

  1. Jag håller med dig Sara! Tid är vad jag saknar med att vara hemma och kunna baka, laga mat och finnas där för mina tonåringar. Jag är inte avundsjuk på de som konsumerar jag tycker bara synd om dom att dom inte är mer rädd om miljön och tänker mer återbruk och det värsta av allt är att det bara är en stor yta… hur ser det ut under den?? jag tycker synd om många som lever på yta och dessutom för över det på sina barn. Vart är vi på väg… en dag kommer dessa bloggare och influencers att inte ha några följare. Vi blir mer och mer medvetna och generationerna under oss är ännu mer medvetna.

   1. En sån här soffa produceras garanterat mer hållbart än din soffa från Jysk, Mio eller IKEA. Den är ju byggd för att hålla i generationer och auktioneras bort om man nu mot all förmodan skulle ångra sig.

    Och till Sara ovan, det är nog jättebra för dig att du slutar läsa här om du känner att du måste ha samma inkomstnivå som de du tar inspiration av.

   2. Men när dom inte har några följare längre så har dom iaf en fin soffa att gråta i. Tycker din kommentar är bitter. Kan man inte ha allt det och ändå vara en fin människa? Måste man vara som du för att vara en bra förebild?

 20. Jag tycker att den här soffan är urskön! Men jag är samtidigt ganska kort och tycker ofta att ryggstöd är alldeles för höga. Jag gissar att ni kommer ha den i vardagsrummet där nere? I så fall har ni ju både tv-rummet och tonårsrummet för chips- och dippspillning om man nu skulle tycka att det är ett problem. Ska bli spännande att se hur den kommer se ut hos dig, jag har bara sett den i helt andra typer av stilar.

 21. Så sjukt snygg soffa, förstår att du inte kan sluta tänka på den. Visst är den dyr men jag tycker du gör helt rätt i att köpa den. Längtar efter att få se den på plats

 22. Den är så snygg och du är bara sååå värd den! Du ger så mycket inspo och om ditt hem förändrar stil och möbler ofta so what! Det är ditt jobb, du inspirerar och du gör det så bra!
  Kram

 23. Jag tycker soffan är jättesnygg men jag har inte råd att köpa den med min sjuksköterskelön. Det tror jag inte att de flesta av läsarna heller har råd med.
  Som influenser får man väl varor skickade till sig GRATIS för att företagen skall visa upp sin produkt och göra reklam för den? Sen tickar det väl in pengar varje gång vi läsare går in på bloggen också? Eller har jag missuppfattat vad en influenser tjänar pengar på?

  1. Ja, du har missuppfattat influenseryrket kapitalt.
   1. Den influencer som tar betalt i varor gör ett ganska dåligt jobb. De tar betalt för marknadsföring och samarbeten, jämför med en tidning som säljer annonser. Om du jobbar som journalist vill du ju ha betalt för dina artiklar i pengar och inte i pennor.
   2. Nej, det tickar inte in pengar så fort vi klickar oss in på bloggar. Däremot, ju större följarskara desto mer kan en influencer ta betalt för marknadsföringen som visas i hens kanaler.
   3. Affiliatelänkar får de betalt för om du klickar på dem, ibland bara för själva klicket men oftast måste du dessutom köpa via länken för att bloggaren ska få betalt. Affiliatelänkar kan vem som helst som driver en blogg fixa, i stort sett.
   4. Det skickas en hel del bud till influencers med produkter som företag hoppas att influencern ska skriva om. Dessa ska tas upp i deklarationen och om det inte är något som personen i frågat önskat eller vill ha blir prylarna alltså en ren kostnad.

   Samarbeten ska märkas precis som det ska framgå att en affiliatelänk är just en affiliatelänk.

   Observera dock att inte alla länkar är affiliatelänkar, det går att länka till varor, butiker, personer man gillar bara för att man gillar dem.

   Hoppas det förklarade lite! 🙂

   1. Alltså Maja! Detta har jag undrat över länge. Tack för en pedagogisk förklaring!
    Mvh nyfikna läraren

   2. Hej Maja!
    Du verkar veta mycket om hur det funkar med samarbeten, jag har hört att man inte behöver skatta för en vara vid samarbete om företaget visat upp mina bilder på deras kanaler. Alltså i och med detta så marknadsför jag mitt instagram konto och behöver därför inte skatta för varan jag fått. Stämmer det?

 24. Kan man säga att det är vi läsare som betalat soffan? Ska bli intressant att se din man sitta i soffan och om den passar en lång person. Hur lång leveranstid på denna soffa? Kanske du har gräddfil ;)?

  1. Haha nej och nej. Ingen spons vare sig från er läsare/ B&B Italia eller Nordiska galleriet jag lovar och det tar 10 veckor även för mig att få hem den🤩 Min älskling passar så himla fint i i den soffan kan jag också intyga🥰

   1. För mig gav detta inlägg massor med skratt , helt otroligt vad folk lägger energi på fel saker 😄👍

 25. Hej!
  Jag tycker också att det är gränslöst mycket för en soffa, dessutom en ful en! Jag funderar också varför Petra? Du har flera läsare som ligger på en lägre inkomstnivå än du själv. Det gäller att anpassa innehållet beroende på läsare/kunder. Det vet ju alla som jobbar med marknadsföring på professionell nivå.
  Men eg inte det som gnager. Jag själv skulle Kunna lägga de pengarna på en soffa men varför skulle jag? Vilken otäck hysteri och utveckling av samhället! Vissa har knappt mat på bordet och andrar tjänar enorma summor på att försöka få andra göra av med lika mycket pengar som de själva, tex 100 000 kr på en soffa!!! Skrämmande, SAMHÄLLSPROBLEM, otäckt!!!

  1. Du måste skämta?

   Det är ju en soffa till deras hem, inte för läsarnas plånböcker. Ingen tvingar folk att läsa och göra som bloggaren.

   och fint att du lägger dina pengar på välgörenhet. Tänk bara på att bara för att någon köper en soffa så betyder det inte automatiskt att de inte lägger pengar på välgörenhet.

   Och eftersom jag arbetar med marknadsföring på ett stort globalt företag med universitetsutbildning om ämnet så jag kan hälsa att inspiration både går uppåt och nedåt inom ekonomiska klasser. På gott och ont.

  2. Eli? 😂 hon kan väl inte hjälpa vilken ekonomi hennes läsare har?! Om jag inte har råd med det exklusiva så väljer jag ngt annat i min prisklass..men jag kan fortfarande få idéer.
   Oftast har jag redan ledsnat på allt jag ser i butik eftersom de flesta har samma innehåll i bloggar och på insta. Jag blandar nytt och gammalt å skapar en egen stil. Men inte skulle jag skriva till en bloggare att hon måste tänka sig för, för att jag inte har samma ekonomi 😂 det blir nästan humor.

  3. Ja Petra borde göra en grundlig undersökning av sina läsares ekonomi. Hur mycket har vi egentligen i inkomst? Hur mycket har genomsnittsläsaren att lägga på en soffa egentligen? Och sen ENBART köpa saker som VI har råd att köpa.

   För övrigt köpte jag möbler till poolområdet för ca 250 000 nyss. Custom made i fantastisk kvalitet. Kan lova att de håller både längre och bättre och är mer etiskt och miljövänligt tillverkat än nått skit från Rusta.

   PS Jag skänker betydligt mer än dig till de som behöver

 26. Men om man inte har råd att köpa en sådan soffa och inte mår bra av att se Petra göra det ska väl inte hon anpassa sin blogg? Det finns hur många andra bloggar som helst som vänder sig till människor med en annan budget. Jag skulle inte ha råd med en sådan soffa men däremot unnade jag mig tallriksunderlägg, servettringar och ljus från Hemtex som vi blev tipsade om nyligen. Jag får så mycket glädje och inspo hos Petra och hade jag inte fått det hade jag inte gått in på bloggen. Livet är orättvist, fattiga och rika, vackra och mindre vackra, glada eller deprimerade osv osv. Endast du själv kan göra något åt det, var glad för vad DU har.
  Kram

  1. Vulgärt, det är att högt kommentera nedsättande om andra. Självbehärskning är motsatsen. Tråkigt att se hur illa folk beter sig här, verkligen ledsen för din skull Petra.

 27. Men hjälp vilka kommentarer, för en soffa. En soffa som ska stå i ett hem som ni inte behöver besöka irl eller virtuellt.
  För dom allra flesta människor i Sverige finns skola och uni/högskola som är gratis. Där kan man studera till ett yrke som ger er inkomst. Vissa väljer sjuksköterska som är fantastiskt med alldeles för lite betalt för det ni gör. Vissa väljer annat som gör det möjligt att arbeta inom annat och tjäna mer pengar. Vissa har en enorm drivkraft och en känsla för något och lyckas inom det och tjänar pengar. Vilka är vi att döma ut det ena eller det andra. Tycker många kommentarer är elaka, avundsjuka och bittra. Ni köper det ni vill och kan. Var glada och stolta över det. Vad gör det er om Petra köper en dyr soffa? Går det ut över era liv? Betyder det att det blir sämre för någon annan? Vad vet ni? Dom kanske har lagt undan pengar till detta x antal månader. Nä sluta upp och var så trista och om ni mår dåligt så kan ni ju läsa någon annans blogg kanske.
  Tycker soffan var läcker och tror det blir fint hos er. Kul att följa!

 28. Otroligt fin soffa! Instämmer med flera andra om att det ska bli spännande att se den hemma hos er 😍
  Hoppas du inte tar åt dig av alla tråkiga kommentarer Petra, förstår verkligen inte vad man får ut av att skriva så till dig.

 29. Cool soffa, men på tok för dyr! Modern för att Chrissy Teigen har en sån just nu, men går snart ur mode och då kommer man tycka den är ful igen… inte så lätt att sälja vidare sen.

 30. Lite som kejsarens nya kläder. Ingen vågar skriva hur apful soffan är!
  Skitful för förskräckligt mycket pengar!

  1. Det finns en massa kommentarer som har den goda smaken att berätta hur ful soffan är. Och nu fick du också göra det. Hoppas det kändes bra?

 31. Tänk att Petra delar med sig av sitt hem till oss, inspirerar oss likt en fin tidning. Att många då går till personangrepp trodde jag skulle gå bort. Varför kan inte alla bara vara lite glad för andras skull. Så mycket mer vi skulle ha igen på det.
  Nej mer positiva människor tack.
  Soffan är otroligt snygg! En dröm! Tack för alltid så fina bilder och högklassig inspiration Petra!

 32. Underbar, UNDERBAR soffa!!! Ser med spänning framemot att se den hemma hos dig i ditt flöde! Vill själv köpa den, men maken var inte helt övertygad i butik, men nu kan jag ha dina bilder att ”sälja” iden med🤗

 33. Att du inte satsade på BB-Italias mera klassiska variant, Charles. Det är en riktig klassiker, har själv en sedan flera år och man sitter så skönt i den. Dessutom går det att byta ut klädsel, du som gillar ombyte… Tror du kommer tröttna..

  1. Varför ska hon satsa på den soffan? För att du har den? Petra kanske inte tycker den är snyggare.. den är inte särskilt originell.. finns likadana på Mio för mycket billigare peng..
   Hon kommer säkert tröttna, ja.. men då säljer hon nog den vidare.. Inte direkt ditt problem… som du får det att låta..

 34. Ser fram emot att se soffan på plats, kommer bli coolt tror jag. Personligen gillar jag Tufty-Time mer, blev såld på den när jag såg ett inredningsreportage hemma hos skådisen Torkel Petersson för många år sen, som har den.

  Är det färgen på bilden du valt? SÅ fin tycker jag 🙂

 35. Min mamma och moster köpte liknande inne-soffor på 70-talet, tror de kom från NK, men de var inte lika extrema. Alla klagade som skulle sitta i sofforna, även vi barn. Den här soffan kanske är skön, det vet jag inte. Båda sofforna åkte ute efter några år. Mammas Carl Malmstenssoffor som numera är omklädda är fortfarande attraktiva efter 50 år och man sitter lika skönt i dem fortfarande. Tycker om det hållbara tänket, tänk att mammas möbler efter alla år är riktigt heta på auktionen. Det är möbler det!

 36. Måste också berätta om min mammas lejongula soffor från Dux, lika fina i dag 50 år senare. Behållit form och inga fläckar som syns trots barn, barnbarn och barnbarnsbarn som slängt sig i dem. Svärsöner också för den delen.. På modet igen med lejongul sammet.

 37. En soffa för över 100 000 kronor 😮 seriöst och inte snygg ens, sen är ju smaken som baken delad men sjukt slöseri med pengar …

 38. Men herregud!!! Vuxna människor, att ni orkar!

  Ni som tycker att soffan är för dyr; tycker ni att man ska sluta med alla lyxmärken i världen och bara tillverka billiga produkter? Ska alla köpa billiga produkter bara för att ni vill det? Vad hände med livskvalitén? Att omge sig av vackra möbler? Att bo i ett fint hem? Är det inte viktigt för er så fine, ni lever ert liv som ni vill. Men låt också andra leva sitt liv som de vill.

  Nej, jag skulle inte köpa en soffa för 100.000 kr. Jag lägger mina pengar på annat. Har tre bilar; Volvo, BMW och Porsche. Är jag en miljöbov för det? Det kanske jag är. Men det är livskvalité för mig. Och mina handväskor och mitt hem.

  Och ni som skrivit oförskämda kommentarer; skulle ni säga så till en kompis som ni kom hem till och som hade en sån här soffa? Nej, precis. Det skulle ni inte. Men här inne är ni tuffa när ni kan gömma er bakom en telefon. Så jävla lågt. Att ni inte skäms!

  1. Bra rutet, Katariina! Även om man inte är enig behöver man inte vara oförskämd. Jag tycker också att det är lågvatten på vissa kommentarer.

 39. All cred till dig Petra, som kan hålla dig från att svara på de dryga kommentarerna som talar om för dig vad som är snyggt o vad du kommer tröttna på.. rätt fantastiskt att det finns de som på riktigt tror att deras smak o tycke är det enda rätta.. o inte kan hålla tillbaka sina små pikar om att de minsann har klassiska möbler hemma..

  Trevlig helg allihopa o hoppas ni inte retar ihjäl allt för mycket över Petras val av soffa!

 40. Jag följer @faringsohuset på Insta så jag har spanat på soffan där. Det är ju en helt annan inredningsstil än din så det ska bli spännande att följa hur det kommer bli i ert vardagsrum. Snygg!

 41. Gud vad roliga alla är som upprörs över en soffa för 100’000 +!! Och hur kan priset påsen soffa göra hennes val mer eller mindre hållbart?? Jag känner väldigt många som lagt ut det dubbla på en soffa från tex Flexform eller Minotti… Fördelen med dessa soffor är att designen är tidlös och alla överdrag är utbytbara. Låt alla shoppa som de vill. Frågan är väl snarare HUR OFTA man borde byta möbler, om man vill vara klimatsmart.

 42. Visst var soffan lite kul och annorlunda i designen. Men som tur är smaken delad. Soffan kan säkert var en snygg detalj i ett matchande rum. Priset är helt galet dyrt för en soffa tycker jag. Den dagen jag skulle spilla något skulle jag börja grina.

  Självklart kommer du fixa Vasaloppet. Jag har alltid sagt att jag en dag ska åka loppet så jag får väl också snart fixa skidor så jag kan börja öva mig lite. Utförskidor åker jag varje år men längden ser så mycket jobbigare ut. Jag kommer heja på dig.
  https://kamillaskamera.com/

 43. Alltså stackars dig Petra, haha så mycket avundsjuka det blir så fort du köper något fint eller gör något mysigt med din familj. Jag älskar den soffan! Så sjukt snygg att jag dör lite. Hade jag kunnat hade jag köpt den på en sekund. Har sett den på nätet. Glöm inte bort att du är bäst och att du har en riktigt bra smak! Trevlig helg

 44. Så sjukt ball soffa, ska bli jättespännande att se den på plats sedan. Tror det blir finfint jag! 👌

 45. Tänk att tjejer alltid bevisar tesen sann att tjejer inte kan stötta varandra. ser ni några negativa kommentarer här fr killar ?

 46. Så osannolikt korkad kommentar om att ”tjejer inte kan stötta varann”. Man stöttar – eller ifrågasätter – en åsikt. Inte ett kön. T ex kan man ifrågasätta Svens kommentar här ovan. Inte för att han är man. Bara för att kommentaren är dum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *