PRECIS DET MAN ÖNSKAR

BETALT SAMARBETE ELLOS

Toksnygg ljus oversized yllerock här, stickad beige tröja här, vida ljusa byxor här, jeans med rätt tvätt och form här, stickad kort väst här, stövlar med rätt look här, silkig mönstrad klänning här, stickad svart klänning här, sötaste blusen till både skinn och jeans här, toppen med puff som alltid funkar här

.

Åh vad man längtar efter vååår och värme och härliga fräscha outfits! Ovan ser ni en hel garderob som är så jag iaf. Kläder för alla tillfällen – klassiska och bekväma med lite lyxig känsla. (Rocken med vidd och rätt look  dog jag på så den är beställd och på väg och så även jeansen och blusen med krage. Förstå så enkelt men coolt vårsnyggt!:)

.

Som vanligt har jag när det gäller Ellos en finfin rabattkod åt er! Den ger hela 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. Giltig t.o.m 28/2.

Koden i kassan  är: 435403

.

Happy shopping nu vänner!

.

.

.

Rekommenderade inlägg

17 kommentarer till “PRECIS DET MAN ÖNSKAR

 1. Kopierar från annat inlägg:

  Undrar lite över färgen Bea har i sitt rum. Du skrev att den skulle heta Hop Atlantic. Har googlat på den, får upp en hos Nordsjö men det ser inte alls ut som på väggarna i dom dotters rum. Är det verkligen samma?
  Tacksam för svar!😊

  1. Jag vill minnas att Petra svarat att färgkoderna kommer in och finns hos Nordsjö i mars?? Nordsjö kör ju med ett annat system än de flesta andra färgtillverkare som blandar färg enligt NCS.

   1. Håller med! Med tanke på att kommentarerna läses är det konstigt att inte lägga några minuter på att svara på sina kunders frågor, och på så sätt visa att vi är viktiga. Inga läsare ingen blogg.

    1. ”Inga läsare ingen blogg” ?
     Vad/vem syftar du på?
     Hop har ingen brist på läsare/följare, troligen andra kvaliteter som majoriteten av läsarna uppskattar. Dessa följare är dessutom beredd att bortse ifrån alla trista och kommentarer från troll och dyl.

     1. Du har missförstått vad ett nättroll är, bara för att hon sa att det var tråkigt att inte få svar på fråga är hon inget nättroll. Du verkar ha alla taggar ute och ett behov av att försvara hofp?

      Lina

    2. Petra får ju ofta frågor på sådant hon redan svarat på flera gånger, ibland även på sådant som står i inlägget om man faktiskt tar sig tid att läsa. Ett annat tips är att läsa svar och hjälp från andra som kommenterar. Ex understället som fler har frågat om, svaret står i andra kommentaren i förra inlägget, från en snäll person som hjälpte till. Om de som kommenterar inte orkar läsa redan skrivna svar så förstår jag att Petra inte riktigt orkar och hinner med hon heller.

     Btw jag är inte Petras kund, jag är en som läser bloggen för inspiration. Som betalande kund har jag viss rätt att ställa krav på servicen men inte som bloggläsare.

     1. Men om färgen inte stämmer överens med vad Petra skrivit så borde man väl kunna få ett svar?

      Där är jättestor skillnad på dom enligt mig.

      Jag skriver nästan aldrig på bloggar men det hade varit trevligt med ett svar när man någongång gör det.

     2. Hallå! Har varit lite off på svarandet här och ber om ursäkt för det. Har du målat med färgen? Kulörprover på en skärmen ser ofta rätt annorlunda ut mot uppmålat. Sen påverkar ljus etc också som vanligt. Provmåla och se om du gillar! Jag ska nog åka och köpa en provburk och kolla så att det stämmer men det ska det göra.

      Sen är det ju inte jag som säljer färger och jag har alltså inget automatiskt krav på mig för färgsupport och kulörhjälp etc som kanske en kund som betalar för en produkt i butiken. Har inte den kunskapen heller och får ingen ersättning för det. Jag är bara en vanlig Influencer:)

     3. Jag svarade iofs Anneli men som svar till dig K, absolut ska du få ett svar, och det kommer du garanterat få om du frågar dem som säljer färgen. På min skärm är det helt omöjligt att avgöra om färgerna är desamma, de är lika men bilderna helt olika. Det är ju oavsett hemma hos dig du ska måla, köp ett färgprov!

      Sen skulle nog jag känna att det är roligare att svara någon som skrev lite oftare och inte bara ställde en fråga och sen krävde omedelbart svar. Men det är ju bara hur jag fungerar och därför har jag ingen blogg.

     4. När @petra nu svarar kunde man ju tänkt sig lite trevlig ton – men nej oskön, dryg och raljerande över en rimlig fråga (den med kulören). Förstärker verkligen allt man läser här, uppnäsa på varje bild osv. ”Jättesvårt” att bara hyggligt svara.

     5. Oskön, dryg och raljerande…På vilket sätt är jag det? Jag bad om ursäkt, svarade att jag inte visste och jag inte har expertkunskapen när det gäller färger. Att man kanske inte kan förvänta sig att jag ska kunna svara på det (alltså frågan om en bild med en Nordsjökulör på skärmen är exakt samma som den man får i burken) Nej kanske det inte var kram och todelooo osv men jag har fått väldigt mycket elakt på sistonde och är väl kanske inte mitt gladaste jag… Uppnäsa på varje bild. Hm. När jag ser din historik när det gäller div kommentarer här – tycker du verkligen att du själv är ickedryg, ickeraljerande och tvärskön?

 2. Ellos har verkligen gjort en uppryckning de senaste åren. Minns dem mycket från när jag var barn och jag lusläste alla de stora katalogerna där man handlade via postorder. Köpte mycket träningskläder från Ellos egna märke på black week i höstas. Älskar dem…
  https://kamillaskamera.com/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *