SÅ FRÄSCHT HEMMA MED STÄDHEM

SAMARBETE/REKLAM STÄDHEM

.

Njuta av en kopp nybryggt kaffe efter en skidtur i sitt alldeles nystädade fräscht doftande hem – finns det något härligare:)

.

,

Hej Lördag!

.

Jag vill verkligen att det ska vara nystädat och fräscht hemma för det mesta. Känslan av nystädat är bara s å skön. Numera har jag ju hemstäd med Städhem och det känns bara så himla tryggt,  smidigt, trevlig och fint!  Städhem börjar ju alltid med ett första kundbesök hemma för en genomgång av hur just hur du själv vill att samarbetet ska fungera och hur det ser ut, så att de vet vad just du tycker det ska fokuseras på vid en städning av dem. Så himla bra och även det att det blir städ på samma dag och alltid med samma personal!

,

,.

.,

Vilken lyx och känsla att komma hem och allt är  bara så  f i n t. Älskar det! Bästa beslutet jag tagit, att få hela huset ordentligt städat ett par gånger i månaden Vill du läsa mer om Städhem eller boka in ett konstnadsfritt kundbesök (hemma, per telefon eller via video)  så kan du göra det här.

.

.

.

Vet ni mer – man får lyxkaffe eller thé när man får huset städat! Hur himla trevligt?? Från bästa kafferosteriet Björklunds som ligger vara en promenad från där jag bor faktiskt. Love it.

,.

.

.

,

Va r f ö r v ä l j a S t ä d h e m? Städhem är ett lokalt städföretag med 80-talet anställda som underlättar vardagen för fler än 600 kunder varje månad. Städhem har kontor i Västerås, Eskilstuna, Köping och Fagersta. Tecknar du ett abonnemang på hemstädning så ingår ett paket lokalt rostat kaffe från Bjöklunds Kafferosteri vid varje städtillfälle. Du väljer vilken smak, om det ska vara malet, bönor eller kaffe-kapslar anpassade för Nespresso® maskiner. Det går även att välja te. Kampanjen gäller dig som bokar ett kundbesök senast 31 mars 2021. Kaffe ingår i 4 månader framåt från första städtillfället.

.

.

.

KRAM

,.

,

,

Rekommenderade inlägg

20 kommentarer till “SÅ FRÄSCHT HEMMA MED STÄDHEM

 1. Everything looks perfect 👌 I like it like that but unfortunately after years of cleaning I’m not keen on it anymore,but I still do it. 😂

 2. Älskar att få det städat hemma, så himla trevligt att komma hem till städat doftande hem. Gör det inte så ofta för kostar ändå en del. Gillar att det går bra att höra av sig när jag vill ha en städning.

 3. Har haft hjälp med städningen sedan barnen var små,det är toppen!
  Har det fortfarande två gånger i månaden fast det bara är vi två nu här hemma.
  Så skön känsla när man kommer hem på torsdagen efter en jobbvecka,bara behöva köpa lite fina blommor och god mat så är det helg!
  Min man och jag har åkt längdskidor idag ,det var ett tag sedan ,förmodligen träningsvärk i
  morgon : )
  För övrigt tycker jag er nya soffa ser urläcker ut och tack så jättemycket Petra för en såå inspirerande blogg!!
  Många kramar från mig!

   1. Anna och B. Jag läser aldrig kommentarer och kommenterar själv aldrig, men förstod på Petras inlägg att något elakt skrivits och blev nyfiken. Måste säga att jag skäms. Av vilken anledning väljer ni att posta ett sådant inlägg? Får det er att må bra? Jag hoppas verkligen inte att ni har barn, för vad är ni då för en förebild. Jag försöker lära mina barn att alltid vara snäll. Oavsett vad. På snällhet kommer man långt, men vad vinner du på att vara elak? Vänd på era ord. Om ni själv skulle få sådana kommentarer. Hur skulle det kännas? Petra är en människa precis som ni, och vi alla andra. Ord sårar. Har ni inget snällt att skriva, så avstå. Oavsett vad ni tycker, behöver ni inte skriva ner det här. Alla tycker vi en massa saker om både det ena och det andra i livet, men inte säger vi det eller postar det. Låt era tankar och synpunkter förbli era egna om dom inte har något bättre att förmedla än att trycka ner och göra människor ledsna.

  1. Haha… jeeeesus, hur lågt kan man sjunka.?!?! . avundsjuka är ju en sjukdom.. krya på dig!! Eller det är kanske redan kört för dig.. Men finns hjälp att få för psykiskt sjuka med, det vet du va?

  1. Men det gör hon verkligen, Jocelyn -lookalike! Vad händer med hennes ansikte verkligen?? Hon har varit så snygg tidigare men nyförtiden…😱 och vi alla kan ser det från bloggens arkiv.

   1. Jag förstår att du Cilla/B/Anna tror du kommit på något som verkligen ska såra Petra men jag tror du bitchar för döva öron eftersom det du säger helt enkelt inte är sant. Det är bara skrattretande hur du försöker.

    1. Jag kan bara säga för mig själv men om du tittar Petras foto några år sedan…en totalt andra kvinna! Hennes bröllopbild etc. Nästan ingenting kvar var hon var…😔

     1. Cilla, använder du Google translate för att skriva elakt? Taskig kombination måste jag säga, allt blir liksom…eh…badsalt

     2. Cilla, alla ansikten förändras med åren, säkert även ditt.
      Hur kan man skriva något så elakt?
      Jag tycker Petra är ursnygg!
      Jocelyn är opererad till galenskap, hon vill se ut som en katt. Hur kan man säga så till en annan människa?
      Du måste vara väldigt missnöjd med något i ditt egna liv. Tycker ni alla kan ta och be om ursäkt här.
      Man föds inte elak, det är något man blir.

 4. Det skulle vara nåt om den som lägger negativa kommentarer om Petras utseende kunde bifoga en bild på sig själv också? Gärna en tagen idag och en tagen för 10 år sen? Vad sägs? Jag lovar att skriva nåt fint för att väga upp för allt skit ni kastar.

 5. Men snälla nån! Sonen, och äldsta dottern är ju kopior av Petra, och jag kan inte tänka mig att de har gjort mer än (max) lagt till med en helt vanlig/enkel hudvårdsrutin, så att jämföra med en av världens mest sorgliga när det kommer till gränsen för vad som är enough, det är bara patetisk från er skitkastares sida!

 6. Jag har läst bloggen i flera år och den ger mycket inspiration och har en fin mix av mode, inredning och personligt. Du är fantastisk Petra! Läser sällan kommentarerna men känner att det inte bara går att lämna dessa troll helt utan mothugg, skäms på er hur ni kommenterar! Gissar att det är avundsjukans fula tryne som bara måste ta plats, har man inget vänligt att säga så håll tyst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *